138

Анонимен

преди 2 години

Колкото и тестове да направите, процентът все се върти около 13-14.

137

Анонимен

преди 2 години

И този цирк ще си отиде.

136

ПРОСТО КИРО

преди 2 години

100 000 ХАЙДЕ ДА НЕ Е ЗА ЕДИН ДЕН, АМА ЗА ДВА - МОЖЕ ДА ГИ СТИГНЕМ.

135

Анонимен

преди 2 години

Учениците се върнаха в училищата. Правилото е следното - от 3 до 5 седмици след това следва тежка ковид вълна. Даже сега ще в рамките на 2 - 3 седмици, защото Омикрон се разнася по-бързо.

134

Анонимен

преди 2 години

В класа на сина ни. Голямо столично училище 25% от децата са с положителен ПСР, 3 са в болница, останалите на домашно лечение, като няколко се чувстват доста зле. Нали уж тестовете осигуряваха безопасна среда за обучение, как така нито едно не засече в клада им?

133

Мда

преди 2 години

Все чакат ли чакат, и пророкуват и врачуват, да стане страшно. А той се запецна на някакви си мижави 14% и не ще да мръдне, и това е цяла седмица. Мъка, голяма мъка за ридните експерти. Не ги слуша тоз вироглав народ и туй то.

132

Анонимен

преди 2 години

До 169. Ако не знаеш, в Ботсвана е донесен от пътували дипломати от друга държава. Официално становище на правителството. Това със щамовете е пълна измислица, че е от неваксинирани държави. И явно си доста сляп(а) да не виждаш как ваксинирани масово изкарват сега ковид.

131

Анонимен

преди 2 години

От година сме ваксинирани с 2 дози всички около мен и никой не е изкарал КОВИД (освен разни чистачи из офиса, шофьори и подобни ***, за които КОВИД няма). Надявам се Омикрон да е началото на края на пандемията. Благодарение на ваксните, вирусът не може да се разпространява толкова лесно и отслабна значително. Да, в страните от третия свят като Ботсвана и България се зараждат нови щамове, но благодарение на ваксините всичко ще свърши скоро.

130

Анонимен

преди 2 години

Омикрон протича много леко. Просто спираме да се тестваме и излизаме от пандемията.

129

За нищо на света

преди 2 години

Не стъпвайте в болница заради хрема. Ще ви уморят.

128

Анонимен

преди 2 години

Толкова много народ измpя защото не се е ваксинирал. Защо не са се ваксинирали? Сега щяха да са живи, ако се бяха ваксинирали.

127

До 163

преди 2 години

Инфото го има,но не е събрано на едно място. Всеки ден има по няколко информации доказващи, че от ваксините има полза. Примерно вчера има 2 ваксинирани от 72 починали.

126

Анонимен

преди 2 години

Слага си ваксина човека на 90+ години и вземе та почине, както е щял да си почине и без ваксината. Веднага неваксинираните *** започват да реват, ето сложи си ваксина и почина.

125

Анонимен

преди 2 години

До Доказано е Кой, кога, къде го доказа? Може ли повече инфо?

124

Анонимен

преди 2 години

До Мноу съм npoc Очевидно! Но точно за теб и подобните ти, спряха информацията за заболелите със и без ваксина! Отделно, че ваксинираните също се заразяват, но на тях им е разрешено да пренасят вируса - ваксинирани са!Преди Коледа погребахме приятел - с бустерна доза, даже! А пък ти си рупай жабетата...

123

Анонимен

преди 2 години

Вчера са починали 72 човека - 70 неваксинирани и 2, които вероятно са с фалшиви сертификати

122

Факт

преди 2 години

2 ваксинирани от 72 починали е 2,78% от починалите вчера. Това е при 60-70% ваксинирани от живеещите в България хора на възраст над 40 години. Единият починал е от групата на 50-59 годишните, а вторият от 70-79 годишните.

121

Анонимен

преди 2 години

При починалите са 2 ваксинирани и 70 неваксинирани. Това колко процента бяха?!

120

Доказано е

преди 2 години

Засега е доказано, че ваксините предпазват. Това доказано предпазване е в различна степен за различните варианти на вируса, както е и доказано, че ваксините предпазват в различна степен от заразяване, от влизане в болница и от cмърт от Ковид-19.

119

гробар от ЦСГ

преди 2 години

До Неразбирко: Защото лъжат, за да се ваксинирате. След нова година всичките ми клиенти които обслужвам са със валиден зелен сартификат за ваксинация!