44

Два пъти на Избори

преди 2 години

Два пъти ви би, първо баба Цецка, сега и Бузестото*учено със СМАЗВАЩО превъзходство!И тогава квичахте, но време е да осъзнаете: МАЛЦИНСТВО СТЕ, И САМИ СИ ПРИКАЗВАТЕ !

43

Миро, войводо...

преди 2 години

... къде ти е хапчето против разстройството ? Ако не го намериш, пий мнного течности, защото има опасност, ако не ти спира, може да се обезводниш и ще ти бият инжекции!

42

Анонимен

преди 2 години

Отчитане на дейност на нищоправещият и отклоняване от наболелите проблеми!Рано или късно ще ви търсят сметка и за похарчените 9милярда къде потънаха?

41

Анонимен

преди 2 години

България ще се прекръсти на Наведналия.

40

Анонимен

преди 2 години

Всичко мара ..БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА! НЯМА БЮДЖЕТ ЗА ПЪРВИ ПЪТ!МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ ОТ 10 МЕСЕЦА Е КОКОРЧО,ЗАЩО НЕ Е ИЗГОТВЕН БЮДЖЕТА! ПЛАН ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НЯМА!КЪДЕ Е ВИЗИЯТА НА НИНОВА/ОБИКАЛЯХА ДА ЛЪЖАТ БАБИЧКИТЕ И ДА ПЛЮВАТ ББ/НАРОДА УМИРА ВСЕКИДЕН 50 ,100,200 ЧОВЕКА /ОБРАЗНО ИЗПРАЩАМЕ НА НЕБЕТО НАЙ- МАЛКО ЕДИН АВТОБУС ВСЕКИ ДЕН САМО ОТ КОВИД? ТОЗИ ЩЕ ОБСЪЖДА БЪДЕЩЕТО НА МАКЕДОНИЯ!ВИЕ СЪСИПАХТЕ НАСТОЯЩЕТО НА БЪЛГАРИТЕ

39

МИРО

преди 2 години

ПО ДРУГ НАЧИН ЩЕ ИЗКАЖА ВЪЗМУЩЕНИЕТО СИ ОТ РАДЕВ И ТОВА, ЧЕ ГО НАРИЧАМ НАШ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!!!ЕДНО,ЧЕ ТЕЗИ СВОИ ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ НИЩО НЕ НАПРАВИ,А ДРУГО,ТОЙ ЗАГОВОРИ ЛИ ВЕДНЪЖ ЗА ИКОНОМИКА НА НАШАТА ДЪРЖАВА!!!ПОМОГНА ЛИ С НЕЩО НА ДЪРЖАВАТА НИ??

38

Анонимен

преди 2 години

Искаш ли една работа да се протаква и да не стане почваш да свикваш комисии и съвети

37

Анонимен

преди 2 години

Радев е затънал в балканските войни. Македонците не са бивши българи. Имало е там българско население но то изцяло е прогонено от сърбите до 1945г. Как така изсторията от научен въпрос стана политически? Оставете истината на учените най-накрая. Когато политиците говорят за наука тя вече става лъженаука!

36

Анонимен

преди 2 години

Бъдещето на МАКЕДОНИЯ Е МНОГО ВАЖНО!НАДТОЯЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА! ПЕНСИИ-ЕВАЛА!ЦЕНИ !СМЪРТТА ВЗЕМА ПО 100ЧОВЕКА ВСЕКИ ДЕН! БЮДЖЕТ НЯМА КОЙ ДА НАПРАВИ!ПЛАНА ЗА ВЪЗСАНОВЯВАНЕ ГО ИЗЧЕГЪРТАХТЕ! Н Е К А Д Ъ Р НИЦИ

35

До 37

преди 2 години

Зеленият чорап знае кой му е началникът и само на него се подчинява. Другите ги тъпчи и унищожава.

34

Обективно

преди 2 години

Ушопляс Зеленият Чорап предаде бойния си другар, та една България ли няма да предаде. Фаатмакът може само да отдава честна Херо Мусака

33

Ами,

преди 2 години

До Така е .. Имитира се дейност! Иначе, как се оправдават 15 хилки заплата?!

32

анализатор

преди 2 години

Това свиквае на КСНС е прах в очите на хората! Заачите на КСНС са съвсем други. Има подписан договор с РСМ и тя е длъжна да го спазва. Иначе ЕС през крив макарон. Две мнения по въпроса хич да няма, а самлетната връзка е излишна.

31

Честит зелен чорап

преди 2 години

Господарите на зеления чорап са го хванали за гушата. Какво има има да обсъждат, нали има декларация на народната събрания. Щом получаваш пари и то много, за да свършим определена *** работа, така ти се пада. Бедна ви е фантазията какви ще ги свърши за 5 година! Радев е не само вреден, той е опасен за България. Ама щом си го избрахте, да ви е честит!

30

Хвм

преди 2 години

Е нали през 2019 имаше съвет по този въпрос.Цяла България е единодушна за РСМ.Какво се е променило от тогава ?? Или ще променят ???

29

Реалист

преди 2 години

Сушааа...Кирчо и Кокорчо изпапаха парите! По техни данни, само за декември...9 милиарда изхарчени! Европа не пуска фондовете! Фигурантът трябва да клекне и да се наведе , че да му пуснат! Сега иска да инструктира неговите подопечни, как те да приемат "решения" , че той да се измъкне "сух"! Това не е като да размахваш юмрук пред платените агитки на Черепа,или да въртиш коремни! Иска се акъл!

28

Национален предател!

преди 2 години

С Радев и ПП копаем дъното! Неговият втори мандат беше заплатен и ще се плаща много години напред!

27

затова

преди 2 години

До Анонименза да отчита някаква дейност нищонеправещия

26

Миро

преди 2 години

Той за нищичко не става,щом на други ни предава!!!

25

Анонимен

преди 2 години

ЕС нали ни спряха европарите...