11

до 14

преди 2 години

на теб живота ще ти мине да си решаваш "тукашните проблеми". Аз съм на друго ниво, живея си лайфа и съм се интересувал от Вануату много повече от колко ти през целия си живот. Защото взимам 5 цифри на месец долари, и съм на друго ниво. Живот по интересни места, лайфстаил, приключения по красиви места. Колко пъти си виждал кит перз живота си? Ай поздрави от СиднейАав$тралияя, Новия Свят но за теб го брой друга вселена

10

НЯКОЙ

преди 2 години

банките няма да го допуснат.........

9

Анонимен

преди 2 години

Нито създателите, а още по малко автора има на представа от законовата рамка на Вануату. Казвам го като много повече запознат с живота в Вануату, от автора и коментиращите взети заедно. На хабер си нямате от миграционите закони на Вануату. Аз поне съм по в час защото съм проучвал възможноста да се преместя в тази рай. Поздрави отСидней Аав$тралияя!

8

бай Тъпчо

преди 2 години

Тази сутрин жената вика-Ела виж тоя кантар, че не работи бе, виж да не е от батерията.Гледам я и викам-Ама слез от таблета на детето, ще го счупиш бе, жена...много завеян човек бе.Инак, за тока чалъм се намира бе.Имаме комшии от малцинството де ама харни хора.Един път гледам Зорка на терасата мекици пържи, брои до 10 и сменя тигана на другия котлон.Викам-Какво правиш бе комшу, свят ше му завъртиш на тигана Пък тя вика-Абе мъжът ми са върза за светофара и на всеки котлон да 10 броя и сменям

7

КВИ ОСТРОВИ БЕ

преди 2 години

ТЮФЛЕЦИ ??? Идвайте България хвъргайте Куката на жицата и мaйнитe си мaйнaтa колко ви мaйнa иска. Ток в България да искаш. В момента съм теглил една жица до уличната ламба и майня ли майня, пък кой там си някъде в Занзибар плаща не знам....мaйнaтa му

6

Анонимен

преди 2 години

Такъв балон са тези крипто валути и се доказва непрекъснато. Никой няма да позволи други хора да са милярдери и да си веят байрака. Наивниците захапаха въдицата.

5

Анонимен

преди 2 години

Само с крипто няма да стане. Трябва и акъл.

4

До 1 и 2

преди 2 години

Ами то все пак пии хапчетата, които са ти изписани от психиатрите де. То няма как да не си ги пиеш, пък само да ги обвиняваш и да пишеш през час глупости. Да, забавен си. Но, някак е притеснително поведението ти.

3

Бобо

преди 2 години

Предлагам да изхвърлим простаците и да си направим и ние подобни райски местенца. Крипто хора, познаваме се и ще се обединяваме!

2

Друга тема

преди 2 години

Психиатрите са истински и огромни маниполатори, които си играят със здравето на своите оациенти и не им пука за здравето им, те не работят за доброто на своите пациенти !

1

Genocide in Bulgaria

преди 2 години

В България се извършва Геноцид срещу Българи и това го знаят шефовете на ДАНС и МВР респективно докладват на Радев и Петков, а те си мълчат!