261

Анонимен

преди 2 години

Хора, има ли какво да губим? Отнеха ни всичко! Или те или ние!

260

Анонимен

преди 2 години

Копейкин е младия Волен , по- напудрен и саниран

259

Анонимен

преди 2 години

До ъъъ 272 Ами така беше представен - като протеста на Възраждане. Поради което смятам, че е също цирк. В страната с най-малко ваксинирани, сертификат, само най-малката партия организира протест. Никоя друга партия дума не ще да обели по въпроса "сертификат". Другите още са на принципа който не е с нас, е против нас, да оставим Коцето да се вее. Което обаче подсказва, че моделът Борисов по темата КОВИД продължава да работи.

258

Анонимен

преди 2 години

Петков не виждаш ли, че целта е друга....Не виждаш ли, че зад психопата Костадинов стои Борисов...Затвор за държавен преврат!!!! Това са хора, които влязоха във властта след като набиха едни хора и разрушиха частната им собственост....Те са били "различни", трябвало да ги линчуваме.....Ами нали Възраждане са срещу насилствените мерки, защо тогава насила искат всички да са еднакви и така наречените "различни", да бъдат линчувани. Ако този Костадинов е гражданин на бяла страна, вече да гние във за

257

Анонимен

преди 2 години

Петков, оставка. Следващият!

256

Анонимен

преди 2 години

Покрай глупостите на властта от немай къде много хора се ограмотиха относно вирусите и ваксините.

255

РАДЕВ РАЗЦЕПИ БГ..

преди 2 години

ЗА 6 ГОДИНИ - ТОВА МУ Е РАБОТАТА.... ТОВА ВЪРШИ.... ЗА ТОВА МУ ПЛАЩАТ.....!!!

254

Слава Севрюкова

преди 2 години

"Държавата ще се срине. Ще се изредят да я управляват много партии, но нищо няма да постигнат. Напротив ще я крадат. Ще минават тия, ония "

253

Предложение

преди 2 години

Махане на сертификата с условие Копейкин да подпише документ, че поема лична отговорност ако здравната система не успее да лекува болни и те починат. Ако починат пък деца поради липса на капацитет за лечение за всяко дете да се обезглавява публично негов роднина. Хайде Копейкин- поемай отговорност!!!

252

Анонимен

преди 2 години

НАТО са поръсили с диазепам цяла София и шопите хибернират в момента, не знаят къде се намират, камо ли да тръгнат да протестират. Не народ, а мърррша!

251

о. р. майор

преди 2 години

Ако не отмените зелената звезда, тя ще ви смени вас. И престанете с тази ваксинация. Ваксина срещу ковид няма. Има нещо експериментално. Който иска да си го инжектира, който иска да си го слага като свещичка.

250

Анонимен

преди 2 години

Веднага Херо Мустафа да успокои хората

249

Анонимен

преди 2 години

Комшията Кольо крика който си замина след втората доза,ако можеше да възкръсне щеше да ги скине от бой и жандармеристи и всички..

248

Анонимен

преди 2 години

Хората извън София изнемогват, той пъпеш допълнително сегрегира болшинството от хората!

247

Анонимен

преди 2 години

Като падне мораториума за тока и народа бъде принуден да плаща скъпия ток , който се произвежда от разни вецове и ветрогенератори (всички на депутати ) Тогава ще усетят любовта народна .Значи бай депутат ще си направи ВЕЦ и после със закон ще ме кара да му плащам произведения ток, а той да става милионер и да ми се хили в лицето

246

до 262

преди 2 години

Нищо не ти връщат пич. Ти не боледуваш само от ковид. Просто за теб тази клинична пътека няма да съществува. То не би трябвало и да ти пука, защото ковид няма.

245

съгласни сме

преди 2 години

Махнете сертификата и направете болничното лечение за ковид платено за този, който не иска да се вгъзинира!

244

ЛЪЖЕЦ Е РАДЕВ...

преди 2 години

ЛЪЖЕЦ Е И КИРО.......... ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ НА БЪЛГАРИТЕ....... О С Т А В К А.....!!!

243

ъъъ

преди 2 години

Софиянци, къде сте, бе? Всичките ли одобрявате зелените сертификати? Къде са 60% неваксинирани? Къде са работещите, които през ден си вадят зелен сертификат, за да отидат на работа? Излезте за 2 часа! Тоя протест не е само за фенове на Възраждане, исканията касаят всички нас. Какво чакаме - да въведат глоба за неваксинирани ли?

242

Анонимен

преди 2 години

Като няма да отменяш сертификата - изчезвай предател! 80% от хората са против него, аре метла, следващия