18

Анонимен

преди 2 години

Ако престанем да си си правим тестове от шубе, какво ли ще правят статистиците?

17

Анонимен

преди 2 години

"Сагата продължава.Ваксините не са достатъчно ефективни." - Мега неефективни. .. 3% от починалите са били с ваксина. .. Само 97 без.

16

Коментар

преди 2 години

Поредните измишльотини на ковиди0тите!То ако бяха всеки ден по 14% заразени досега за една седмица цялото население щеше да е заразено!А за две години колкото 20 Българии!

15

Анонимен

преди 2 години

Тихо вирусче, че съм яхнала метлата да те измета

14

Анонимен

преди 2 години

До 19И така да е, това не е грип уважаеми не еее, аз отказвам да гледам как умират толкова хора и никои нищо да не прави. Но зари такива които нищо и никого не уважават ми се налага.

13

Анонимен

преди 2 години

ГРИП Е ИМАЛО ХИЛЯДИ ГОДИНИ И ЩЕ ИМА ИСЛЕД НАС ОЩЕ ХИЛЯДИ. АКО НЯКОЙ ВЯРВА , ЧЕ ЩЕ МУ ВЪРНАТ,, ПРЕДИШНИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ ʼʼ , КАТО СИ НАБИЕ Н БРОЙ ВАКСИНИ С ГАФЕН И НАНО ЧАСТИЦИ И ОЩЕ НЕЗНАЙНИ ТОКСИЧНИ БОК.ЛУЦИ , ЗНАЧИ НЯМА ВРЪЗКА СРЕАЛНОСТТА. ЗА 2 ГОДИНИ СТАДОТО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ Е УСЕТИЛО ОТДАВНА , ЧЕ ВСИЧКО СЕ СЛУЧВА ПО СЦЕНАРИЙ.

12

Анонимен

преди 2 години

Само в Банско са 5000,а Боровец, Пампорово ври от ковидари антиваксъри.Лятото ще е същото няма Китен и Несебър хавлия до хавлия ковидари до ковидари.

11

Шаби

преди 2 години

Населението на България е 6 милиона. 2 милиона живеят извън България. Алооо математиците от къде взехте дипломите. Как ги правите тия сметки. За какви проценти говорите. По вашите изчисления 80 процента вече са ваксинирани. Вие ги правите тия изчисления всяка сутрин. Некадърници продажници. За пари вие продадохте държавата. Вие не сте българи.

10

Анонимен

преди 2 години

509 са в интензивно отделение,те са важните и трябва да се следят.Колко нови заразени има е без никакво значение,освен за статистиката.Всички ще се заразят неизбежно е и то не само по веднъж,въпрос на време е.Този вирус е създаден в лаборатория и е нарочно пуснат.

9

Анонимен

преди 2 години

Нищо не си отива бе и нищо не намалява. Др седмица ще е страшно но най лошото е че и децата са в клас и е края на срока. Всички сме виновни никои нищо не спазва. Не знам какво трябва да се направи за да сме по отговорни всички.

8

Най-много

преди 2 години

Да са 50000 изедници в цялата страна. Казвам да го докараме до 6.5 милиона - в крайна сметка Сакси е надминал Битката - онзи беше отгледал 10000 колониално-нацистки елит и го кръстил "цветът на България" "българският елит" , а в същото време отстрелял, кремирал, изтормозил истинският елит!

7

Анонимен

преди 2 години

Вече има "Национален комитет за пандемията" и трябва да сме спокойни... Киро Ментето "мисли" за здравето ни...

6

absurd

преди 2 години

Омникрон е в третата ваксина

5

Анонимен

преди 2 години

До кога това безумие, защо не се вземат мерки защо не се следи да се спазват мерките?. Ужас и безумие.ние лекари нямаме достатъчно болниците пак са ръба! И докага тези от министерството ще си клатят краката? Това ли ви е проняната?

4

Анонимен

преди 2 години

До Пловдив"Омикрон се кара леко от неваксинираните" ....... Това пък кой го казва? Казват, че се кара по-леко, без да уточняват. Няма как да уточнят, защото при тях почти всички са ваксинирани. Затова на нас се пада честта да установим, колко леко се кара Омикрон от неваксинираните. Да дадем своя принос към науката .....

3

Бих казал:

преди 2 години

Че времето за юридически еквилибристики и нормални съдилища е свършило имайки предвид, че сме върнати в джунглата и също така бих казал, че общинарите трябва много да внимават, защото .12 калибър решава проблем трупан 30 години по-качествено от десет години мъкнене по съдилища, където да се докаже, че някой неща на границата на закона са нарушили закона и са унищожили държавността и морално-етичният закон!

2

ОЩЕ ЖИВ

преди 2 години

ОЩЕ СМЕ НА ДЕЛТА И ОМИКРОНА НАБИРА СКОРОСТ. СЛЕД СЕДМИЦА 10 000 НА ДЕН, СЛЕД ДВЕ 20 000 И 200 УМРЕЛИ. ВЪРНЕТЕ КАЦАРОВ - ЛИПСВА МИ!

1

Анонимен

преди 2 години

Не свършва това "натрупване на случаите след празниците" и това си е.