42

До 48

преди 2 години

"....Руските "миротворци" освобождават Казахстан от казахите....."- Аре пак поредния пиян Кравар-експерД по всичко с "коментар".Ми що не ходиш ти бе льольо да "опазиш" мира. То да идеш ама пуста му крива пушка от кой край се държи ? :))))))

41

Все по-чудно

преди 2 години

Откъде се взе оръжието за тези 20 000 обучени терористи, както той приказва? И ако са обучени вътре в страната, как специалните служби в тази азиатска диктатура са ги проспали? А ако са влезли отвън (и откъде по-точно - доста важно е), значи сънят на службите е бил съвсем непробуден. И това при полицейски режим, където всякаква опозиция на режима уж беше напълно смачкана. Този уж строг и жесток режим съвсем картонен се оказа, щом трябва десантниците на Вовата да го вадят от блатото.

40

Перпериканец.

преди 2 години

Кристиян наркомана и накродилъра от перник даскалово започна ли работа някъде че е с основно образование и няма една стотинка да прегледа обявите на борсата за безработни и да види за IT специалист и за бизнесмен щот за овчари няма работа има и за лекари химици и нжинери също така се търсят тираджии и строители наи много плочкаджии и общаци шлосери взимат по 100 лева на ден.

39

...

преди 2 години

Руските "миротворци" освобождават Казахстан от казахите...

38

Анонимен

преди 2 години

Алооо български протестърчета на Юмрука!Вие сте глезльовци!Размина ви се!

37

Анонимен

преди 2 години

До до38 - Все още не са намерили един "външен враг" все казахстански работници срещу казахстанска полиция и руски танкове. Ама все пак не става ясно, как президента напуска поста след това без да има легитимност вика руски танкове и някак си точно в този момента когато на русия и е необходимо някой заклава полицай за да може да влязат да въдворяват ред. Само Сорос, САЩ и Израел са ви в главите. Русия лошо никому не е сторила никога нали?

36

Кристиян от перник.

преди 2 години

Хлеба стана скъп сиренето също разбралиме ти мои приятелю ***.

35

Анонимен

преди 2 години

В доста жалък свят живеем...

34

?!?

преди 2 години

Чист убиец

33

до38

преди 2 години

аха краварите правят метежите, после Путин бил виновен. Болен мозък.

32

Георги

преди 2 години

Цялата работа я правят от Америка. Отскубнаха Украйна от Русия, сега точат сабята на Казахстан. Със сигурност живота в Казахстан не е като живота в Европа и на хората им се иска да имат повече свободи. Но на всякъде където се разбошува народа за - свобода, там са намесени американците. А виждате каква е тяхната представа за свобода - наркомани, безделници, лгбт и какви ли не перверзии, читавите хора са не повече от 10%, другите са ги оставили на самотек..

31

Анонимен

преди 2 години

Цар Путин пак показа, че СССР си е в същите граници и ако някой иска да си пробва късмета да се обяви за свободна държава ще страда. Тук жертвите на руските танкове за сега са малко, ама бързо се отказаха. Чечня 200000 цивилни жертви, Грузия 2500 цивилни жертви и 192000 изселение от Северна Осетя, Украйна - загуби Крим и 14000 жертви, Казахстан чакаме статистиката. Русофилите за пореден път ще стъпват на вратовете на сираци и ходят по гробовете на жени и деца и това е важното и ги прави щастливи

30

Анонимен

преди 2 години

хитро избран момент, всички гмедат Украина с янките действат подмолно в гърба на Путин. Кадиров в Украина няма да иде но до Казахстан може да се разходи с резервистите от батальоните Изток и Запад

29

до 5

преди 2 години

Не може да се прави аналогия с протестите в Америка :). В Америка като гръмнат един черен и после половин година го опяват. В Казахстан те трепят на улицата и никой нищо няма да разбере. Казахстан е голям почти колкото Европа.. някой да е чул новини от там ? Някой да си е купил нещо произведено там ? Демокрацията е загниваща, аз не харесвам живота в Америка, не одобрявам и живота в Европа, но със сигурно не искам да живея в Казахстан или Русия. Там човека не е ценност и всеки го потребява

28

Даскалово

преди 2 години

Кристиян наркомана прави геноцид в перкик и лъже и *** възрастни и болни хора взима и парите през балкона и се прави на маисттор на плочки не може да работи лъже хората с материалите и парите и продава хероин.

27

Анонимен

преди 2 години

Нова цветно - газова революция като се използва недоволството на народа в тила на Русия.Последната революция там беше през 1917г . Цветни революции в страните на бившият СССР няма да се получат.

26

gogo

преди 2 години

Така трябваше да се действа и в София през 2020 по време на организираните от Отровното трио метежи

25

Анонимен

преди 2 години

В дните след Нова година станахме свидетели на организиран, мащабен въоръжен метеж и опит за преврат, насочен срещу законната казахстанска власт.

24

Шета

преди 2 години

Кристиян наркодилъра и наркомана от даскалово прави геноцид чрез срс-тата и свои доверени хора всички рабрахме колко струва 4000$ че не може да работи нищо и няма една стотинка в джоба гледаи си там плочките и недеи да пишеш за боико бориспв от негово име еми си вземи една карта на перник и огледаи кофите в раиона от къде ще ти е по лесно да минаваш и кои раион на кои е кои го държи не деи да даваш акъл на хората и да пишеш кои е овчар като гледам няма да станеш програмист с средно образование.

23

Анонимен

преди 2 години

Путин ги демократизира и тях .