11

Цц

преди 2 години

Да се огледат как тече с пълна пара нощния живот в града и после да затварят училища. Дискотеките в петък и събота са пълни. За едни може значи, а за други не

10

Анонимен

преди 2 години

11 деца над 10 г спокойно си стоят в къщи сами. Ако е под 10 по закон можеш да работиш в онлайн среда. Това е от 2 седмици до макс 4. Не е 6 месеца! Осъзнавате ли че ще затворят всичко, целия бизнес ще колабира само защото родителите на малките отказват затваряне. Като толкова няма кой да ви гледа децата, кой ги гледа като са болни? Или вие сте от родителите дето им дават сокче и вода преди тест че да даде отрицателен и да ходи болно на даскало?

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 - А вкъщи кой ще ги гледа? Или те боли фара теб дали единия родител ще седи неплатен отпуск. Голяма работа, че икономиката се задъхва, голям праз, че цените растат и хората нямат пари. Присъственото училище е полезно не само за социализирането на децата, а и защото позволява на родителите да работят. Не сме 19ти и началото на 20ти век когато само 1 работещ в домакинство стига да издържа семейство. Вече си трябват двама на постоянно работно време и не всички можем дистанционно!

8

Asd

преди 2 години

До АнонименТи сериозно ли? Учениците са виновни, а молове, ресторанти и заведения трябва да работят. Само ми е интересно защо никой не показах процент заболеваемост на учениците след хилядите направени антигенни тестове. Само казват как имало Х резултата положителни, но не казват от колко хиляди направени теста. Пак учениците са виновни за предаването на вируса. И то точно когато се очаква да се оформят срочни оценки... След 10 години си представете сегашните ученици колко ще са кадърни.

7

Мен

преди 2 години

Каквото и да се реши, винаги ще има недоволни и мрънкащи.

6

Анонимен

преди 2 години

6 ей това е наистина най-големия проблем. Бога ми огромен проблем. Киро и компания са зле, ама другите са още по-зле. Да почнат да слушат народа. Ние имаме вградена система за оцеляване създадена еволюционно през вековете.

5

Уред ли сте

преди 2 години

Как ще изриташ Кирчо бе кой да дойде на негово место

4

Анонимен

преди 2 години

А в София кога? Мисъл- никаква. Предпазни мерки - никакви! В момента заболеваемостта в София е над 1443 на 100 хиляди. Какво въобще чакате? Някои училища минават поединично, поради разумни директори, онлайн. Ами другите?

3

Анонимен

преди 2 години

2 а защо учениците да са в училище и да седят на чиповете си без да учат, понеже даскалите са болни? Защо? За да могат да си избират някого за тормоз и да го побъркват ли? Това ли е целта на сесенето в класната стая? Не е ли по-добре 2 или 4 седмици онлайн с учители които преподават и изпитват, отколкото в клас без да се учи и да се хващат за косите физически и психически?

2

Анонимен

преди 2 години

Явно в Бургас хората имат глави на раменете си. Моите почитания към бургазлии. Спечелихте уважението ми.

1

Анонимен

преди 2 години

До 10 дни цялата страна. Помнете ми думите. Кирчо досега не е удържал на 1 обещание. Това с "учениците физически на училище" беше ясно, че ще удържи около месец. Кирчо е *** и всички ще страдаме докато не го изритаме!