24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Кирил и Методи правят глаголицата кояти е по-блиска от гръцката. Климент прави днещната кирилица пт глаголица като взема букви и от латиницата а не от грцката и така Византия повече няма влияние върху българите и другите славяни. За съжаление славяните приемат латиницата а кирилицата остава само в България и Русия. Сърбия, Рмъния и Македония са в България тогава.

23

Анонимен

преди 2 години

Азбуките са отживелица и трябва да се премахнат и да се заменят с универсален цифров еквивалент, примерно шеснайсетичен код защото е много кратък за зафисване, примерно вместо 255 пишеш FF, това ще спомогне за по-бързата глобализация и сплотяване на човечеството да работи по-задружно за оцеляването си и опазване на околната среда.

22

Анонимен

преди 2 години

Какво означава тук някакъв консенсус, аз примерно не съм съгласен с официалната позиция на България особенно по казуса със създаването на кирилицата. Да, допринесли сме за РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО, но не и за създаването, създаването е по инициатива на ВИЗАНТИЙСКИ инператор и е наредено на ВИЗАНТИЙСКИ свещенници (Кирил и брат му), никакви български или македонски приноси не е имало по онова време. Другото което е кирилицата е била копие на гръцката азбука с малки изключения, където буквите не са отгов

21

НОВ МОРАЛ

преди 2 години

2016/343- ЕВРОПЕЙСКА ДИРЕКТИВА ЗА ПРЕЗУМПЦИЯ ЗА НЕВИНОВНОСТ- ДАМАДЖАНКОВ РЕЧЕ- ГЕРБ ОТКРАДНАХА МИЛИОНИТЕ ОТ МАГИСТРАЛА ХЕМУС....И ОЩЕ БГ ПРОКУРАТУРА Е НА БОРИСОВ ЗАТОВА НЕ ГО РАЗСЛЕДВАТ, А ЕВРОПРОКУРАТУРА И ТЯ ЛИ Е НЕГОВА..- ТОЙ ВМЕНЯВА ВИНА- НОВ МОРАЛ...

20

Анонимен

преди 2 години

Евроатлантици едно говорят а правят друго. Даниел Митов, Никол;ай Младенов, Краси Каракачанов и др. им ортаци от ГЕРБ СДС РБ, ДБ и ПФ трябва да се скрият защото те гласуваха за Македония в НАТО. Има го с техни потписи в НС на закона за ратификация.

19

анонимен

преди 2 години

Защо Петков и министри ще ходят в РСМ? Те искат нашата подкрепа за ЕС, те да дойдат в България!

18

НОВ МОРАЛ

преди 2 години

В МИНИСТЕРСТВА ЖЕНИ ЗАЕДНО С ЛЮБОВНИЦИ, ДАЖЕ И КУМИЦИ- НОВ МОРАЛ ЕЙ ТАКА ПО СЕМЕЙНО МУ...

17

НОВ МОРАЛ

преди 2 години

ШЕФ НА НАП- СПЕЦОВ РЕГИСТРИРАЛ ФИРМА НА АДРЕС НА БОРДЕЙ И ПРОДАЛ ФИРМА НА КЛОШАР БЕЗ ДА ПЛАТИ ДАНЪЦИ НА ДЪРЖАВАТА 1 500 000ЛВ- НОВ МОРАЛ...

16

НОВ МОРАЛ

преди 2 години

КИРЕТО ИЗТОЧИ ЯЗОВИР ЗА НАПОЯВАНЕ В НАЧАЛОТО НА ЛЯТОТО, ДА СЕ СНИМА И ДА ПИТА - ЗАЩО ГЕРБ ТАКА...НОВ МОРАЛ

15

НОВ МОРАЛ

преди 2 години

НОВ МОРАЛ МИТОВ- ЛЮБОВНИЦАТА НА ЧЕЛЕН ЧОРАП НА ДВОЙНА ЗАПЛАТА!

14

Анонимен

преди 2 години

ПП ДБ БСП ИТН и Радев ще се спазарят еврозона и евра срещу приемане на македонизма.

13

Вова император

преди 2 години

От там ще минават краварксите пушкала.

12

Анонимен

преди 2 години

До До 17 Костов и Желев подадоха молби за НАТО и ЕС без реферндум. НДСВ е новото СДС. Първанов беше против НАТО и ЕС ако е без референдум.

11

Анонимен

преди 2 години

Митков е от СДС и ГЕРП, но точно те ни вкараха в ЕС и НАТО. ГЕРП даже е партия от граждани за евроразвитие нали.И сега ЕС и НАТО ни налагат да приемем Македония. Напуснете ЕС и НАТО а не да плюете по Живков че е предател че е искал да ни вкара в СССР а вие сега сте продажници на ЕС и НАТО и се договаряте с ЕС за да приемат македонистите..

10

Къдравия Сю

преди 2 години

Одеве кензох елате да повечераме вща мамичка и мисири!

9

anti bkp-gerb

преди 2 години

Toва герб-моше забрави, че бяха готови да клекнат, но патриотарите вдигнаха аларма и не уcпяха да пуcнат макетата преди да паднат от влаcт.

8

Бай Тошко

преди 2 години

Прав е г-н Митов,но т.н. президент толкова много е критикуван,че НЕ ВЪРШИ НИЩО,че,ето на,реши да свърши най-после нещо / макар и не наложително в момента ! / та дано спрат тия критики най-сетне - разбирате,нали ?!

7

Анонимен

преди 2 години

Антиваксидония идва за вас! Тирани, треперете! Край на вашето ковидофашистко царство!

6

Анонимен

преди 2 години

Кирето ясно що е спуснат от амбасадата. Целите са цертификатот, интернационализмот и базите на нато. Не че и баце не беше същия, ама заради интелектот явно много се бавеше и го отсвириха. Те затуй кирето се старае, ш си счупи краката от бързане.

5

бай Ламби

преди 2 години

Ами то е просто кът гъбена чорба.КСНС което значи консултативен съвет за национална сигурност се свиква явно поради факта че другаря Румен Радев смята че от Македония иде огромна заплаха за националната ни сигурност.Не случайно прати Кикето да си разходи гащите до македония вместо те македонците да ни дойдат на крака носейки дарове, били те и Данайски.Или пък може би свиква съвета за да ни разясни какво са му заповядали на другаря Радев от некое посолство.....знае ли чиляк....