12

Анонимен

преди 2 години

На неваксинираните как им разрешават все още да дишат ми е чудно

11

Брадвата

преди 2 години

Всичките ми ваксинирани познати са положителни! От седмица-две. И сега? Да ги набучим с още дози ли? Ами те самите ще се откажат от ваксините..

10

Анонимен

преди 2 години

Мога ли да попитам уважаемите министри как решения се взимат на база болнични легла? Когато има цели региони без болница? А в София са съсредоточени всички големи болници? Не е ли по-правилен показателя заразяемост? И какво правим като се натръшкат децата? Ще ги местят с линейки от Хасково до Пловдив, като починалото вчера детенце? Я да излязат и да кажат на родителите колко са болничните легла за деца във всяка болница!

9

Евроатлантик

преди 2 години

Четвърта доза е спасението!

8

Помня

преди 2 години

А пьк по времето на - ссср можеше да се пьтува навсякаде в бьлгария и соц страните без тест срещу грип

7

Анонимен

преди 2 години

"Освен това тези, които имат насрочена дата за ваксинация, ще могат да получат временен достъп с тест." хахаха как си личи че мерките които взимат имат само за цел да инжектират хората и никаква друга логика. Значи ако си насрочил дата може да минеш, това че не си боцкан няма значение. В стремежа да налагат инжекцията се излагат много.

6

Анонимен

преди 2 години

А пък мен ме зарази с ковид съседка завърнала се от чужбина с 2 дози и бустер. Интересно, нали? Дойде си болна, зарази майка си и баща си, които берат душа в болница в момента. И криеше че е болна, ходеше без маска и киха в ръка и после с тая ръка по дръжките на вратите и копчетата на асансьора. Ама иначе тука сме профани.

5

Анонимен

преди 2 години

Ей това е целта. Да изнудят хората да се ваксинират. Не знам защо им е толкова голям зора за тия ваксини! Хората се разболяват, придобиват имунитет, но не е важно. Защото и преболедувалия е в графа неваксиниран! Не ви ли смърди вече? Макрон преди 1 год говореше, че няма да задължава никого за нищо, като стигнали 70% щял да махне мерките. Махнаги. Виждаме. А и немеца вчера е поискал задължително ваксиниране. И нас ни чака същото. Сега нарочно заразяват децата, че да изтрещят от страх родителите.

4

Макарона

преди 2 години

Даде право само на ваксаните да разнасят вируса и да заразяват.Друго си е бустериран да киха и кашля по влакове и самолети.

3

Диктатура

преди 2 години

Франция е диктатура.

2

Анонимен

преди 2 години

Да погледат малко български протест на видео, да видят как се прави. А не да се разхождат с маски и песнички по техните протестчета.

1

Анонимен

преди 2 години

А тука казват, че нямало дискриминация от зеления сертификат. Добре че ни е нисък процента.