42

Анонимен

преди 2 години

43-на коя магистрала си изкарваш прехраната?

41

Анонимен

преди 2 години

Божков им разкри цялата схема, включително как е предавал пачките на Севда, която ги е носила лично на Чекмеджан. Интересно защо Гешев не си мръдна дори пръста да разследва?

40

Анонимен

преди 2 години

На всяка *** и идва Коледата.И за тия ***,които ни ограбиха ще дойде.Рано или късно.

39

Анонимен

преди 2 години

до 38- А ти не си ли пукал от тех бе пукняк. Гробарите направиха дълг на държавата 40 милиарда от ядене на суджуци. Сега ША си ги мушат във дирниците *суджуците*.

38

Анонимен

преди 2 години

Изтекли кореспонденции има, между другото, но между Черепа и Радев и всички ги чуха в ефира на телевизиите юли месец 2020 г. Тогава Божков му казва, че ще изпраща пари за протестите, а Радев приема и се съгласява да помага с каквото може, така че не лъжи, протестърски тролВ ктайна сметка всички виждаха как всеки ден ви раздаваха пари пред президеснтвото в 17 ч, когато се събирахте там.

37

Анонимен

преди 2 години

Тия ще мълчат до последно,като комунисти на разпит.Важното е,че черепа си призна за 67те милиона,които Севда тв всеки месец е доставяла периодично на Влади и вожда.В изтеклите кореспонденции м/у черепа и ББ,Борисов му пише:"помагай"!И той помагаше ли,помагаше,докато накрая му писна и ги отряза.И те го подгониха.

36

Армагедон

преди 2 години

Ако бате е токова чист колкото се изкарва най-лесният вариант е да каже коя е Мата хари и да видим тя какво ще каже, освен ако вече не я ядат червеите в някоя горичка...

35

Теди

преди 2 години

И аз съм имала кюлче от швейцарска банка

34

Ghost

преди 2 години

9 000 000 000 лв = 90 000 кг. = 9 тона злато. Толкова Радев е изхарчил за 1 месец. От тези килограми, половината са били предназначени за правителството. Самият Василев си призна. Е питам аз, за 4.5 тона злато, колко шкавчета са необходими г-н Рашков? Защо криете този факт и ни занимавате с ГЛУПОСТИ

33

Анонимен

преди 2 години

ЧУДЯ СЕ КВО ГО КОМЕНТИРАТЕ, ТИКВУН СЪС ЦЯЛАТА СВИТА КАТО ЧАУШЕСКО.

32

Теди

преди 2 години

МАР ТИНА АТАНАСИНСКИ ЩЕ ГЛЕДА РЕШЕТКИТЕ НА КИЛИЯТА В ЗАТВОРА - КЮЛЧЕТА ОТ ЖЕЛЯЗО, ОБАЧЕ С ТОВА РАЗПОЛАГАТ - СТИГА И ТОЛКОВА.

31

Анонимен

преди 2 години

Както бяха написали за Влади - живее в апартамент на кръстника му, кара кола на лизинг, интересно в какви отношение е с жената, с която живее.

30

Балами

преди 2 години

И копоите на Чашков как видяха "връзката" между милионите на Черепа и шкафчето на Борисов? Да речем, че е получавал пари от Божков (примерно), ама как решиха, че точно те са отишли в чекмеджето? Съвсем ни взеха за шарани.

29

Анонимен

преди 2 години

До 30. Ако са истински, а не ксерокопия.

28

Анонимен

преди 2 години

В коя друга държава е възможно финансов министър да не забележи толкова много милиони да не бъдат внесени като данък от най-големият хазартен оператор в страната?!

27

Анонимен

преди 2 години

Горанов, Борисов и Черепа откраднаха 700 млн. Кой ще ги връща?

26

Пян_Гъ

преди 2 години

Да обясня на някои хора тук. Никой не вярва на Божков избирателно. За финансирането на протестите от Дубай стана ясно от ЗАКОННО РАЗПИСАНО СРС - разговор м/у Паунов (БКП) и Божков. А за предполагаемия рекет, който Божков уж плащал на хора на ББ, не на ББ/Горанов лично (!!!), знаем от Фейсбук и видео съобщения от Дубай, АНАДЪНМО??? За никаква избирателност не може да се говори.

25

Анонимен

преди 2 години

Тоя Горанов нарече самоосигуряващите се-маргинаали и не отпусна един лев помощ за тях като наложи локдаун.Горанов каза също преди години,че който не си прехвърли вноските за пенсия,внесени в частен пенсионен фонд в НОИ,децата му ще му плащат пенсията.Абсолютен лъжец!

24

До 22

преди 2 години

Пак се правите на ударени...... Един министър на финансите, ако пожелае винаги може да провери произхода и движението на банкноти от 500 евро! Това му е работата!

23

.

преди 2 години

Допускате, че горанов ще наруши омертата??? Наивници! Нали след това ще умре?!