32

Анонимен

преди 2 години

Хронични заболявания няма как да лекуваш, ползваш лекарства за да си удължиш живота доколкото е възможно. Подобни вируси катализират смъртността, още повече и заболяванията не се контролират добре от здравната система.

31

varna

преди 2 години

През 2021г(при наличие на ваксинирани за Ковид 19) са починали повече с 20000 души в сравнение с 2020г(без ваксинирани).Извод: 1. След ваксинацията са починали повече хора. 2. Числата може да се използват кой както си иска, а истината е че просто спряха да ни лекуват.

30

Анонимен

преди 2 години

сега антиваксърите пак ще започнат с техните глупави сметки, а не виждат цифрите. Пак ще ходят на протест, организиран от ваксинираните депутати на Възраждане! Що за идиотщина, правата им били нарушени... а загиналите!? Ако мислехте за уязвимите хора, колкото за "погазените" ви права... В този живот освен права имаме и задължения, както и граждански дълг!

29

Анонимен

преди 2 години

40 000 човека повече от предходните години е огромна цифра. Всичко това заради антиваксърите, които Бог знае колко хора са изпозаразили и обрекли на гибел.

28

До 32

преди 2 години

Така ли, кажи ми как ще излекуваш диабет тип 2? Или имунно заболяване? Или злокачествено?

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Хората не *** от короната а от нелекуваните им хронични заболявания" ..... И откъде се появиха 60 000 човека в повече с нелекувани хронични заболявания за две години?

26

Анонимен

преди 2 години

Испански грип плюс следвоенен глад и много по-малко напреднала медицина е почти равно на смъртността през 2021г. Браво на "умници" като Мангъра, Копейкин и ко и умопомрачените им фенове. Пак кажете, че няма нищо общо със "сезонното грипче"...

25

Анонимен

преди 2 години

Според антиваксърите рептилите искат да сведат населението до 1 млрд. Въпроса е, защо ще си оставят българите и африканците само? Какво ще прават с такъв матриал?

24

Анонимен

преди 2 години

Хората не *** от короната а от нелекуваните им хронични заболявания и от мизерията в които са вкарани от 13 години. Организмите им са отслабнали защото само с кисело мляко и химически хляб имунната система се срива. Помагам на такива възрастни доколкото ми позволяват финансите поне веднъж в седмицата да им осигуря един ден в който да имат месо в менюто. Тези в парламата не остават на постно те затова са и толкова тлъсти. Да сте видяли някой слаботелесен от тия сеяндури в парламата.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Ама като казвахме, че хората умират С, а не ОТ кромид и ни наричаха конспиратори..." ........... Ама вие продължавате ли с тази безсмислица? Това дори не е конспирация, а просто глупост.

22

факти

преди 2 години

До Анонимен 12.Ми че те и гроб са си комунисти, начело с банкянския охранител на тато

21

Анонимен

преди 2 години

няма лошо. ще се затрие генната тъпота

20

Анонимен

преди 2 години

Заучи гадно, но ще се вдигнат ли пенсиите, щом са измрели толкова пенсионери. Или при около два милиона, едни 40000 няма да окажат ефект ?

19

до Дзъ

преди 2 години

Няма бе, те тия дето управляват планетата, ги мислят тези работи. Ще оставят само един милиард от населението на планетата жив, за да им слугува. От останалите няма нужда.

18

емиграция

преди 2 години

Браво на Радев!!!! Гласувайте отново за него, та да се затрием.

17

до 19

преди 2 години

Че кой му пука за тях?Те така искат.

16

истина е

преди 2 години

Благодарение на герб !. Боко е за 1000 год. затвор , а тези около него само за по сто !

15

Анонимен

преди 2 години

Хората вече не смеят да отидат в болница и да си лекуват дългогодишните заболявания, от страх да не се отзоват в ковид отделение, където тотално да им объркат леченията. Ковида е причина, но косвена.

14

българи юнаци

преди 2 години

Ба няма такоз нещо епидемия,бе.Пийм,червено вино,идем чесън,спазвами съветити на професор,доктор,к.м.н. академик Мангуров и ши живейм 100г.ДА ЖИВЕЙ ,,ВЪЗРАЖДАНИ,,Куга ши дадат някуй лев до ходим на екскурзия,туй де прутест у София?

13

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите *** като за световно