11

Анонимен

преди 2 години

Бойко си прибра помоща за софия в чекмеджетата

10

Анонимен

преди 2 години

Я тук сме на загина с милиони ,фандък къде са пачките

9

Анонимен

преди 2 години

В Берлин, в Париж и в Прага си върви гр.транспорт и без държ.компенсации, хем доста по-редовно от софийския! Защото там си нямат СОС, Фандъкова и Зарков! Ето кой трябва да се махне да не пречи!

8

Анонимен

преди 2 години

От ЦГМ няма ли постъпления? Или те изтичат към чекмеджето?

7

Неутрален

преди 2 години

Търсете пари от Фандупкова! Бюджетът на София за 2021 беше 2.15 млрд лева, профукани за калпави проекти на тройна цена, некачествени ремонти и какво ли още не. Да добавим и назначението на Бай Шиле със скромната заплата от 5200 лева. А колко търтея като него има още? Моите уважения, но не съм съгласен от парите на цяла България да цоцат софиянци!

6

Щирлиц

преди 2 години

Като искате тези пари,стойте си в провинцията,и не идвайте в "миризливата" столица.

5

Анонимен

преди 2 години

До Борислав Георгиев-Масово в градския транспорт се возят хора от провинцията,а не толкова софиянци. Второ-тези хора ходят на работа с този транспорт,плащат данъци които отиват в държавата и тя ги преразпределя в по-голямата част в цяла България. Чисто статистически хората в този град поради голямата си численост дърпат икономиката на България. Тъй че нещата са доста по-сложни и някакви комплексарски изказвания,че София не е България или други подобни нямат място в случая.

4

Борислав Георгиев

преди 2 години

София не е България. Тези пари са нужни на страната, а не на софиянци. Стига с тази провинциална дискриминация. Ненаядохте се в тази миризлива столица.

3

Анонимен

преди 2 години

Тези милиони за нищо ги нямате.

2

Анонимен

преди 2 години

"В противен случай общественият транспорт трябва да бъде редуцира, смята Зарков" Или чрез син сертификат да накарате ромите да си купуват билети и карти.

1

Айде бе

преди 2 години

Лакомата и крадлива Компирка ще получи огромна трибуквена помощ.