61

Анонимен

преди 2 години

е пак апелират ЕС , Пендаровски приема Омовците подгряват за визитата на Кирчо , до 18 какви още не спекулацци и шмекерии ще направят . Кирчо по добре да не говори , да му пришият някои съветник от президенството

60

115

преди 2 години

Всяка една страна член на ЕС губи своят суверенитет, съвременното робство, политиците стават милиардери, а хората са като църковни мишки.

59

115

преди 2 години

Република Северен Неизвестан Албан, са неосъзнати Българи, Албанци, и Сърби, тоест Северен Собранистан!

58

Анонимен

преди 2 години

Ако ЕС ги приеме , въпреки нашето несагласие. България трябва да започне незабавна процедура за излизане от ЕС и НАТО.

57

Анонимен

преди 2 години

Нещо забравиха , че Бългория не е решила.дали ще ги пусне.

56

1

преди 2 години

То и ние изпълнихме всичко за влизане в Шенген ама.... още си стоим с КПП-тата

55

Спеца

преди 2 години

При тия всички изпълнения май ще гледате ЕС през крив макарон!Македонска , т.е. българска ви работа!

54

Анонимен

преди 2 години

Гaньовец е цензурирано хахахаха вие Днеса ме убихте хахахаха!

53

Анонимен

преди 2 години

Ами че те тия са по-големи *** и от нас бря! После не били българи хахахаха!

52

Анонимен

преди 2 години

Диви и прости псевдо македонци, не ви ли е срам от всекидневните си лъжи, нахалство и проста щина? Ами като ние сме татари и се чудите как да ни удавите в капка вода още много дълго ще си стоите в олюпения смачкан титовистки резерват, където най-голямото ви постижение ще е да се сърбеете. След като считате, че всичко сте изпълнили, нека погледнем точка по точка споразумението. За всяка неизпълнена точка - лъжа, че е изпълнена ви чака шут в ***. Ние искаме резултати, а не приказки.

51

Анонимен

преди 2 години

За да има какво да хапвате работете, това не зависи от някаква си грозна мадлин олбрайт.Защо й вярвате, тя е изпратена да ви излъже и да ви накара да й се подчинявате, за да може да ви свали още една кожа от гърба.

50

Анонимен

преди 2 години

А защо идват голяма група българи от РСМ при нашия президент и заявяват, че са дискриминирани и подложени на репресии? Това ли ви е подготовката за влизане в ес?Много през просото я карат вашите политици.

49

SHEFA

преди 2 години

До Makedon-Е ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ЩЕ ВИДИТЕ ЕС ПРЕЗ КРИВ МАКАР0Н-ЗАЩ0 ПРЕТЕНДИРАТЕ ЗА НАЩА ИСТРИЯ ??????

48

Анонимен

преди 2 години

вярно е че ще имат общо бъдеще

47

Анонимен

преди 2 години

Скоро България сама ще иска Македония да влезне в ЕС.Следват много тежки дни за България.Както виждате няма помощимот Европейския сюзи скоро всички постъпления ще бъдат спряни.Ще кажат,че не изпълняваме критериите.Мадлин Олбрайт беше казала,като искате да се изпълняват критетии и Вие ше трябва да изпълнявате и няма да има дарения от ЕС и САЩ към България.Спорете за история е е проблем,но нашите деца няма да имат каквоюда хапват,не на богатите.

46

Ама

преди 2 години

Те са изпълнили условията,още преди да бъде създаден ЕС!Някъде,преди да открият Америка!

45

Анонимен

преди 2 години

Тия са много, ама много зле. А ако Петков ги пусне в ЕС отивам да протестирам, аз който никога не съм бил на протести в живота си.

44

Bogito

преди 2 години

Един много умен човек каза на скоро, че първо Сърбия ще влезе, после македония. Така, че тия да не се пъчат много. Ще ги разделим от Албания и първо Албания ще влезе. Македонците, типично по български, ще бъдат прецакани.

43

Професор Пръц

преди 2 години

Глyпаците мислят,че като са изпълнили нещо си,е станала голямата работа....то и ние изпълнихме изискванията за Шенген,ама има да чакаме явно доста годинки???Мъкедонците ще разберат,че с търпение всичко се постига,търпение поне още 30 години....

42

Krom

преди 2 години

До Христо Христов - точно по този въпрос няма да послуша началниците. Онзи български политик който отстъпи пред РСМ няма да преживее действията си и с ден. Ще бъде овалян в катран и перушина веднага. Българина няма да понесе четвърта национална катастрофа заради тези сърбомански ментета. Без да коментираме, че първите две дължим на "Македонския идеал". Кръвта и костите на над 200 хиляди български войници тежат много, дори и за услужливата съвест на българските политици.