26

Анонимен

преди 2 години

Да се чете,хора с не светла кожа и селскостопански животни.

25

Анонимен

преди 2 години

Армията как ще помогне на пациентите или ще им помага в умирането !?Както тук *** помагаха в изтребването на "чумав" ***.Или като в Румъния,завързвали пациенти борещи се за въздух,докато са инжектирани с успокоителни,които засягат точните мозъчни центрове...

24

Анонимен

преди 2 години

Доктора, кажи тогава коя част от ваксината влияе зле на организма и може да ни повлияе зле? Нали е точно наука, не ми развивай съчинения.

23

Анонимен

преди 2 години

Британската армия ще работи на полето при ягодите, ще слага ***, ще кара тировете, ще изхвърля боккллука от кошчетата в парковете, ще пере и мие улиците.

22

Анонимен

преди 2 години

До 17 аххахахахааха, ти наистина ли? А аз съм Харли Куин. Ще падна какви индивиди съществуват по този свят.

21

Анонимен

преди 2 години

Британската армия да арестува принц Ендрю и да го прати в САЩ на съд.

20

Анонимен

преди 2 години

А след британската армия ,какво следва? Британската църква!

19

Доктор в Зимбабве

преди 2 години

До 14 - докажи че си доктор и си в англия.

18

Анонимен

преди 2 години

До 10: чел, ама недочел. Фани се образовай малко как точно работят тея ваксини. Те дори не съдържат ДНК в себе си, а само РНК инструкции за спайк протеина. И то леко изменен Спайк протеин, но на старите варианти - точно за това не работят много добре срещу Омикрон. Антителата си ги произвежда твоя организъм, и на чист късмет сред милярдите произведени има и такива, които неутрализират Омикрон. Ваксината "работи" само заради бройката антитела които организма ти избълва като отговор.

17

Анонимен

преди 2 години

До Пилот от Марс Човекът ти го е написал къде са болните ваксинирани - "Доктор в Англия". Ти че не можеш да четеш си е твой проблем.

16

Анонимен

преди 2 години

Е нали в ЮАнглия са ваксинирани всички? За какво ще ходи армията да помага? Там вече всичко би трябвало да е наред.

15

Пилот от Марс

преди 2 години

ахахахааха Ами около мен нито един ваксиниран не се е заразил. И къде в статията пише, че следните са новозаразени. Всеки си прави съчинения по картинка. Пушите, пиете, ядете гмо-та и никакъв спорт, но ваксината не е здравословна.Потрес :D

14

Доктор в Англия

преди 2 години

Всички ваксинирани дори с бустери са болни в моята болница. Аз го изкарах за 2дена преди Колена, не съм ваксиниран. Причината за това фиаско е големият недостиг на персонал, ваксинираните са болни ( това доказва че ваксината не предпазва от нищо, а колко леко са го изкарват само те си знаят). Като добавка много хира напускат НХС защото не искат да се ваксинират. Това е истината всичко друго е фантазия на медиите.

13

До 12

преди 2 години

Типично по британски. Може да са се о***к***ли но любезната усмивка винаги е там...

12

Анонимен

преди 2 години

Така се прави! Напускаш ЕС и ти намаляват медиците, идва пандемия и УВОЛНЯВАШ неваксинирани медици. Хората чакат по 1ч в линейки ПРЕД болницата щото нямаш персонал. Пращаш армията да помага на болниците и се правиш, че си МНОГО ДОБРЕ!

11

Аз

преди 2 години

Да не говорим и колко много са напуснали системата след като им бе наложена задължителната субстанция...

10

Анонимен

преди 2 години

Ваксините възпроизвеждат непрекъснато вируса и го карат да мутира.Само че Омикрон е доста по-лека мутация,и тук възниква въпроса защо трябва хората да се бодат заради него,и децата също!

9

Hdh

преди 2 години

Проблема не е в болните или вируса. Проблема е че се изолират са болно гърло и главоболие. За това че комшията през три къщи е заразен. Затова нямат петсонал.

8

:(

преди 2 години

Числата от 4000 пациенти се има предвид тези с Тръба в Устата на Легло. Знаете ли какъв % от тях са не ваксинираните ?? Вируса е тежък за хората над 60г и всеки трябва сам да реши как да действа с ваксините.

7

Дам

преди 2 години

Върнаха си свободата с по 5 игли.Единствената полза от боденето с бъркоч беше пътуването,след като и то отпадна не виждам смисъл да се тровя!