17

Българин

преди 2 години

Ей,как хубаво чете момчето,а?! А от докладчетата му като сол се сипе :"Ще...ще....ще..." Ама от толкова много СОЛ,чак ... нагарча - пфу! За това ли гласувахме за теб - сега сол да ядем ?! Ама хак ни е-хората хубаво ни казваха да не гласуваме за вас,че сте нови парашу тисти,ама ние - нека им дадем възможност ! Е,дадохме ви и ... толкова! Повече НИКОГА !!!

16

Хората на чорапа

преди 2 години

Как превъртяха пенсиите, а. Оказаха се по големи лъжци от банкянският толуп. Увеличение на пенсиите, преизчисляваме ги, обещаваме и тн бля, бля, бля по харвардски. И получихме по дългото.

15

Тато из Правец

преди 2 години

Най-често срещаната думв ще бъде ,,ЩЕ,,- много я обича канадския лаладжия...

14

Анонимен

преди 2 години

Блицритник в *** и обратно за Канада.

13

Даскал Пандо

преди 2 години

Ще го препитват по история и география,ама не зле да го питат защо излъга пенсионерите с УВЕЛИЧАВАНЕТО...

12

Нане

преди 2 години

30 процента инфлация, ам йок увеличение на заплати... Само сертификати са му в главата на кирчу бустера канадски...)) убитаци и половина, ще ни управляват... Ако им позволим...))

11

Анонимен

преди 2 години

днеска ше ми обясняват как ми се е увеличила пеннсията с 40 лева по-малко от декемврийската! оная от крушовица или другата от карабунар!

10

и те така

преди 2 години

кирчу сладкодумника отново ше разтяга локуми - ше дава идеи , предложения , намерения и обещания .

9

Анонимен

преди 2 години

Тоя най-много го бива в инвестициите. То затова и всичките обещани 600 инвеститора не са дошли - НИТО ЕДИН! А тоя завод за ел. коли няма и да стане никога, защото тоя старт ъп го върнаха в първи клас - накараха го да си изтегли кошниците, защото са опасни и пълни с дефекти и проблеми. Да не говорим, че тази компания пари за инвестиции няма... вече веднъж фалира... ама нищо, ние ще им дадем един 40 милиона лева.... ей така, защото Кирчо трябва да си прави ПР. Крадци гадни!

8

Новите

преди 2 години

*** увеличиха пенсиите като ги намалиха. Не вярвайте и дума на това което ви казват. Те са по големи лъжци и от банкянският. Кирчо, кокорчо и шефът им, айде кой от където е. И вие не ставате.

7

Алооо

преди 2 години

Аре бе, аре бе, по-бързо работете бе!!! Аз ако така се мотам в частния сектор да са ме уволнили на 2рия ден, а народеца си трае, дето сме им работодатели на тия. ПП (Поредните П е д а ли ) нищо няма да свършат, битовите сметки ще ни довършат, не корона вируса. Още 32 години мизерия ни чакат.Хората от Казахстан показаха как се прави, а и не само те, навсякъде има протести.

6

Зозо

преди 2 години

А Рундю - сертификата кога ще отговаря за подривната си дейност?

5

Анонимен

преди 2 години

с това до този срок се запазват размери като минималния доход на служител в държавната администрация, който практически винаги съвпада и с минималната работна заплата. В момента тя е 650 лева.Колкоооооооо????? Хахахаххахахахахах

4

Анонимен

преди 2 години

Кленолистия мошенгиест убавец ще ви довърши.

3

Анонимен

преди 2 години

Лакардии...

2

Анонимен

преди 2 години

Че тия за друго не ги бива. Ще обясняват надълго и на широко какво ще направят и до там.

1

Анонимен

преди 2 години

въпрос на месеци е да бъде изметен