24

Анонимен

преди 2 години

Защо трябва да свиква КСНС? Нашта позиция нали беше пределно ясна и за историята и за езика и прочие, или искат пак да се продадат? Не вижда, каква връзка има нашата сигурност с договорката с Мокедония.

23

Анонимен

преди 2 години

Защото ЕС, НАТО и братята ги натискат. Мека Мария ще пусне, няма друг избор.

22

Анонимен

преди 2 години

Може да прави коремното.

21

dakotabg

преди 2 години

Вместо,да се коментират и обсъждат цените,те макета тръгнали,да оправят!!!

20

Анонимен

преди 2 години

Природата им дава знак да се осъзнаят-земетресението от тази нощ е сигурен знак.

19

МИРО

преди 2 години

КОЛКО,РАДЕВ,ТЕ ОБИЧАТ!!!ЩОМ ПРЕДАТЕЛ ТЕ НАРИЧАТ!!!

18

Иван Михайлов

преди 2 години

Коминтерна ги създаде тази нация и тази глупост македонски народ е създадена от Тито , мършата и национален предател Георги Димитров и Сталин. Никаква аванта за тези ! Жалко е, че много от младите говорят за това как трябва да вървим напред и копират казаното от неолибералните говорители на демократическата партия в САЩ . Нито една истинска държава не праща съветник да преговаря за среща на министър-председателя! Доказани грантояди ще продадат България.

17

Случаен минувач

преди 2 години

Да, аз също мисля, че тонът към македонците трябва да се втвърди. Тия от благи приказки не разбират. Но като цяло този КСНС е излишен.

16

Миро

преди 2 години

Радев, питам те лично: Като съберешКСНС,пак ли ще им правиш лицеви опори и пак ли ще им свириш на китара?Какъв ще,ти,бъде цирка този път!!!Успех!!!

15

Губи време

преди 2 години

Излишно губене на време са тези КСНС седянка на кафенце и цигарка и за тази екстра българина плаща по 15 000 лв. на месец на този

14

Българин

преди 2 години

Тоя,ако няма да изпълнява функциите на български ПРЕЗИДЕНТ,а само ще предава нашите родни интереси,скоро ще си иде в Америка!!!

13

ДДРОнег

преди 2 години

То хубаво, че всички партии са на досегашните позиции, ама променете поне малко тона към РСМ - втвърдете, го, че тия явно не разбират от добро !!!___Иначе нас ще ни натиснат !!!___И разпрострянвайте истината за създаването на съвременния македоинизъм и Македония - участието на коминтерна и прочие !!!___И едно от най-важните - ПАМЕТНИЦИ НА ИЗБИТИТЕ БЪЛГАРИ ОТ сърбоманите !!!

12

Тракиец

преди 2 години

Държавата е в хипер инфлация . Бизнеса не може да смогне да сменя през 1 час цените на храните и стоките за първа необходимост като само ги увеличават, горивата и тока удариха тавана , мутрите и ДС олигархията продължава да вилнее на свобода и да краде милиарди от българския народ и държава. Робовладелците продължават да укриват десетки милиарди от данъци които НАП удобно проспива а наредба Н 18 беше премахната в зародиш. А какво прави този му-нчо неадекватник ? Занимава се с няква Македония

11

Анонимен

преди 2 години

Българският Президент да остави тая мизерна кочинаа северна македония и даде занимава с България и нейните реални проблеми, които са социални, икономически, демографски.

10

Тракиец

преди 2 години

Държавата е в хипер инфлация . Бизнеса не може да смогне да сменя орез 1 час цените на храните и стоките за първа необходимост ЙАТО само ги увеличават, горивата и тока удариха тавана , мутрите и ДС олигархията продължава да вилнее на свобода и да краде милиарди ит българския народ и държава. Робовладелците продължават да укриват десетки милиарди от данъци които НАП удобно проспива а наредба Н 18 беше премахната в зародиш. А какво прави този *** неадекватник ? Занимава се с няква Македония

9

Миро

преди 2 години

Радев,Радев, ако така лесно се ставаше ПРЕЗИДЕНТ и управляваше тази институция,всички пилоти и летци по света да бяха станали добри президенти!!Ама от,теб,нищо не стана!!!

8

Анонимен

преди 2 години

Най - наглото е, че посолството на Англия е в центъра на София!

7

Анонимен

преди 2 години

Не България да води преговори с безродниците от см, а обратното. И тия да се съобразяват с България, а не българите с тях!

6

Анонимен

преди 2 години

И всичко това показа отратителната физиономия на Америка и Англия, врагове на целия свят! За съжаление тези бомбандировки над София стават и заради тогавашното алчно и некадърно правителство!

5

Ха!

преди 2 години

Ще умуват, какво трябва да се направи за интеграцията на СМ! Не трябва ли северджаните да си мислят за интеграцията? От наша страна условията са поставени!