67

Анонимен

преди 2 години

таа дека е тругнала с тоьо кремвиш наместо с долна устна? ами ако и безсрамните устни ги е силиконирала тогава за клитор може да се закълне че е всеки буен хемероид.

66

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме Промяната са позор за България!

65

анонимен

преди 2 години

За смяната на ръководсството та тотото съм съгласна! От 6 години БСТ е на загуба и ще ви кажа защо! Точно от толкова години не пускам фишове, а преди това играх редовно 36 г. Ръководството на тотализатора смениха софтуера и се превърнаха в "едноръкия Джо", само прибират, но не дават печалби! Същото сега става и с лотарията, от 3 месеца няма печалби в билетите! Вече и тях не купувам!Тотопунктовеет са празни, беше време, когато хората се редяха отвън на опашки!

64

спортист

преди 2 години

при всяка смяна на власта започват да плачат някои защото става въпрос за пари а те спомагат и за резулттаите .Нали има ред по определяне субсиидиите ,Бщджета на ММС е 70-80 милиона колкото струва един футболист в Европейски клуб -ясно е че парите са ограничени .Нападките са чисто българска черта и доказване на его .Нов министър нови правила и време да се види има ли развитие.

63

анонимен

преди 2 години

Не зная реве ли Илиана Раева, отрязали и са парите, но всички знаем какви постижения има българската художествена гимнастика, а този министър е неразпознаваем! Така че, спрете да плюете по тази жена!

62

Баба мара

преди 2 години

сега ще се трепят за парите на федерациите

61

Анонимен

преди 2 години

Къртене яко, пълен батак е в това министерство

60

70

преди 2 години

И това малкото, което имаме, като национално самочувствие и гордост, тия войнстващи про, с.таци от ПП ще затрият.

59

Тато из Правец

преди 2 години

Най-противното семейство в цяла България...

58

Анонимен

преди 2 години

Противна и чак крива /буквално/..и пари ,и подръжка ,а изглежда доста по-стара ,и всичко това от злобата и.Браво на министъра/той пък е малко наперен/ама е прав..Да продължава в същия дух,да не е само за начало..

57

Анонимен

преди 2 години

Охооооо щом Илианката взе да реве значи са и резнали здраво далаверките! Браво само така - наред, удри здраво корупцията!

56

Анонимен

преди 2 години

Както и да сравняваме, Илиана Раева е донесла повече успехи за държавата от пишман-министъра.

55

Анонимен

преди 2 години

На горкичката и спряха далаверките.. това семейство е хрантутено от държавата цял живот и най-малкото трябва да отдаде уважение към държавата в лицето на един министър.

54

Анонимен

преди 2 години

когато от рускините окраде идеите за костюмите, музиката и хореографията ако небяха съдийте на куково лято щеше да види медал.

53

Анатоли

преди 2 години

Наско Сираков е написал текста. Зла жена. Зло излъчване има.

52

Анонимен

преди 2 години

Споко бе хора, Радостин ще отиде лично на световното първенство да изиграе съчетание с топки. Е, топките ще са фиксирани към съсезателя... все пак да започва от утре да тренира. Очакваме скоро презентация. Я какви красавци има в МС - отбор за чудо и приказ, рускините ще изпопадат, като се появят на терена - Радостин с топки, Киро с обръч, Асен с лента - ще оберат всички овации заедно със световната слава.

51

Оле за Радето

преди 2 години

Художествената хармония на Ратрътка Алагигефа, музикалността й и хореографичната й заложба както и Интелигентността, Професионалността и Дипломатичността Й са адекватна Гаранция че Тя може да поеме длъжността Национален Треньор по Женска Художествена Гимнастика, с което да изпрати Илайняна в заслужен пенсионерски отпуск и даде реална възможност на гимнастичките да идат да се кълчотят по коловете на Унията

50

Анонимен

преди 2 години

Червения чорап назначен от Микрето иска да изчегърта Левски!

49

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха, много се забавлявам. Лявото храстче министър Кой Беше срещу българската художествена гимнастика. Ей така трябва да действа всеки от новата власт, за да а гарантирано, че ще се разкарат по-бързо и необратимо начело с канадския си шеф

48

Анонимен

преди 2 години

Илияно, наско е на почти 60 години и си има фамилия. Освен това не би трябвало да е мъжът ти, а ИД на ПФК "Левски". Никой не е виновен, че сте мафиотско семейство и се мислите за несменяеми. Даже баце ви каза, че и без него ще съмне, та какво да говорим за вас, с наско.