129

Анонимен

преди 2 години

До какво се чудим.....Чуди се, щом изпитваш удоволствие1 Казахстан е независима държава, условно, разбира се! Самолично я управляваше благообразният сатрап Нурсултан I Велики. Слеза от трона, но продължи да дърпа поводите. Скромно кръсти столицата на свое име. А какви чудеса бяха построени! Нищо не е печелила Москва, обратно - всяка година за арендата на Байконур даваха близо 1/2 милиард $! Байконур е само за руски ракети! Там вече няма да влезе и един казахски камилар!

128

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 149......Да, важен е Казахстан за Китай - новият "Път на коприната" минава оттам! А ако влязат турски войски да "освобождават" уйгурите, става жестоко - ще падне бой по неооманлийте, пушек ще се вдига! Русия има своите цели, и те не съвпадат с китайските, но мъдрите мъже на Поднбесната избраха по-малкото зло и подкрепиха акцията!

127

да ама не

преди 2 години

Имало било 3,5 милиона руснаци в Кзахстан с население 20м илиона и това давало основание на Москва да заграби територии .То и в алжир имаше французи и в нигерия имаше англичани пък сега ги няма .Поняли?.Чемодан вокзал Масква !

126

какво се чудим

преди 2 години

Явно е дошло време руските колонии да извоюват независимост .Тонове злато диаманти и уран ,несметни количества нефт и газ граби Москва от там ,а народът бедства.Същото беше у нас да знае някой къде е златния резерв на България в СИВ и оттам здържан в Масква , да е чул някой русия да е платила една стотинка за изнесения от тук уран?

125

Анонимен

преди 2 години

Стават наистина важни неща и аз постоянно гледам "Россия 24", К1 и чета руската преса.Всичкото на фрицовете е преписано от там! Те да мислят за своите анексирани Елзас и Лотарингия, Померания, Силезия, Данциг и Кьонигсберг! И по-малко да се врат в живота на руснаците, че те три пъти са влизали в Берлин и четвърти няма да има! Просто такъв град няма да има! В момента в Казахстан легитимно се намира елитна руска войска и никой не може да я изгони от там! Пленени са и пеят главорези от Афганистан!

124

Анонимен

преди 2 години

Въпреки, че Дойче Зеле писа колко е важен Казахстан за Русия, мисля че за Китай е по-важен. Руснаците са само изпълнителния отряд на Китай.

123

Крим не е руски

преди 2 години

където има газ,нефт, уран и роби да копаят руските окупатори са там да освобождават държавите от собствените им народи..

122

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 138 -"Всички платени отвън диверсанти ТРЯБВА да бъдат ЛИКВИДИРАНИ" - интересна теория имаш. И според теб кои са диверсанти отвън и какво искат в Казахстан? Хората в Казахстан протестират срещу лошото управление на про-московските си политици. Протестират защото нямат пари за газчица да си заредят ладичката.. Протестират защото московеца е свикнал само с тояга да работи и не се интересува как живее народът му. Вчера в Беларус, днес в Казахстан очаквам утре в Русия. Явно не се променят

121

Анонимен

преди 2 години

А защо Казахстан е толкова важен за САЩ? Между другото, Путин лично ли ви се оплака от своите кошмари? Подозрително добре ги познавате.

120

Слаба медия, мисири!

преди 2 години

Общи приказки, нищо съществено от "кухнята" не, че не е преписано от дойче веле, но все пак оценка слаб 2!

119

за Кравария

преди 2 години

всичко е важно, де може - да стъпи ботуша. Но алчноста им да владеят не е по-голяма от инстинкта им за самосъхранение. Затова ползват балами - проксита.

118

bolbov

преди 2 години

Каква Марушка,каква Бабушка ние говорим за СССР и там в Казахстан въпреки несметните петрол,злато,метали има предостатъчно Борисовци,Бобоковци,Баневци,Ебаневци и самодейци индустриалци,но професионални грабители,които народа има да махне.Иска Сталински ред и справедливост.Никакава Матушка не ме касае искаме нов пролетарски строй.Работници от нефтодобива протестират

117

Логичен въпрос

преди 2 години

А дали това не го организира Путин, за да вкара войските ?

116

Анонимен

преди 2 години

Всички дето викат браво на Путин, че прати танкове срещу хора с метли щяха да пишят за човешки права, ако Байдън беше пратил самолети срещу хора с лопати в Панама да речем.

115

Анонимен

преди 2 години

Забелязва се отново, че в България русофилите не се интересуват от мнението на работниците, ако работниците не харесват матушката. Съответно ако работниците викат че обичат матушката всичко е шест. Важното, е че винаги виновните са НАТО и САЩ. Дори когато и НАТО и САЩ още не знаят как да реагират. ЕС седи с пръст в устата и се чуди каква позиция да вземе, междувременно руските танкове вече са в Казахстан и газят жени и деца. Важното е обаче, че танковете са руски, което значи че с любов ги газят

114

Анонимен

преди 2 години

Откога името на журналистката е *** дума и се поставят звездички???

113

Анонимен

преди 2 години

како ***, колко ти плащат да пишеш такива глупости? Все пак човек и за чест живее!

112

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Руските Алкохолици са Убили 11 годишно дете, а Протестиращите Организират Армия за Освобождение на Казахстан, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Накрая и Путин ще падне от власт , навря се къде не трябва , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

111

дядомраз

преди 2 години

Ей браво бе! Значи САЩ може да имат интереси по цял свят ,а Русия даже на границите си не може. Може! Свиквайте!

110

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"путин влезе в казахстан и започна да убива децата им. 11-годишно са застреляли руските спец части"Това и на Ройтерс не му идва наум да напише, но на нашия тъ-панар му идва отръки...