369

Herr Muller

преди 2 години

Много пъти съм подлагал на гадаене има ли връзка между бедност и глупост и вече имам отговар, но предпочитам да го запазя за себе си.

368

Herr Muller

преди 2 години

До Факт --- Тъй,тъй,.... Значи земята се е превърнала в Микровълнова печка. Свършено е с популацията. Само българите ще издържим, защото сме славета и гои, а понякога си падаме и арийци.

367

Абдали бол

преди 2 години

но това е най-малкият грях

366

До 406

преди 2 години

Я пак ни разкажи за фактите, хаха

365

Анонимен

преди 2 години

Е как колко - 80%. Точно колкото са бедните и глупавите.

364

Урсула

преди 2 години

В памет на Виктор единствен син на леля Татяна и чичо Гали арменци от Силистра починал именно от ваксина преди повече от 50 години,по възрастните арменци си ги спомнят.За жалост не оставиха поколение след тях.

363

396

преди 2 години

язък че си ял парите на ваще 6 години - 5жи, чипове и плоска земя :)))))))))))))

362

повечето вярват

преди 2 години

не че са експеримент от коктейли, а че са експерементален коктейл. Има разлика драги ми списвачи , журнал-яски

361

Анонимен

преди 2 години

Не само българите, фъншуи също казва, че счупено носи нещастие и всички такива вещи трябва да се изхвърлят, защото блокират енергията вкъщи. Така, че нека да не си играем на вещици. Счупено, скъсано, мръсно = на бедност. Факт!!!

360

Ваксини???

преди 2 години

Тия течности представяни за ваксини срещу ковид, дето сега ни убеждават, че трябва да си си посравяме на 6 месеца, че и по-често ще им кажа само да си ги поставят ТЕ на едно свидно място с шишенцето заедно... Толкова по темата от мен.

359

Ваксини???

преди 2 години

Споделям личен опит: по препоръка на лекар преди 4 дни си направих тест за наличие на антитела срещу хепатит, тъй като ми предстоеше имунизация срещу него. Последната ми такава имунизация (свързана с рисковете в работата ми) е направена 2013 г. Резултата показа антитела доста над определената норма. Това за мен е достатъчно показателно за ефективността на дадената ваксина, в случая действаща и след повече от 8 години.

358

Анонимен

преди 2 години

Общество? За тълпата лум.пени плзоскоземци пред народното събрание ли говорите?

357

До 383

преди 2 години

Истината е че си бълък

356

US Motherfucker

преди 2 години

До Qwerty Естествено. Позовавайки се на наш *** - интелктВалеца, това е заговор срещу най-интелигентната класа върху планетата Земя - българската. Най-вероятно българин е сътворил Ковид и го е пръснал по света, като бактериите на Брад Пит и сие във филма "12 Маймуни", целящи да изтребят цялото човечество. След крушението на тъпите хамериканТци и вредните ***, светът ще бъде управляван от полезните българи. Ноо готино, нали ?

355

Анонимен

преди 2 години

Не е до вярване, това е ф а к т! На вяра разчитат ковид-зомбитата. Те вярват, че има вирус, доказателства не са им нужни.

354

Отговарям

преди 2 години

Всички информирани българи.

353

Анонимен

преди 2 години

Колко пъти трябва да се повтаря на медиите, че това НЕ са ваксини ? То животно да беше, ще разбереше ... както казват сърбите, но нашите медии не.

352

Анонимен

преди 2 години

Всички 72% неваксинирани и останалите 14%примудително ваксинирани. Остават 10%купени фалшиви и едва 4%вярват.

351

Qwerty

преди 2 години

Толково много *** и антиваксъри, че не можеш да прочетеш никакво друго мнение. И всичките повтарят едни и същи глупости. Нали сте много критични, 'айде помислете защо Израел и САЩ са най-ваксинирани - за да им измре населението ли? Нали уж те контролират света? Те ще умрат, а ще останат само африканци и балканци- акънлиите на целия свят.

350

Herr Muller

преди 2 години

До Коректор до #363 --- Колега, не се коси за една буква! Пунктуацията също не е най-силната страна на форумните участници. Да не отварям дума за писане на пълен и кратък член - там е катстрофа, а силогизмите и амфиболичните изрази, карашик с оксимороните и тавтологиите внасят пикантерия в непознаването на българската граматика от великите гои и арийци, много често и тракийци.