Значи да обобщим: Ресторантите няма как да искате оборот като вдигате цени с близо 300% печалба! Именно поради тази причина,наред с прекалено скъпите ви цени,няма как да искате да сваляте заплати,да сваляте наеми , а при тези надути цени трябва да се повишат,защото тези хора които им плащате трябва да могат да си купят от храната ви :)
За истинското състояние на бранша можете да се ириентирате и по броя на доставчиците на храна по офиси и домове. С велосипеди, мотоциклети и автомобили. Доставя се повече, отколкото по-рано се консумираше в заведенията. Доста повече!
Европейската мафия начело с Ур упсия фон дер Ла йнян разбира се не я интересува изобщо, за нея са важни само фейк ваксините и фейк пландемията
Не знам имам приятел, който имаше една кебапчийница, от модерните сръбски скари, жив и здрав да е, че при него винаги има ясене и пиене на корем, като се събираме. Откакто започна короната и помощите за тях отвори още две и си купи нов Мерцедес. Сподели ни, че ако е трябвало да работи без да има помощ от държавата тези пари с честен труд и за 20 години е нямало да може да ги изкара.
Лъже тоя! Касови апарати не включват, осигуряват персонала на 4 часа , цените са като на Шанз Елизе, печалба не декларират и си живеят като царчета! И помощи получават!
Каква е идеята една и съща статия да се пуска два пъти на ден дословно преписана от вчера сутринта?
Как пък не видях един затворен ресторант из квартала за две години, напротив постояно се отварят нови.
Така ,сега да обобщим : в момента като грамаж горе долу да прилича на нещо най евтиното пържено кюфте в магазин за хр.стоки е 0,79лв. ! От закупената кайма за 9,50лв. излизат около 36/8 кюфтета! Предполагам в ресторанта такова кюфте е поне 1лв. Е ,сега колкото да е скъп тока при тази огромна надценка ко прайм?!?!
В най обикновен ресторант в Синеморец 6 и 20 ст малка купа таратор...Не пожелавам на никой да фалира но поне малко да помислят така наречените рестьорантьори дали тези цени съответстват на нивото на стандарт в България....
А Тони Николов кучетата са по добри от човека явно тях по признават отколкото хората а нека да сме с връзки
Естествено е като има криза да спрат първо да ходят на ресторант хората.Докато не започнат да изкарват повече пари,ще стискат за най-неотложните плащания.В момента най-добре са тези на държавна работа.Там си има дата за заплата и не ги интересува какво се случва в икономиката.Да де,ама ресторантът не е само чиния,вилица, нож и пържола.Има доста производители,които доставят какво ли не и когато започнат и хотели да фалират,чак тогава на някои ще им светне лампата,че приходите в хазната намаляват.
Затова ли набихте автомати пред кафета и затова ли искате сертификат които влезе е жалки сте за кафе сертификат не щете да плащате здравни осигуровки е това е
Що бе коразработим някои проект осъвременяване на родината по дела и документи ако им трябваше първи ще доидат ама като не им трябваше.що да ти кажат здравеи
Разбират, и още как! Разхождал ли си се наскоро по Симеоново, Драгалевци и Бояна? Навсякъде вони на мутро-барок и войнстваща посредственост! Да ги ожалиш родните бизнесмени!
Търся си роднините да ми честитят Коледа и Нова година ако някои знае къде са може да се обади
Наемам за строителни работи закъсали хотелиери и ресторантиори с яхти и майбаси. За охранители сервитьори и бармани. Собствениците на "S"- класи са с предимство.
Заради високите цени на тока: Заведенията фалират