44

Анонимен

преди 2 години

Боце -- приятел на неосманеца ердоан, който чертае нови карти.

43

Анонимен

преди 2 години

Щом като нищо не налага според вас свикването на КСНС, не ходете при президента. Впрочем вие и *** поканени ли сте? Нали Карадайъ ефенди обяви за родина Турция, а вашият върховен бог е Боце от Банкя!

42

Я, па Я

преди 2 години

До Анонимен 41. И какво като сме в криза да изуем *** и да се наведем на РСМ - титовисти, така ли? Гърците така ли направиха като бяха в криза, къде къде по голяма от нашата, а? Аман от предатели, комунисти и нихилисти *** и майцепродавци.

41

Я, па Я

преди 2 години

До Анонимен 28 Личи си колко си неграмотен. Ти дори не си наясно, че Кирилица и Глаголица са две различни азбуки. Глаголицата е създадена от Св.Св Кирил и Методий. Кирилицата е създадена около 30 г. по късно по заповед на Св. Цар Борис 1 в Плиска. Кирилицата е изцяло българска азбука. За славянска може да се обявява само Глаголицата. Кирилица = Българица.

40

КОЙ е Радев..?

преди 2 години

Тоя, дето опропасти държавата..

39

РР бил некадърник !

преди 2 години

А тоя, тоя на снимката, какъв е? Митов ае, 100% "Герберастки Нека дрЪвник" !

38

Дамиела Нитова...

преди 2 години

...има хубава фигура, като топола, закръглена под гърба, но създава, силно притеснение във Групата, защото, примерно, край него баш-кречеталото,Томето, прилича на джОдже!

37

Анонимен

преди 2 години

Мустафа. Тя налага, а Радев изпълнява.

36

Дамиел Нитов

преди 2 години

Колега, отстъпваш в интелекца на чаровната Герб-активиска, баба Цецка, която си загуби поста в неравна борба, а ти си някъвси БИВШ, и ЗАМ ! И като ***, много си охранен си!

35

Българин

преди 2 години

Отсега залагам, как Кирчо Кривата- уста ще отиде до Скопие, ще заяват че отношенията са минали на..."нов, по-висок етап", и ще обвинят Борисов за наглостта на макетата, да не спазват договора който сами са подписали! П.П. Перверзията Продължава!

34

Надблюдател

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо Еврофондове сънуват! Явно са ги натиснали от Брюксел, и те се чудят как да се разкрачат, че да докопат милиардите от Европа! Иначе са го издухали, и новите избори /април,май/ няма да ги спасят!

33

Няма да може

преди 2 години

Да докаже, защото са отишли средно 27%. Нагъл лъжец.

32

Анонимен

преди 2 години

Браво! Цял ден се чудих какво мисли този юнак, сега разбрах и ще мога да спя спокойно. Дайте също мнението и на чистачката от офисите на ГЕРП, ние много се интересуваме от нея.

31

Анонимен

преди 2 години

Една от основните задачи на Радев е да свърши същото като Гошо Тарабата, а именно, да продаде българския национален интерес в Македония. По поръчка на същите другаре.

30

daniela mitova

преди 2 години

Даниелке спри да замърсяваш ефирното пространство и си деъж мислите плановете за теб никой няма нужда да разбере какво решавате вие и решихте вие 2+2 не можете да решите теъгнали дс решават

29

Анонимен

преди 2 години

А бе този шут на сикаджията от Банкя не чу ли какво каза неговият вожд, че ако бил той в момента на власт щял да пусне веднага в ЕС сърбоманите от РСМ. Така че веднага да бяга до Банкя за да получи нови опорка от Севдето.

28

Анонимен

преди 2 години

Рашков е един възрастен човек с вече ментални проблеми и плямпа само глупости. Оглавява силовото министерство, а не отговаря физически на тези здрави и силни мъже, които командва.

27

Анонимен

преди 2 години

споко, скоро всички ще пишат на китайски и ще учат тяхната азбука от 5000 символа.

26

Анонимен

преди 2 години

Турците по време на Ататюрк са направили огромна стъпка в развитието си като са заменили арабската азбука с латиница.

25

Анонимен

преди 2 години

Кирилицата ще отпадне и в България . По обявите се търси английски и турски а те са латиница. Децата на младите също емигрират и не говорят български.