11

Анонимен

преди 2 години

При тази колосална инфлация е редно да се предвиди увеличение на заплатите в бюджетния сектор, както бизнесът получи милиорди за нищонеправене и от това са напомпа инфлационен балон. В същото време се отлага и протака, а това не е социална политика а дискриминация...

10

МФ

преди 2 години

Тези от Герб ще има доста да скачат. Може и рекорда на Стефка Костадинова да подобрят. Може пък и този на тройния скок да надминат. Така са си нещата с бйджета. Като свършат парите и всички започват за скачат.

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16Кирчо е една пионка, за разбирач по краденето...... сигурно е вещ, но знай едно , политика и честност са две несъвместими неща :)) Винаги ми е било смешно когато кажат - тоз е интелигентен и образован, той ши на упраи.......хахахахаха, точно обратното се случва в политиката, както и в живота :)))

8

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме да лъжем...продължаваме промяната с джета на баце...щеше да е смешно, но е на наш гръб...Това е все едно да обещаеш че ще спечелиш титлата във Формула едно, но да се явил на старта с миналогодишната кола на друг отбор...дали е реалистично?

7

Анонимен

преди 2 години

Това не е ли същия бюджет при който са пропиляни 9млрд на вятъра и не се знае къде са отишли? Ако да, може ли да караме без бюджет и да покриваме само крайно необходимите нужди на държавата, като почистване на държавната пътна мрежа, плащане на заплати на гранична и прочие полиция, пожарна, медици и ТОЛКОЗ!

6

sofeto

преди 2 години

На изборите населениетоБГ заложи на "зелени тикви от които и семе се не взима". Зеленковците като се осеферат че акъл нямат да променят каквото и да е, започва краднето!

5

Анонимен

преди 2 години

Питах баща ми с колко му се е увеличила пенсията, след гръмките лъжи на крадеца от мола Кирчо, вика ми с 3 кинта........хахахахаха :))) Хубаво поне че го спряха да отиде при макетата, съвсем щяхме да е забатачим тогава :))

4

Анонимен

преди 2 години

Браво на новото правителство. Ние сме единствената страна в света с нулева корупция. Всички които се оплаквате от кризата сте гербери!

3

истина е

преди 2 години

Цялата върхушка на герб трябва да ОТскочи в затвора !!

2

Анонимен

преди 2 години

не се ли справят март ще ги изметем кокорчовци мухобоиковци разни

1

Анонимен

преди 2 години

Оставете бюджета, а покажете националния протест на антиваксърите, предвождани от ваксинирани хитреци. Има-няма 500 души. Очаквах поне 3000!