50

Анонимен

преди 2 години

не може. всеки носи отговорност за действията си - нека си понесат своята. така са реши - така направили. сега подлежат единствено на наказателна отговорност за използване на документ с невярно съдържание.

49

Анонимен

преди 2 години

Ами не е възможно да го направят в България. Да са мислили, когато са лъгали. За да се ваксинират ще трябва да отидат в някоя друга държава.

48

Анонимен

преди 2 години

След като имат фалшиви сертификати значи ваксината им стои. Къф е проблема да се назобат стига да имат мерак.

47

ъъъ

преди 2 години

Ама разбира се, че е възможно - важното е ваксините да се пласират. Нека фалшиво ваксинираният смело отиде за "трета игла", докато дойде време за втората доза, вече ще е "позволена" и четвърта. 75 % не се постигат току-така.

46

аз

преди 2 години

Смешници!

45

Анонимен

преди 2 години

Спретесе вече стия отрови несе ваксинирайте всичкое лъжа и измама няма никаква пандемия те искат да ни убиват пандемията свършва забрана за всички ваксини няма да се ваксинират хората стига

44

Анонимен

преди 2 години

Топовечето ваксинирани вече съжалихмеи няма да се бустерираме, какво остава за такива, които не се полъгаха да се бодат. Но нищо де, лъжете си, за това ви плащат. Само дето не останаха наивници, които да ви вярват. Иначе сте много елементарни - ако някой толкоз е приритал за инжекция - никой няма да му я откаже. Те изнасилват тхората да им слагат бустери,насилват ги във всякаква форма, остава и да откажат. Смешни сте и жалки.

43

Зеленоок...

преди 2 години

Пълни глупости - Колкото повече време минава толкова се вижда че ваксинацията е безполезна..... За какво му е на някой да се ваксва в тоя случай????

42

Анонимен

преди 2 години

Глупости! Реклама за ваксинация, след като другата не проработи, с многото чакащи пред пунктовете. Толкова много има желаещи че от 2г.само 28%от населението е набодено. НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ!!!!

41

1

преди 2 години

А това непрестанно стимулиране с ваксините на имунната система през няколко месеца да произвежда антитела как ли би ѝ се отразило в дългосрочен план?

40

Анонимен

преди 2 години

Лошите човечета намаляват, това е добра новина.

39

Анонимен

преди 2 години

А-ХА-ХА, бълггараците обосралис от страх!!Уж тЕрикат ама СЕЛСКИ .

38

До (-_-)

преди 2 години

Според това, че е документна измама.

37

Анонимен

преди 2 години

"Красивите и умни" си слагат субстанция, която кара сърдечните клетки да произвеждат спайк протеин, който се закрепва за стените на клетките и тялото атакува тези клетки, защото изглеждат като чужди. Така при всяка следваща доза малко по малко сърдечните и други тъкани биват "изяждани" от собствената им имунна система. Това е необратим процес. Не ви се вярва? Прочетете малко научни статии по въпроса.

36

Анонимен

преди 2 години

До Хаха"Нещо.по-достоверно в агитацията не можахте ли да из измислите"......... Две години са минали и хората са променили мнението си. Особено ако са починали някои техни близки и познати и са се убедили, че всичко е истина. И така се е появил страхът от грешния избор. А страхът е голямо нещо, когато е постоянен - две години все пак.

35

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Напълно и безрезервно вярвам на написаното! Хора които две години са преживели Великия Страшен Ковид, една година не са се инжектирали и са гледали все по-очевидния провал и базсмисленост на препаратите, сега при вида на най-лекия вариант от всички - са се паникьосали и тичат със сълзи на очи и течащи в маската coполи от страх и на колене молят да ги инжектират с която поред е там доза.

34

Анонимен

преди 2 години

Иван от Люлин се ваксинира и вече си намери приятелка. След втора доза мъжкото му достойнство порасна с 2 см. След трета доза получи работа за 5000 лв и служебен автомобил.

33

Анонимен

преди 2 години

Всеки един смъртификат е фалшив, защото не сертифицира абсолютно нищо.

32

Анонимен

преди 2 години

днес.бг закъснявате ,по другите "медии" вече има и статия и за фитнес инструктор ккойто от "антиваксър" вече пропагандира ваксините :)))

31

(-_-)

преди 2 години

Според кой закон точно е престъпление? Щото самия сертификат е в конфликт със закона - Върховния закон, който имаме!