8

Един

преди 2 години

До Анонимен 3 ''Има държави, където може да оставиш вещи и на улицата и ще ги намериш там.'' Япония?

7

Erik USB

преди 2 години

*** работа!!! Дано после на тия( крадците) се наложи да ги спасяват и да няма с какво

6

Анонимен

преди 2 години

До 5 до 6 Спри да живееш сред сънародници и арабели по гетата, вземи си жилище в нормален район и ще разбереш каква е разликата. Аз живея сред нормалните и такива проблеми нямам и никога не съм имал. Колата не си я заключвам.

5

5 до 6

преди 2 години

Аз пък да ти кажа къде сме викали полиция за кражби- Амстердам, Антверпен, в Хамбург, естествено в Марсилия..а има малки градове където още не се заключват пример Лепая в Латвия уж бивша република ама може да кумреш от скука. Естествено най- малко се краде в Саудитска Арабия ха ха

4

ЕДИН ОТБОР СА

преди 2 години

Крадците гледат от фигуранта...

3

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Европа и специално тука по Балканите сме отново в 17-18век" Точно в Европа можеш да оставиш неща и никой няма да ги бара. Където живея децата си захвърлят тротинетките ей така, на улицата, и никой не смее да ги пипне, но е е Европа, а не ДСария.

2

Анонимен

преди 2 години

Ако имаше правосъдие, никой няма да смее да пипа където и да е оставено. Има държави, където може да оставиш вещи и на улицата и ще ги намериш там. Европа и специално тука по Балканите сме отново в 17-18век, хайдук до хайдука и берачи на всичко

1

Анонимен

преди 2 години

Да се краде екипировка на спасители е повече от безумно. Тези дни четох че някаква болница е била ограбвана няколко пъти, но не от корумпирани лекари а някой е влизал с взлом.