52

Анонимен

преди 2 години

до тоалетната ще може ли

51

Аноним

преди 2 години

Франция излезе по-голям ф***шист и от съседите... Глобален проблем!...

50

до 52

преди 2 години

Мутанти, са не прекаралите вируса, а ваксиниранта с нещо, което работи на генетично ниво.

49

Анонимен

преди 2 години

Лошото е, че от този вирус май няма излекуване. Който го прекара вече не е човек, а някакъв мутант

48

Реалист

преди 2 години

Лека-полека във всички държави ще схванат, че с половинчати мерки тази зараза ще я влачим десетки години. Това, което Франция прави сега е явно недостатъчно. Китай показа кое дава ефект и трябва да копираме китайския опит.

47

До Ганчо

преди 2 години

Правилно си се кръстил - от поста ти лъха манталитет на див *** (не селянин). Да ти поясня - като неваксиниран "имам много повече топки" и кураж от теб, защото не ме е страх да се изправя пред вируса доверявайки се на собственото си тяло. Всъщност - карам го вече втори път - първия път с пневмония, сега само като настинка - само с болки в гърлото и лека температура 3-4 дни. Страхливци сте вие, които освен че се бодете, сте готови да се откажете от всичко човешко заради страха.

46

Анонимен

преди 2 години

До Ей ги форумнитеХубаво е защото имат пари, имат пари защото са бомбили наред

45

Анонимен

преди 2 години

До ГанчоГанчо ***, проблемът не е във слагането на ваксина, но ти се явяваш определено кух за да го схванеш. Седи си на топличко и се пускай по течението, нали знаеш на къде води то, към ниското

44

Morski

преди 2 години

" Европейски Ценности", "Правата на Човека"," Свободно придвижване на стоки и хора"... Да изброявам ли още от колко от т.нар. "постижения на ЕС " са вече история!45 години българския народ живя в "комунистическия пред-рай" и там се говореше и правеше" за доброто на нацията и държавата"! Е ние този път сме го изминали и не смятаме да го повтаряме! Ако някои от брюкселските зелки си мисли ,че може да стане пак същото - жестоко греши! Ние не участваме пак в нов СССР-ЕССР!

43

Ганчо

преди 2 години

Едно време мъжете не се замисляха на война да тръгнат, сега от една ваксина такъв страх ги тресе, че пълнят гащите. Безмозъчни, жалки страхливци:(

42

Ей ги форумните

преди 2 години

***, учили биология 6 години. Реват, плюят, недоволстват, па после съберат някой лев да идат из нормалните държави, цъкат с език какво е хубаво и подредено и как правилата се спазват. Затова е хубаво в нормалните държави, ***. ЗАЩОТО ИМА ПРАВИЛА И ТЕ СЕ СПАЗВАТ.

41

Анонимен

преди 2 години

Ако някой не е разбрал-целта е населението да бсе ваксинира 100%. Бл Гейтс лично го заяви преди години, но тогава беше за други ваксини. Никой не се е загрижил за здравето ви, аси живеете със заблудата, всичко се прави за ваше добро. Вие трябва 0да се ваксинирате и после пак и пак и пак...Ваксинации от люлка до гроб и ставате абонати на биг фарма през целия си земен живот Защото ваксините ще повлекат неизбежно още заболявания.

40

Бла

преди 2 години

Ей брат.че, докато не надупчат всички, няма да се спрат. Дори и приемайки нелепи, смешни и безумни наредби, нямащи нищо общо с научната и медицинската гледна точка. То прозира от всякъде вече, но и мирише на отчаяност. Онези, които все още не са се наболи, не се предавайте на манипулацията и психозата. Ако здравето е над всичко, м.а.й.н.а.та му на ограниченията. Ще се изтърпят, ще се намери начин..

39

аз

преди 2 години

Жозеф Игнас Гийотен!

38

МСА

преди 2 години

Комплексирания й продължава с терора. Жалко

37

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните размножават вируса и заразяват наоколо, затова неваксинираните са проблем. Знам го от опит. Жена ми е ваксинирана и постоянно подсмърча, кашля и киха и ме зарази поне 3 пъти от лятото до сега. Ама аз все оздравявам за 2-3 дни.

36

Наполеон

преди 2 години

Имаме една обща черта с немците : вървим до край и унищожаваме всичко в името на една слабоумна идея.

35

Васко Кръпката

преди 2 години

"...комунизмът си отива, спете спокойно деца!" Очевидно се завръща, но никой не го разпознава. Ще пътуват само верните на властта. Хората трябва да доказват периодично своята послушност.

34

Анонимен

преди 2 години

Това са безумни средновековни закони приемани от едни луди,които се мислят за абсолютни средновековни монарси,и са незаконни.

33

Присмехулник

преди 2 години

Само дращене по форумите, когато трябва да се отстояват права и достойнство няма никой