72

Анонимен

преди 2 години

Имаме една баба на диализа-1936г-85годишна и за нещастие я тикнаха в ковид-отделение. Обаче е дисциплинирана, пази диета и е с акъла си и го преживя. Вика, мале мале, къде *** тикнаха, край мен само болни, кихат кашлят, сигур искат да мъ уморят, ама ний сме кураф род шъ ги истърпя, саму да ми носи някой вудичка и да хапна. Стана така,че да се пазиш от болници!

71

Анонимен

преди 2 години

Корупцията ни убива. България за 30 години е намаляла процентно повече от СССР втората световна война. СССР с 25%, а ние с 30%.

70

Анонимен

преди 2 години

България е 5.8 милиона, а не 6.5 както излъгаха по медиите.

69

Анонимен

преди 2 години

Че то само пенсионери останаха . Ахахаха ... да не си мислите че ще живеете 200 години като се ваксинирате ахаха а а а

68

Щерю

преди 2 години

Хора, колкото е населението на един град като Русе...

67

Анонимен

преди 2 години

Да се спори с антиваксъри е безмислено и признак на липса на самоуважение.Така че, оставете ги,жалко за потърпевшите..

66

Факт

преди 2 години

Надвишената смъртност е от втората половина на 2020 година, главно от ноември 2020 година досега и това са около 60000 починали в повече - 40000 през 2021 и около 20000 главно през ноември и декември 2020 година. Пиковете и спадовете в надвишената смъртност точно съвпадат с пиковете и спадовете на Ковид-19.

65

Факт

преди 2 години

Е, най-накрая да видя още някой, който да вижда връзката между надвишената смъртност и пиковете при Ковид-19. Това го пиша от ноември 2020 година. Изсилва се да казва колко човека са починали през 2021 година. Това число още не се знае, а тези 147727 за 2021 година, са предварително данни за едни 52 седмици, а не точно само за 2021 година, те ще нарастват и може и да надминат починалите през 1918 година 151525 човека.

64

Гост

преди 2 години

Няколко умни антиваксита тук сравняват смъртността в 2021 спрямо 2020 любезно забравяйки че първото тримесечие на 2020 има двайсетина починали от Ковид. И че първите ваксинирани през 2021 получиха втора доза през Май месец. Жалки сте...

63

Анонимен

преди 2 години

Супер. Долни чалгари и фенове на Костадинчо Пионкин са това. България се чисти. Скоро, самият Вожд Костадинчо Пионкин ще призове фйеновете да се ваксинират, за да могат да гласуват пак за него. Ще гледаме голям сеир с този Костадин Пионкин.

62

(-_-)

преди 2 години

"трябва агресивна ваксинационна кампания, категоричен бе икономистът.." абе тия икономисти нещо много компетентни, ама населението в България преди 100г. e било под 4 милиона, а сегашната смъртност е резултат от безумни мерки + масова психоза + неполучена или неадекватна медицинска помощ. Също не е зле тоя специалист да ползва проценти от населението, а не брой, защото информацията става абсолютно недостоверна и манипулативна!

61

Анонимен

преди 2 години

Без здравеопазване няма как картината да е различна, лошото е че ще вървим все по-зле.

60

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами през радевата зима ще е така, дано с пукването на пролетта да си сменим и обитателя на Дондуков 2, защото както е тръгнаро ще си отидем без време и ще оцелеят само тези от радевата Хунта с калинките и семейните им кръгове ... !!!

59

xxxx

преди 2 години

Една колежка правеше застраховки като втора работа, и един ден ми вика, дай да те застраховам, да видиш колко много пари ще спечелиш като умреш.

58

Анонимен

преди 2 години

А щом не са за 1 век пак е добре

57

Тра-ла-ла

преди 2 години

Пак статистически манипулации и криви изводи....Числата трябва да се коментират в цялост... първо вижте каква е възрастовата структура на населението преди сто години, вижте каква е сега.Сега има много по-голям относителен дял на възрастното население отколкото преди сто години и е съвсем нормално сега смъртността да е по-висока... Кой се учудва, че възрастните хора умират?

56

Анонимен

преди 2 години

И на най-големия враг не пожелавам да влезе в болница за каквото и да е.

55

Анонимен

преди 2 години

Предлагам всички антиваксари които правеха пропаганда и си играеха със страха на хората да бъдат съдени за предомишлено у;;ство,защото вкарваха хората във заблуда и починаха много българи.

54

Анонимен

преди 2 години

Скапано здравеопазване, недостъпно за много хора, безотговорни доктори, недосегаеми за бездействие и допуснати грешки от немарливост или от некомпетентност. Болните буквално са убивани! Боят е най-малкото, което някой заслужават. Лишаване от лекарски права, затвор за убийците в бели престилки - кога ще видим справедливи наказания за престъпно поведение? Или само ще броим умрелите? Здравето не е стока, българинът е овца, ама не съвсем!

53

Анонимен

преди 2 години

Сто години заблуда, че имаме здравеопазване.