316

ХА!

преди 2 години

Като мечката показа зъбите и новинарския лай секна!

315

Аха!

преди 2 години

До Herr Muller - И ти затова "в днешно време си нахален като журналист, агресивен като НАТО и продажен като селски терикат"...Ясно!

314

Herr Muller

преди 2 години

Колкото повече вият червените потници, толкова по-агресивни стават САЩ. Навремето един мой преподавател в СУ на приятелски запой ми каза: "За да прогресираш в днешно време трябва да си нахален, като журналист и агресивен, като НАТО."

313

топлол

преди 2 години

Aгресията на САЩ по руските граници трябва да спре,войната в Сърбия е направи амЕРИКА.По същия разпалват конфликти за нови пазари и войни.Българските слуги се навеждат политиците да изпълняват а те ДПС крадат парите да си правят къщи.

312

Достатъчно

преди 2 години

Новинарите айде сваляйте я тази статия че зелените си смучат коментарите от всекакви нехигиенични места! Ще плъзне още една зараза!

311

Все нещо

преди 2 години

До Скука: Е, имаме и някаква дребна компенсация. Антиваксърите пред парламента се степали с ваксърите и полицията. Два дена по телевизията все за това ще приказват. Костадинов си прави реклама, а даже го няма там.

310

Скука

преди 2 години

Новини ли няма? Новинарите - ако чакате Русия да нападне Украйна, направо закривайте раздела! Това няма да се случи! Дори и тия със опрните патерици го разбират.

309

Стига глупости

преди 2 години

До нема нужда: Опорката си е твоя, русофобска. Какво да то обяснявам? Виж се сам какво пишеш. Щом ти харесва да пишеш г'лупости, продължавай нататък. А колкото за срещата, от нея почти никой не очаква някакъв положителен резултат, в смисъл да се спре трупането на оръжие и от двете страни на границата на Русия. Но ще има и някакъв адекватен отговор. По закона на Нютон - всяко действие има равно и обратно насочено противодействие.

308

нема нужда

преди 2 години

До опорката - твоята опорка е скършена патерица! Не ми се обяснавай като градска женка! или по-лошо некъв транс- гей - ***!

307

Пак по опорката?

преди 2 години

До "Питам и си отговарям": Не си ме разбрал. Исках ти да си отговориш преди да си отговорил. Нали пишеш, че знаеш предварително какво ще отговорят американците, даже и преди тях. А за 50 години напред какво щяло да става даже и баба Ванга не не предсказваше. Не пиши г'лупости.

306

Питам и си отговарям

преди 2 години

До опорката ??? - "Нещо да си разбрал за резултата? Пълно мълчание. Щели да отговорят до месец."ЪЪ... Е НАЛИ ще отговорят до месец! Или искаш да ти отговорят преди да са отговорили ?!

305

Забавна програма

преди 2 години

Краварите се дърпат яко от открито и свободно излъчване на преговорите. Много ще се забвлявам ако цирка е свободнодостъпен! Сигурно за всички ще е интересно - американофилите ще се забавляват ушанките какви назаднали, русофилите ще гледаме кави многовекторни аршини ползват американците да заграбят колко се може повече от света -и смех, смех, ей такива работи!

304

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 391: Срещата мина. Нещо да си разбрал за резултата? Пълно мълчание. Щели да отговорят до месец.

303

Края на запада

преди 2 години

Трети ден гледаме петата позеленяла от безсилие и злоба колона на краварите как се запенила. Егати и прекрасния новогодишен подарък!

302

Да помислим трезво

преди 2 години

Нито Сирия, нито Афганистан са по силите на САЩ. Срещу Русия Си Ен Ен и Холивуд няма да им помогнат. Това не е като фалшивото кацане на Луната, което и 50 г. По-късно незнайно защо не могат да постигнат отново. Нека да не заставаме отново на губещата страна и вземем мъдро неутрална позиция! Хора, бъдете реалисти!

301

Анонимен

преди 2 години

До Малко за политика.....Бъркаш само в едно - всичко, за което Русия обвинява САЩ е НАПИСАНО ЧЕРНО НА БЯЛО! Вчера по "Россия 24" или по "Планета" показаха договора!Краварите лъжат като за последно! Последно? Не дай, Боже! Имам много мои хора в Щатите и не искам нито Йелоустоун да избухне, нито гневът на Посейдон да ги измие с цунами!

300

Анонимен

преди 2 години

До Военнен експерт.....Чувствам, че ще имаш много болки и кръвотечение в областта между двата глутеуса!

299

Анонимен

преди 2 години

До Българофил.....Разсмя ме! Такъв сборник от грешки не бях виждал до днес! 13 на 3 реда!

298

Анонимен

преди 2 години

Работилата, за пръв път срещам "изкривяването на бромидни американски предложения"!Преведете, моля? И защо не хлоридни, йодидни? Фак!

297

Анонимен

преди 2 години

Вовата ще смачка фашистите