14

Пипи

преди 2 години

Пази боже, общината да ви направи улиците еднопосочни. Ще плачете и ще карате. Ако сте се прибирали с изминаването на 100-тина метра, ще ви го направят със заобикаляне да изминавате 1000 метра. Толкова е акъла на този, който прави улиците еднопосочни. Той се прояви вече в Лагера, Красна поляна, Света троица, а може и другаде. Голяма простотия са еднопосочните улици, налагани еднолично без никакво проучване и одобрение от обществеността.

13

Роко Скиавоне

преди 2 години

Като,чета всички пишат,че няма места че можело надземни паркинги даже такива като в япония на асансьор,пи градинки.Абе ора тенденцийте да се оставят колите в тези градове,а не да мислите за места за паркиране.Но много скоро идва това време когато щеме нещеме ще идем на вторични

12

Роко Скиавоне

преди 2 години

До 13 е това метро за какво вие.Като стане 4 лв бензина и дигнат данък+застраховка на кола 1000лв ще има много свободни места

11

до 13

преди 2 години

Говориш глупости. Много хора са с талон за зелена или синя зона и паркират на 2-3-5 минути пеша от тях, но паркирането е проблем, защото места няма, а коли много. Наистина трябват паркинги.

10

Еми

преди 2 години

На *** и 100 паркинг сгради и 50 подземни паркинга да му направиш, няма как да стане. Той иска пред входа си паркира, да не говорим пък ако този паркинг се плаща 50-100 лева на месец!!!! УжасТТТТТ, него дядо му си е пакирал москвича пред стълбите на входа, та вие ще го карате да паркира на 68 метра от входната врата на жилището му. А още по-лошо е ако колата му не се вижда от терасата, тогава вече е страшно. Спи с брадва в ръце!!!

9

До 11

преди 2 години

Като гледам какви мастодонти на 20 и кусур етажа има на споменатата улица, ако на апартамент се пада по 1 кола (не дай си Боже 2), проблемът с паркирането е налице и без да са ви виновни пришълците. София е европейската столица с най-много автомобили на глава от населението и паркирането вече е наболял проблем във всички квартали. Но докато по-рано дошлите селяни плюят по-късно дошлите и това им е основният проблем в живота, положението едва ли ще се подобри.

8

До някой

преди 2 години

Пред блока на госпожата от панелката има/ШЕ/ места, на които вече се бутат кой откъде се довлякъл. Отделно никнат нови блокове и *** купува като невидял и набутан с кредити

7

ПиснА ми отофце

преди 2 години

Хвърляш луди пари за кафез и няма къде да си оставиш дръгела, ама пак се буташ. Ми бутайте се и не пищете.

6

Някой

преди 2 години

"Според Стефанова, паркираните наоколо автомобили са там заради новото строителство, за което не са предвидени парко места." - Аха, защото за госпожата от панелката/ЕПК-то има предвидено парко място - вероятно подземно паркомясто или гараж, където да си паркира колата?

5

Виктория

преди 2 години

Автомобилите стават все повече и по-големи. Паркирането им е проблемно навсякъде. България е изостанала отдавна в това отношение и не се мисли с години напред и резултатите ги виждаме всеки ден.

4

до 6

преди 2 години

Пейзаж - на село и празен джоб.

3

Анонимен

преди 2 години

Само българина умее на скимти в защита на два три между блокови храсталака, а след това да псува като каруцар че няма къде да си паркира трошляка. Пък и паркоместата носят приходи в съответната община, а храсталаците са само развъдник на насекоми и мизерия.

2

мен

преди 2 години

Редовно посещавам квартала - няма къде да се спре. Строят се сума ти нови сгради. Има нужда от паркоместа.

1

Анонимен

преди 2 години

Днес ГЕРБ здраво е активирал структурите си.