62

Анонимен

преди 2 години

Населението намалява щото сме в ЕС и всеки може да живее където иска. И по времето на бай тошо щеше да е същото, ако бяха отворили границите.

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66 - Приказки под Шипковия храст, за наивници!

60

Анонимен

преди 2 години

Публичната екзекуция,без съд и присъда,на Чакъра прави Борисов убиец,не по добър от останалите убийци.И ако закона е за всички и той би трябвало да е подсъдим за убийство по особено жесток начин и поради лична изгода.Защо,тези който го защитавате не отчитате и този публично известен факт?Поради лична изгода или защо?Отговорете.

59

БАНко

преди 2 години

ВСИЧКИ ИЗРЕЧЕНИЯ В СТАТИЯТА ЗАПОЧВАТ И ЗАВЪРШВАТ С ИМЕТО НА ПРЕЗИДЕН РАДЕВ !!! НАЛИ ГЕРБЕРУХИ , СМАЧКАНИ !!!

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен62Може, с помощта на НСО!

57

Хипотеза

преди 2 години

До Bg izmetЧаст от Плячката на Мустака - известно е, че ПЪР ДЯТ в едно гърне! Поздрави,,,от Београд (Масква)!

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62 - Явно младите хора у нас не искат да работят ангария на Живковисткия клан на Партията и ДС (БОКО) и предпочитат да емигрират, работят, учат НА ЗАПАД! Не в русия или китай, ЗАБЕЛЕЖИ! ТОВА Е ИСТИНАТА!

55

Анонимен

преди 2 години

До50.Най големият му гр ях на Борисов,като Мин.Председател е,че през 12 г.негово Управление,населението на територията(още не може да се нарече Държава)намалява с близо 1 милион души,което е сравнимо с геноцида на Пол Пот в Камбоджа.А за геноцида давност няма.За толкова години през соца от 58 до 70-та,Българското население нарастна с близо 3 милиона.

54

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБиджД(П)С троловете, как е? Каскети, чекмеджета... всеки ден ще е така, докато не разберем коя е Мата Хари и как е внесла всичко това през охраната на НСО.Пък то ще се окаже, че не е една ами няколко и няма как ОПГ-то да запушите устите на всичките...

53

Анонимен

преди 2 години

едно става ясно, "боец" сделали монтажи, пробутали са ги на показ, после "сезирали" полицаите и сега се разиграват водевили с "разпити!

52

Анонимен

преди 2 години

И с 19 апартамента.

51

Надка Реформата

преди 2 години

Данните на над 300 000 българи са изтекли в интернет от регистърна Булстрад, който се ръководи от Надежда Йорданова, секретарка на НПО то на Христо Иванов и понастоящем заемаща длъжността правосъден министър.Така всеки един от тези хора може да се окаже кредитоползвател на суми от хиляди левове взети от негово име и без негово съгласие от измамници.

50

Анонимен

преди 2 години

Бойко Рашков е човек с характер и солидно образование. Успех!

49

Анонимен

преди 2 години

Интересно защо Рашков не привика Иво Прокопиев да го пита откъде има пари за имението на Буджака до Созопол. Дали това не са парите от фалиралия Каолин АД под вещото ръководство на Прокопиев, който е основен спонсор на Демократична България и издател на Капитал?

48

Анонимен

преди 2 години

По БНТ, БТВ и Нова ясно всички чуха записа на гласа на Васил Божков и на Румен Радев, които обсъждаха превода на пари от Дубай по сметки в България да се захрани финансово протеста.После всички видяха как всеки ден в 17 ч пред президентството се раздаваха по 50 лв.

47

Анонимен

преди 2 години

Колко трябва да си афиф, за да се вържеш на такова мероприятие? Идва Бойко или Влади и си изпеват майчиното мляко без да им вадят ноктите! Вие нормални ли сте? Намират този дето е правил снимките и изискват показания и оригиналния носител. Всичко друго са PR акции за едни 80%! Никой съд няма да произнесе осъдителна присъда по снимки публикувани в Афера.бг! Да не говорим, че на нито една снимка с шкафчето с кюлчетата, спалното бельо не е същото от тези със спящия Бойко! И един позван презерватив?

46

Законът на Омертата

преди 2 години

Не знам! Не чух! Не видях! Не помня!

45

Анонимен

преди 2 години

Ама, той Борисов ли е извършил атентата на Сарафово, бе червен *** пр.о.ст?

44

Анонимен

преди 2 години

Помните ли, как в миналото правителство на Мутрата този негодник Горанов изплака на рамото на Тартора им Борисов, че не можел да си изхранва семейството са с една министерска заплата и че щял да напуска политиката, защото всичките му връстници направили милиони, само той завалията останал беден счетоводител! И как Борисов го изпрати да пие едно кафе с Катарзиса Пеевски (в Кристал)И как след това този Квазимодо изведнъж ударно се замогна!Освен че живя години наред безплатно в луксозен апартамент на кум ли уж му бе Аня, тъст ри (като при Цецо с шесте апартамента от тъщата), този ходеше да

43

Анонимен

преди 2 години

Освен за всичко което сътвори за 12 г управление,Борисов трябва заедно с Цветанов да отговарят и за атентата на летище"Сарафово".Паметни са думите на Борисов,че на всеки ъгъл в София има "дюнери".И още има за какво да отговаря.Чие е детето на плейметката с бутика в Бар(ц)селона.Пък за по старите му грехове,като убийството на Чакъра,когато беше секретар на МВР и още за участнието му в трафика на наркотици,като член на СИК.А в по ново време заедно с Каракачанов за F-ките.