301

Анонимен

преди 2 години

ВЪЗРАЖДАНЕ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА! БОЙКО В ЗАТВОРА ЗА ВКАРВАНЕ НА ХОРАТА В ГРАЖДАНСКА ВОЙНА! А КОСТАДИНОВ Е ВАКСИНИРАН ДАЖЕ ДВА ПЪТИ....А СТАЧКУВАЩИТЕ СА ПОДВЕДЕНИ И В МОМЕНТА ИЗГЛЕЖДАТ НА ПРАИСТОРИЧЕСКИ ХОРА....БОРИСОВ ВИ ПОВЕДЕ И НЕ МУ ПУКА ДАЛИ ЩЕ ЗАГИНЕТЕ ОТ КОВИД, ЗАЩОТО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ В МОМЕНТА ЩЕ ДОВЕДАТ ДО СМЪРТ ОЩЕ ХИЛЯДИ НЕВИННИ ХОРА И ЗАЩО????? ЗАЩОТО БОРИСОВ ИСКА ВЛАСТТА, А КОСТАДИНОВ Е ПРИБРАЛ ПАРИТЕ...КОЙ Е ГЛУПАВИЯ И КОЙ ЩЕ ЗАПЛАТИ ВИСОКАТА ЦЕНА?

300

тя

преди 2 години

Трудно се управлява такава страна Кире !

299

Анонимен

преди 2 години

Правилно това е вода в мелницата на Юмрука!

298

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Петков няма легитимност с 60 депутата за да потуши напрежението да вземе да махне тоя сертификат и с новия бюджет да вдигне мрз на поне 750 лв а до края на годината на 800 лв и тнт, какво стана с плана за възстановяване,единната европейска мрз и безусловния базов доход, България е единственото място на света в което народа няма да види и 1 лв помощ вече няколко години. Не е нормано швейцарския пенсинер да взима 2000 франка, а българския 200 300 лв.

297

Истината

преди 2 години

Радев си плете кошницата, ***-шараните от ПП си мислят, че правят нещо. Ясно е, че Радев първо ги ползва да отстрани Борисов, а сега в време да ги компрометира, след това да излезе на бял кон и да обясни как дори най-добрите уж (ПП) са неспособни, така че народът сам да поиска Радев да ни оправи. И хоп - президентска республика :)

296

Анонимен

преди 2 години

Долу краварите!

295

НАРОДНА ЛЮБОВ...

преди 2 години

НАРОДА "МНОГО" ВИ ОБИЧА..... ,РАДЕВ, КИРО,СЛАВИ, КУРНЕЛО.....ЩО СЕ СКРИХТЕ...?... ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА ВИ ОЧАКВАТ.....

294

Анонимен

преди 2 години

Американското посолство управлява страната ни. Ние сме една колония полезна единствено като пешка против Русия, това е жалката ни реалност.

293

Анонимен

преди 2 години

Радефчетата изкараха протестиращите побъркани!А вие като ос..рахте София?

292

Анонимен

преди 2 години

Като няма хляб, да си сложат ваксина.

291

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е едно. На този протест нямаше повече от 500 души- минах от там. Това НЕ е протест, а група, докарана с автобуси от дълбокия прованс, които явно нямат интернети телевизия и не са видели, че лидерите им са ваксинирани хитреци, предвождащи група тотални овце. Е, доста от овцете от срам се покриха и уж от 130 000 души протест дойдоха 500 човека. Не е зле.

290

Аз

преди 2 години

Не е проблем, че на 31 декември имаше стоварен хилядотонен *** на пристанище Варна, който ще се изгори и ще ни трови и убива бавно и децата ни. Не е проблем, че сме най-нископлатената държава в Европа, че смъртността ни е първа в света от години насам. Не е проблем, че детските надбавки са 40 лв? Не стигат дори за хляб всеки ден . Проблем е обаче , че не сме ваксани.

289

Анонимен

преди 2 години

ПеДка е решил да ви чипира като говведа, за това е зеления сертификат - репетиция. За това има и министерство на електронното управление. Който има уши да слуша - нека слуша!

288

Анонимен

преди 2 години

Вие вече направихте компромис с здравето на децата ни. Седят там по 6 ч. 30 деца без мерки. Вие застрашавате тяхния живот. Защоооо?

287

Буба Мара

преди 2 години

Тук калинките Радеви отново бълват простотии от типа,че Борисов стои зад протеста - баби ната ви трънкина !Само тиражирате глупост след глупост - Бойко увеличава всекидневно цените,Бойко стои зад гърба на олигарсите,Бойко всеки ден ви лъже,нали ?! Осъзнайте се, бе послушковци !!!

286

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Петков да маха сертификата, да въвежда безусловен базов доход за всички българи,швейцарска мрз, швейцарска пенсия,нааляне на цените на газа, горивата, ток,парно,вода и тн, тридневна или четиридневна работна седмица, шкаф, безвъзмездни средства или до няколко дни правителството му ще падне при един по-голям протест от 50 100 хиляди или 1 милион никой не може да спаси властта им. Днес 10 хиляди ги побъркаха, ако са повече ще ги довършат като през 44 та и 90 те.

285

Анонимен

преди 2 години

Като няма хляб,има ваксини!

284

Анонимен

преди 2 години

Премиерче, болниците как издържаха предните вълни без сертификат? Ако можехте поне малко да мислите... Пффффф ***, продажници!!!

283

Анонимен

преди 2 години

Говорил съм с фенове на Възраждане, всичките са с много объркана психика, тотално изкривени и нелогични мисли.

282

Анонимен

преди 2 години

И глад ще има и игли ще има!Такава е промяната!