31

Анонимен

преди 2 години

42 детето ти е седял на компютъра по цял ден, станало програмист и ти недоволстваш? Извинявай, но за да стане програмист логично че стои цял ден пред компютъра. На какво да се учи да програмира? На автомобил?

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - 41. Ти сериозно ли си мислиш, че ако се опитат да въведат пълен локдаун всички да си седят удома правителството на Кирчо ще доживее да види края на локдауна. Давам им 1 седмица преди да бъдат изрити с все бюрата. Нищо не сте видели ако си мислите, че ще отнемат поминъка на 80-90% от населението и те просто тъй ще си седят, а ние нямаме парите като Германия да даваме помощи на 5 милиона за 3 месеца и ще е глад! А гладна мечка хоро не играе ами ходи да хапе. Много четвъртит ще си го.

29

Анонимен

преди 2 години

Аз спрях интернета и сгънах лаптопа, служещ за участие в ковид цирка ,наобратно. Така че вкъщи да учат както искат. След като за мингиляци има безплатни устройства и интернет, трябва да има и за нормалните деца.

28

Анонимен

преди 2 години

До 42 Е как да не си е ползвало главата детето, а е станало програмист.

27

Анонимен

преди 2 години

40 то ако питам и 40 год дали искат цял ден да гледат мач и да ядат чипс пред тв ще ти кажат да. Да вземем да ги надзираваме по тая логика? Това че ти не си научил детето се на основно уважение към учебния процес и не си го възпитал защо му е това знание не е проблем на цялата държава. Носете си отговорността за липсата на възпитание.

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 - отгледахме го. Стана програмист и вече не живее при нас за щастие. Да си троши главата където иска. Но от опит ти казвам, че няма значение на колко години са и той и всичките му дружки си седяха на компютрите по цял ден да играят разни боти, доти, лиги и сополи! Ако не си му на главата да се караш постоянно да учи за *** за зеле не стават и всеки път като ти накипи да го ошамариш женицата вика "не по главата"! Що не? И без друго не я ползва по предназначение като коментиращите!

25

Анонимен

преди 2 години

38 бъркаш времето на Баце с времето на Киро. Киро следва западния модел. А там пълен локдаун значи наистина пълен локдаун. И нито едно кафе и ресторант няма да работи. Гарантирам ти го. Но като не сте съгласни за 1 месец поне големите ученици да ги затворят ок. Февруари ще затворят цялата държава за 3 месеца, без обещетения. А март ще въведат задължително ваксиниране с благословията на ЕС. Никога не слушате като ви предупреждаваме. Трошете си главите.

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - 35. Дори в пълния локдаун хранителните магазини, аптеките и ресторантите работят, всичко може да се поръчва онлайн за консумация. Някой трябва да ги зарежда. И в най-големия локдаун летището, пристанищата и борсите за хранителни стоки не са затваряли, товарачите си ходеха на работа, тираджиите си возеха превозите. Хлебозаводите си работеха на пълна пара. Нали не мислиш стоката за 3 месеца локдаун им стои готова в склада от преди? Ползвай я тая кратуна бе ***!

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 - На всичките трябва да им се виси на главите. Все едно не сме били казарма и не помним тия на по 19 дето идваха колко бяха забляни овце докато не ги стегнеш с малко пердах. Ама сега се гледа лошо на пердаха и всичките "тийнеджъри" седят постоянно на телефоните. Ако са в час даскалите им се карат и поне не висят явно в интернет. Ако са на компа в стаята си затворени цял ден не се заблуждавай, че нещо ще учат. Пародия на обучение да вземеш юнуша и да му се довериш САМ да учи! ХАХА!

22

Анонимен

преди 2 години

30 а тираджията и касиерката какво ще работят като се затвори в пълен локдаун икономиката бре, гений? Говоря ти за макс 4 седмици затваряне на училищата за да не стане поголовно мор, която да вземе работата на касиерката, тираджията, сервитьорката и т н. Осъзнавате ли че децата са болни и пренасят на всякъде в момента? Осъзнавате ли че още малко и ще им дадете повод да затворят всичко, в т.ч. и фризьорски салони? Мислите ли с главите си?

