26

Анонимен

преди 2 години

До Щапаров Младши Скандинавският опит? Да вкараш араби и *** ли? Наистина ли го искаш?

25

Анонимен

преди 2 години

Аз напуснах България през 2008 г. Не беше заради Борисов, а заради Станишев, тогава той беше министър-председател. Ако бях останал, щях да напусна при правителството на Борисов. Но честно казано, бих напуснал при всяко едно от правителствата след 1989 г. Колкото до правителството в момента, както и бъдещите правителства оттук нататък - също бих напуснал. Нямам вяра на български политици, които и да са.

24

Анонимен

преди 2 години

Ще бъде голяма загуба за човечеството ако тази нация се замозатрие... Представям си французите и немците ще ронят коркодилски сълзи и ще правят паметни шествия в наша чест.

23

Анонимен

преди 2 години

Нормално е, в ЕС и НАТО живеем добре, стандарта на живот се повишава, българите забогатяват и вече могат да пътуват в целия свят.

22

Анонимен

преди 2 години

Добри новини! Малцинствата масово се изнесоха на запад да метат улиците там. Бачкаторите ринат дъното в ЕС, като берат малини. Бавно и славно тук ще останем една добра група най-високоплатени специалисти (вече се сформира такъв хъб и има над 200 000 души с доход над 9000лв. месечно), които лесно ще внесат слуги от чужбина- кеф ти Молдова, кеф ти- Украйна. Берачи на малини не ни трябват тук. А да не говорим, че вече шофьор у нас взима 2-4000лв., които са достатъчни да се живее отлично.

21

Анонимен

преди 2 години

Това е нормална тенденция. Старите измират, а при отворен пазар на работна ръка, младите отиват където им плащат повече. Съответно населението намалява. Когато тук цената на работната ръка се повиши достатъчно та да не си струва да се напуска или ше се върнат или ще дойдат Украинци, бесарабски Българи, Македонци, Арменци, Грузинци итн, които могат да "докажат" български корени и да вземат по-бързо българско гражданство.

20

Анонимен

преди 2 години

Етническата структура каква е?Макар че с принципа на самоопределяне е ясно ,че данните са ала-бала....

19

Анонимен

преди 2 години

До АнонименРОМИТЕ ОФИЦИАЛНО СА МАЛКО НАД ПОЛОВИН МИЛИОН,НЕОФИЦИАЛНО С МИЛИОН ОТГОРЕ...

18

Щапаров Младши

преди 2 години

За това са виновни всички правителства от 1944 г. насам- вижте скандинавския опит за увеличаване на населението и го приложете НЕЗАБАВНО! Всичко зависи от правителствата- не търсете вината другаде!

17

Васко

преди 2 години

За сметка на това бразилците се увеличават главоломно!

16

Анонимен

преди 2 години

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ,ЕРДОГАН НИ Е ПРИГОТВИЛ ЕДИН МИЛИОН АФРИКАНЦИ И АЗИАТЦИ ЗА ЗАСЕЛВАНЕ НА ОПРАЗНЕНА БЪЛГАРИЯ КАТО НАЧАЛО...

15

анонимен

преди 2 години

ТОВА Е ОТ КОВИДА

14

Анонимен

преди 2 години

А защо не кажат колко са ромите и турците?

13

до Фактите

преди 2 години

Фактите са важни, така е. Ако идеш малко по-назад, 30-годишен период, ще установиш, че тенденцията не е само при ГЕРБ. През 1989 г. сме били почти 9 милиона, сега сме 6,5. Тия близо 3,5 милиона, които ги няма сега не са само заради Борисов.

12

Жиб.

преди 2 години

Това е пряка последица от социализма!

11

Анонимен

преди 2 години

Направих грешката да се върна от чужбина, за да живея тук и всеки ден виждам само диви селяни. Римляни навсякъде, просят и крадат, въобще всякаква и3мет. И като преброихте 6,5 милиона какво направи държавата за стимулиране на нормалните хора да живеят тук и да създават поколение? Конкурси за всякаква мизерна работа на минимална заплата...

10

Край

преди 2 години

Причината е липсата на ред, законност, справедливост и сигурност.Не е бедността щото най-бедните нации се най-плодят.Обаче без Ред Законност, Справедливост и сигурност народите пропадат. Да не се бърка с РЗС на Яне Янев.

9

Анонимен

преди 2 години

Като отмине ковида бройте и мен -1 към населението.

8

Анонимен

преди 2 години

На никого от политиците не му пука. Дори не им пука, че след 20 г. няма да има кого да управляват. Важното е да се краде, краде, краде и... граби.

7

Фактите

преди 2 години

След 12 г. Трети райх и ужасна война Германия намалява с 10 милиона. След 12 г. Герберски райх и без война България намаля с 1,6 милиона.