96

Анонимен

преди 2 години

Неможе ли за по лесно една система с банка на гьрбь и да си капе , като свьрши минаваш да ти закачат друга и готово

95

Шефът на Мъдурна

преди 2 години

Някога виждали ли сте производител на който и да е продукт да твърди че нямате нужда от него, отново и отново?! Дали искат да ви спасяват живота, или да изкарват нечувани купища пари на ваш гръб и здраве, докато вие ваксозаврите стоите затворени у вас като мишоци?!

94

Анонимен

преди 2 години

Леее леее що не предлага направо десета доза?

93

Учил

преди 2 години

Струва ми се, че все повече хора би трябвало да разбират абсурдността на ситуацията. Не може да трябва ваксина да се прави многократно, всеки път с надежда за предпазване, отново и отново. Докога? Това ваксина ли е?

92

ААААААА

преди 2 години

От повече. Що пари прибрахте...и що хора закопахте.

91

Анонимен

преди 2 години

Шефа на модерна препоръчва ен на брой ваксини до пълното изтребване на народа или до завършване на научния експеримент.

90

Анонимен

преди 2 години

Вече няма коледари, само ковидари и яката сурвакат....Коледарите минат веднъж в годината, попеят, посурвакат и си заминат. Ковидарите на всеки три месеца яката отупват чувала

89

Дедо

преди 2 години

Е а дано с четвъртия път им се получи , а дано .

88

Анонимен

преди 2 години

Ама как само четвърта доза ! Ърябва ипета, шеста, седма, осна и така до края на жалкия кратък ваксарски живот

87

Анонимен

преди 2 години

Ооо, даааа, ооо иессс. Много се радвам. Вие сте велик, велик. Знаех си, че ще има ощеее. Супер сте. Кога започва да кажа на близките си. Ще се обадя да си запиша ред. Сигурно ще има многоооо дълга опашка. Само петата доза ще ни спаси. Украса. Да сте ни живи и здрави.

86

Мда

преди 2 години

Шефът на Moderna...защо не вземете да пренасочите усилията и парите си за нещо по-смислено като лечение на онкологични заболявания, сърдечно-съдови, алцхаймер, диабет, МС и т.н. ...по-смъртоносни и по-разпространени за съжаление. Нали целта ви е да спасявате живот!!!!!!!!!!!!!!!

85

Анонимен

преди 2 години

В май беше "Голият Обяд" на Бъроуз се споменава как наркоманите дори, когато не могат да се снабдят с материал се бодат с празни игли, просто за да си възстановят усещането...

84

Боци-боци

преди 2 години

*Експертите*, LOL, екперти са колкото вие сте журналисти...купени пропагандатори на световната управляваща мафия.

83

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, точно това което казвахме онези които имаме мозък в главите си, след първата доза ще ви искат, втора, трета, пета, осма, десета...мислите че лесно ще ви оствят намира ли....хахаха, като го разправях това на мои приятели дето се продупчиха два пъти ми се смееха, сега псуват и не искат да чуят за трети, камо ли четвърти шот. В живота няма достатъчно отрови на които сме подложени постоянно, наредете се на опашка да ви бучнат още, овци

82

Цъ

преди 2 години

От пета и шеста - също, щото след Омикрон идва Епсилон, Тита и т.н. и т.н.

81

Анонимен

преди 2 години

Гад време да ритнеш камбаната

80

Пурко

преди 2 години

Само как го казват,,Хората имат право на четвърта доза,,А кога ще има право на 44.

79

Анонимен

преди 2 години

Аха питахте търговеца на ваксини дали ще ни трябват ваксини и той каза да купуваме щото ще ни трябват. Хмммм да звучи ми като безпристрастно експертно мнение!

78

Wakashimitsu

преди 2 години

Аз съм с 2 дози на Файзер и го хванах и да ви кажа го карам както неваксинирати тъй,че поне за мен няма никакъв смисъл от ваксините, имам и приятел с Янсен и бустер на файзер и той се разболя...

77

Анонимен

преди 2 години

до 64а ти скоро ще си свързан с облака!толкова ли не разбрахте че ви инсталират нано интерфейс!и се засичате даже елементарно с BLow energy!