21

Анонимен

преди 2 години

27 ти сериозно ли? На 19 год имат нужда от надзор? Кой са точно тия дето от 15 до 19 год имат нужда да ги надзираваш дали са в онлайн час? Умствено изостаналите? Или може би от някой много разтропан етнос?

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - 25 Абе човек ти кое не разбираш от това, че 85% от икономиката не се върши през компютър. Как ще се менкат мед сестра и тираджия онлайн? Механик и касиерка? Хлебар и шивачка? Тая икономика не са само банки, програмисти и счетоводители бе маняци. Вие сте 15% от икономиката останалите 85% трябва да ФИЗИЧЕСКИ да са на раб. място за да се движат нещата. Такси онлайн кара ли се? Ко не ви е ясно, че тия хора също трябва да работят за да ядат бе ***! За 200 болни деца оревахте света!

19

Анонимен

преди 2 години

24 ако на 11 год детето ти има нужда да го следиш дали е в час положението у вас е много зле. На 11 год то още не знае защо трябва да учи и има нужда от надзор? Сериозно ли? Ти за това ли искаш са в училище? Да има кой да му вика да мълчи и да слуша вместо тебе? Възпитавайте си децата. Никой не е длъжен да ги възпитава вместо вас. И за твое сведение такива като твоето не ходят на училище за да слушат учителя и да учат, а ходят за да мучат и да съсипват часовете с простотии.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен-26 Ами вземи дочети до край бе майна. То си пише. Човека ти казва, че няма кой да ги гледа тия деца. Всички деца в училищна възраст от 6 до 19г все трябва някой да им казва да седят и да внимават в час това от опит го казвам. Ако не си им на главата все вадят телефони или минимизират тиймс и почват нещо да играят. После никой нищо не знае и на контролните 3-ки по милост. На всичкото отгоре часовете са по 20-30мин онлай а не по 40-45мин, което е върха на простотията!

17

Анонимен

преди 2 години

21 и тук въпросът е защо старците не са ваксинирани? Родителите нали са 2ма! Защо не се менкат на онлайн работа? И разбира се говорим само за деца до 4ти клас. За останалите не виждам какъв е проблема. А и дори малките само да останат в клас, пак е по-добре защото не се блъскат с големите в межучасията. Което е доста сериозен заразен фактор. Не мислиш ли?

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12 - Като се разболеят единия родител има право на болничен с детето бе маняк. Другия работи. И къде видя 2 седмици, първия път беше 9 седмици, втория беше 11 седмици, третия беше 8 седмици. Сега ако затворят ще ги върнат след Велик Ден и всички го знаем престани да се/ни заблуждаваш! На 11г някой трябва да ги следи да влязат в час, сами как ще ги оставиш и ще очакваш да седят в час а не да играят игри? И последно децата с ковид 0-19г от 160 хиляди активно болни са 204 случая!

15

Анонимен

преди 2 години

Ако не затворят учениците до края на месеца ще започнат да затварят цели цехове и заводи заради заразени родители, които са заразили своите колеги. Интересно ми е тогава какви заплати ще получават и кой с какво ще им гледа децата. Но да видим. Парен каша дyха, както казва народната мъдрост.

14

Анонимен

преди 2 години

15 дискотеките и баровете затворени заедно с училищата. Това си е задължително.

13

Анонимен

преди 2 години

Големите трябва задължително да ги затворят поне до края на януари. Не знам за другите, но на вън е пълчища от един върху друг крякащи кашлящи тийнове. Влезте в градския транспорт да видите какво е. Дават грешни проби за да стоят в училище и да могат после да обикалят на всякъде. Слушах ги как пиели вода непосредствено преди да влязат в класната стая за тест и той винаги давал негативен, въпреки че в къщи давал две чертички. Много яко било.

12

Анонимен

преди 2 години

Браво, а в София болните са много повече а мерки няма