15

Дъртия

преди 2 години

Важно е да се отбележи, че става дума за запечатано, неоатваряно лего.

14

до 12

преди 2 години

Сега очаквам да ми пристигне модела Lego Titainc, 1500 лева. В момента, в който го спрат от производство, цената започва да расте. След 3 години ще е 5000. Разбира се тук няма кой да купи лего на такава цена, но в западна европа има. Определено 99% от пишещите тук не могат да приемат и асимилират това, но е нормално за IQ-то ви.

13

До 12

преди 2 години

Дрънкаш глупости. Гледал си стандарни комплекти, на които е нормално цената да падне, въпреки, че спокойно може да се продаде и на цената, на която си го купил. Цената на легото няма как да падне. Пластмасата им е достатъчно еластична и не се чупи. Блокчетата така са проектирани, че дори и да вземеш лего блокче от 1960, ще пасне идеално с лего от 2022. Точно това прави лего безценно. Аз имам 2 колекционерски модела от серията Техник, които спокойно мога да продам на двойна цена.

12

До Анонимен 12

преди 2 години

Личи си че не разбираш. Това какво си видял по бея и ОЛХ-са няма никакво значение. Всеки спрян от Лего сет от Властелина, Междузвездни войни, Героите и тн., цените им се качват главоломно. Има фигурки струващи по 1000-2000 лв и не е като да не се купуват. Спирам с обясненията

11

аз да ви обадя

преди 2 години

което съм разбрал от някои реалита дето гледам по дискавърито е че периодично по някаква причина определени артикули излизат на мода и им се вдига цената. Може да е появата на нова серия на даден филм, новината за смъртта на главния герой или каквото се сетите , но резултатът е че по новините започва да се говори за даден артикул , работата е че след кратко време цените падат , защото много хора си дават сметка че предпочитат 1000$ в джоба отколкото лего под леглото ....

10

Анонимен

преди 2 години

Глупости, в олх и в немското ибей има лего на супер цени. Това трябва да са супер редки серии, че да се продават за повече пари, но пак се съмнявам, в крайна сметка пластмасата старее и частите почват да се чупят.

9

Анонимен

преди 2 години

Като има балами да дават пари за глупости , така ще е .

8

Анонимен

преди 2 години

Гледам все разбирачи се събрали! Ама то винаги е така. Колекционерския Фалкон за който става въпрос излиза за $500 навремето, в момента e $4000-$5000. Иначе чакай да си вземеш нещо на сметка от Али Експрес, в момента в който го купиш е за без пари

7

Златорог

преди 2 години

Заменям лего за злато

6

Н1

преди 2 години

Нито рускинята го обяснява правилно, нито форума разбира от колекциониране. Примерно, наследявате сбирка джобни часовници от 19, нач. на 20 в., някъде до 1930г. Събирал ги е прадядо ви. Фирмите, които са ги правели, са били радетели на качество и вкус. Ползвани са квалитетни технологии, камъни, сребро, позлата. Циферблатите са красиви, с емайл и седеф. Всичко това има цена, и то каква. Ако имате 20 парчета...За руски ръчен "Кама", позлатен, мод.1956, часовникар ми дава бон. Не казва защо-ссср?

5

Анонимен

преди 2 години

Биткоина сега ще има стоиност, легото ще го пропусна

4

Анонимен

преди 2 години

да, да и един мармот загъва шоколада в станиолГлу.. пости на ръркалетаДай ми злато ти, а чакай да спечеля от ЛЕГО

3

Скепцофрениак

преди 2 години

ВСВ се води заради легото на евреите! Това е всеизвестен факт. Ограбиха легото на половин Европа и от тогава контролират целия свят като държат най-много ЛЕГО!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Цената на кубчетата расте, китаеца ги продава няколко пъти по-евтино в Али Експрес

1

Анонимен

преди 2 години

След като учените стигнаха до този извод, госпожата им прибра легото, раздаде им хапчетата, и ги сложи да спят, защото вече беше станало 14:00 часа. Като ги увери, че всички са заспали и няма опасност да получат пристъпи, тя напусна болницата за деца със специални нужди и отиде да си пие кафето в почивката!