109

Анонимен

преди 2 години

Прилича много на договорка Байдън-Путин,само че.,.май казахстанския народ по традиция забравиха да го попитат!

108

Анонимен

преди 2 години

путин влезе в казахстан и започна да убива децата им. 11-годишно са застреляли руските спец части.

107

Анонимен

преди 2 години

Не може да не се отбележи поредният брилянтен ход на Путин, е този човек е много умен,винаги води поне с 2 хода. Няма да позволи Казахстан да стане втора Сирия. Я да видим сега кой ще посмее да се противопостави на руските спец части,може бе еврог ейовете, или лгбт , кой бе скапа няци? Не виждам желаещи. Смешници.

106

Анонимен

преди 2 години

Имам чувството че заменихме в.Работническо дело ,с Дойче веле!

105

Анонимен

преди 2 години

А защо България е толкова важна за САЩ? За същото горе долу!

104

Анонимен

преди 2 години

Казахстан и казахстанският народ. Страната която даде на света космонавтиката.

103

Анонимен

преди 2 години

Викам аз, казахите и руснаците да не ги мислим. А нас ни учат, като ни потупат по рамото How are you, my friend? независимо от реалността, да казваме Good, Good, thank you! *** го разбери това лицемерие.

102

Анонимен

преди 2 години

Маниполира идва полира, което пък идва от пол, а половете са 63. Засега. Така са ме учили от маргиналия бг

101

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да става в Казахстан това е работа на самите казахи и нито Русия нито САЩ нито който и да е няма право да се намесва. Щатите за да го *** на Русия, а Русия заради икономически и космически интереси.Нека най - после оставим държавите да се оправят сами . Русия трябва да изтегли войските си, но нека пък САЩ да не си мислят, че ще се насадят те. Но най - вероятно целта е такава а не независимостта на Казахстан, нея никой не я иска. А кажете ми за какво става въпрос

100

за Русия

преди 2 години

всичко е важно, де може да стъпи ботуша. Алчноста им да владеят е по-голяма от инстинкта за самосъхранение.

99

Геноцид

преди 2 години

Когато ни принудиха да закрием реакторите, спряха Южен поток, допуснаха чужди фирми да определят цената на тока, включиха американските ТЕЦ-ове в ценообразуването на ел. енергия, точно тогава всичките тези престъпници знаеха и целенасочено създадоха енергийният колапс и свръх високите цени. Политиката на геноцид изтреби 2,5 млн. българи, най-бързо изчезващият народ сме, най-бедни в ЕС, зависими и под диктатурата на демокрацията. Катастрофата днес е заложена преди повече от 10г.

98

Анонимен

преди 2 години

Кошмарът е за Запада, а за Путин е възможност, която за пореден път използва мълненосно. Русия си връща Казахстан в подходящ момент. А журналята и техните клишета са ни ясни. Назарбаев водеше независима политика защото в Кремъл му имаха доверие. Сега казахските кланове сменят властта, а печелившите явно вече са се договорили с дядя Вова. Вече 5-ти ден Блинкен и Столтенберг няма какво да кажат. Дечица.

97

Варянт България

преди 2 години

Про-руското управление ни докара да се молим за ток. А България е бъкана с ток. Изнасяме го на вън на евтини цени а за нашите хора в България ток няма. И ни го вдигат с нарочно нагоре цената, а в същото време на съседни държави продават нашия ток по-евтино. С тази политика е въпрос на време е русофилите и тук да ги изметем.

96

Сега

преди 2 години

Следващия про-западния президент на Казахстан ще изгони руските нефтени компании и хората на роскосмос от Байконур. Това им се пада след като с управлението си руските върхушки от Москва са докарали населението на една от най-богатите на петрол държави до просешка тояга. Хората се молят за гориво, а Казахстан е бъкан с гориво! Скъпи друзя. Към това води про-руското управление. До сега примери мога да дам много.

95

Анонимен

преди 2 години

Това тук не е копирайт, а копилефт.

94

Анонимен

преди 2 години

Поради с години наред пренебрегване нуждите на местното население и обикновенния човек сега Русия рискува да загуби Байконур и достъпа си до космическото пространство.

93

Анонимен

преди 2 години

В казахстан има демокрация, на хартия поне, за разлика от сащ например, където няма, президентите ги избира олигархията, достатъчно е да прочетеш конституцията им, 15 минути. Александър Хамилтън, главният редактор го заявява: целта е установяване на режим подобен на британската монархия, но без аристокрация, преди всичко не демокрация.

92

Загадка

преди 2 години

Говорейки за дежурни - Кре тен чето алеко как събра толкова 'удобрения' щото ако статистически съберете реакциите на читателите няма да се получи необходимата посещаемост (и то за събота по обед). Пак ли читене трябва да формира 'обществената нагласа'? То краварите са го измислили тоя спорт - личи си!

91

El preCedente

преди 2 години

Крим е "руски", а Казахстан ***, какъв да е ... ?!

90

Американокакашки

преди 2 години

Американофилите - днес нямате инструкции в каква посока да лаете та е такъв хаотичен вой. Путин май пак ви изненада господарите а?