145

1

преди 2 години

С тази подробност, че от 108 000 починали поне 80 000 наистина са българи, а от 64 000 новородени поне 50 000 не са българи. Какво пише в документите им няма значение.

144

Анонимен

преди 2 години

Няма хора, но работодателите пак са с хиляди претенции, искат млади и красиви, с три чужди езика и две висши, да им работят за минимална заплата.

143

Антинаталист

преди 2 години

Това че намаляваме не значи, че ей сегичка ще тръгна да се размножавам в тая ***, дето ни е превърната държавата. Въобще да правиш други нещастници си е безотговорно, според мен. Голям праз, че изчезваме, все някой ще дойде да живее на територията.

142

Коко

преди 2 години

Населението се топи, но за детето ми няма място в детската градина. Частните започват от 600 лева нагоре.При второ два пъти по 600, като добавиш и другите разходи по отглеждането излиза, че ти трябват близо 2000 лева на месец и то главно, защото последните 2 кмета на София - Б. Борисов и Йорданка Фандъкова не решиха въпроса близо 15 години.

141

Сахар

преди 2 години

1 милион по-малко население, но администрацията расте.Краят остава за вас.

140

Анонимен

преди 2 години

Ще дойдат други народи, като се изселят българите. От където дошло, там и отишло.

139

Анонимен

преди 2 години

Др. Нинова да народи набързо 3-4 деца, щото и тя се притиснила от демографската криза. Нищо, че има едно дете и то живее в чужбина! Притеснена е жената и затова нека даде пример. Иначе всички други приказки са див популизъм. За решаване на демографския проблем може да дават съвети хора с най-малко три деца и няколко внуци.

138

Мдаа

преди 2 години

Бльскам -20 г в бьлгария - освен , че се чувствам стар и болен нищо друго не сьм постигнал - който е млад и иска да живее нормално да заминава в чужбина - тук отдавна е потънала работа

137

ефект

преди 2 години

това е от "добро" здравеопазване... Пххх!

136

izh

преди 2 години

Икономиката 70% собственост и 100% контрол от мутроприватизатори с петолъчки на челото. По изборите бивши милиционери, овенни , платени слуги и синхронизирани изборни шашми. Какво да прави тук някой който е амбициозен и има знания - ПЪТУВА. Какво да прави тук по малко образования с мечти и планове - ПЪТУВА. Кой остава да храни Фуражката и сие / с новите пенсии за заслужен труд / , Др. Нинова и сие, с хилядния и антураж без нито един ден ТРУД за държавата? Е, скоро няма да има откъде да се краде

135

анонимен

преди 2 години

МНОГО странно - населението намалявало, но администрацията , която го обслужва - не бивало да се намалява, изводи...

134

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Така е и българката иска да прилапа някоя татуирана мутра в чужбина и българина иска да прилапа някоя силиконка в чужбина така,че който може да емигрира

133

Анонимен

преди 2 години

До ФактДоло Мотафчиски!

132

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Българката търси татуирана мутра с много пари да я бие с пари, но накрая се сеща за слабия безработен българин и слабия безработен български клошар, но той вече е емигрирал си е намерил чужденка или накрая тя се набутва на безработния българин или безработния клошар някъде в чужбина

131

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Колкото по-малко население, по-малко възможност за кражба на политици и олигарси от народа трябва да се емигрира

130

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Като намалява населението няма да има кой да храни депутатите така,че който може да емигрира

129

Факт

преди 2 години

Миналата година бе по-смъртоносна и от Виденовата зима и се нарежда на второ място след 1918 г. Но добрата новина е че изгоряха само сухи съчки. И че сезонното грипче се лекува с топла супа и аспирин.

128

мук

преди 2 години

И да изчезнем никой няма да забележи

127

Анонимен

преди 2 години

Смъртните случаи причинени от васкините тепърва започват. Спортисти падат като круши по терените. Разбира се че тези смъртни случаи няма да признаят че са от ваксините. Просто ще е представено като съвпадение че толкова много млади хора се оказват с рак, миокардити, инфаркти, инсулти и какво ли още не. Всичко ще го пишат за ковид и ще продължават с манипулациите и фалшивите новини, за да могат още овци да се ваксинират с отровния шот. Докато човечеството не се събуди и не прогледне.

126

Анонимен

преди 2 години

В момента върви борба на видовете която върви от милиард години. Най ненужния вид на природата в момента е евроге.йския вид . И нормално той ще изчезне . И няма да са нужни кой знае колко време ;) Природата си знае работата .