10

Анонимен

преди 2 години

Нещо не е наред тая работа. Щом сертификата е фалшив значи хората ги няма в системата, а щом ги няма там значи няма никакъв проблем да се ваксинират. Не разбирам защо е тази врява?! Ако обаче имат истински сертификат, но не са си сложили иглата, това вече е друга работа. Но и тук има възможна опция. Обявяват че си слагат бустер и ги бодат, къде е драмата?

9

Анонимен

преди 2 години

Фалшивите сертификати и ниския процент ваксинирани в България е причината за ниската заболевамост от вируса.Вижте държавите с висок процент ваксинирани,какво става локдауни претъпкани болници и яко мрът.

8

Анонимен

преди 2 години

"Оказва се, че и хора с фалшиви сертификат вече имат желание за имунизация."-----------И един мармот завиваше ваксината със сертификат.

7

Лицемерни политици

преди 2 години

От ГЕРБ, ДБ и ПП са с фалшиви купени сертификати и всички в парламента го знаят, лекарите отдавна го казаха. Много малко са ваксинирани.

6

Анонимен

преди 2 години

брей и при бай Тошо нямаше такава пропаганда

5

Анонимен

преди 2 години

Политиците са с фалшиви сертификати. Снимката на Радев също ясно показва синята предпазна капачка върху иглата, и на други още също.

4

xaxsasбв

преди 2 години

Ако не бяха хората с фалшивите сертификати сигурно щеше да се види, че по-малко от 10% от народа е ваксиниран. Такива хора са причината сертификати все още да съществуват и причината да четем глупости по сайтовете всеки ден. :} Всеки втори, който познавам със сертификат особено при хора до 35 е с фалшив такъв.

3

То се видя

преди 2 години

"хората" които искаха да се ваксинират вече се редят за бустер,малко над 20% "хора"

2

Оскар

преди 2 години

За тази статия - те са се набутали с пари да не ги бучат с тая субстанцияСега пьк искали да се ваксиниратСчупихте *** - журналистите

1

Анонимен

преди 2 години

Става само трябва да намерят някой Антиваксър да отиде с тях до кабинета на доктора. Обаче, както виждаме и това ще е трудно да намерят, след като и тартора на Антиваксърите у нас се оказа фалшив и с бустерна доза.