80

нищо ново

преди 2 години

западните к.лоун.и се опитват да съботират изграждането на пътят на коприната, както и добива на уран, газ и нефт.

79

Ужас

преди 2 години

По-тази логика, "най-мирната" държава е Северна Корея! Там чужденец само да заговори някого, и му е осигурил месеци в трудов лагер ! Ама има ред, и дали ще трябва да са щастливи, или да плачат, Великият вожд им определя!

78

брее

преди 2 години

русия имала съюзници, ти да видиш

77

коко и боко

преди 2 години

коя мечка, червената или кафявата? или няма знаачение, те са от 1 род

76

много

преди 2 години

пазят мира тез великите руснаци, брей

75

Коко

преди 2 години

Пипне ли те "мечката" няма пускане от хорото!

74

Анонимен

преди 2 години

В демокрация се управлява с политики. Българинът не ге разбира какво е политики в управлението.В диктатури се управлява със сила. Силата винаги е обоснована с лъжа. Българинът нарича това здравата ръка. ГЕРБ/ДПС управляваха със сила по особен начин, защото България е в ЕС. Ако не беше в ЕС, щеше да е пълна с руски военни бази и нямаше да се различава от Казахстан/Беларус.

73

Христо Христов

преди 2 години

А не трябва. Нужно е единствено платените западни шпиони да изчезнат. Народът ще свърши останалото сам.

72

Анонимен

преди 2 години

Пугин побесня когато въстанниците поставиха освен всички искания към Токаев и искането Русия да напусне Крим и Казахстан да поеме курс към НАТО за да има кой да го защити от Русия. Що така бе товарищи русофили никой от бившите колонии не иска да живее заедно с Русия?

71

Анонимен

преди 2 години

Защо ли ми намирисва на краварска ръчичка в това?!

70

Анонимен

преди 2 години

82 По твоята логика всеки инцидент с полицай е война. Не преувеличавай. Тия набързо ще бъдат ступани, руснаците ще останат, американизираните изгонени отвсякъде. Путин ще сложи ракети там и никакви янки повече чак до сингапур.

69

Minuva42

преди 2 години

То малко като по време на Пражката пролет :) Руснаците и съюзниците отиват да помагат с танкове срещу гражданите :)

68

Анонимен

преди 2 години

За сега това ОДКБ се ползва само за потушаване на бунтове в държавите членки по договора. Когато съюзника Армения беше нападната от Турция миналата есен, товарищите от Кремъл разтълкуваха че по договора Турция не е трета страна и си седяха мирно на задниците. Пашинян има да връща на Русия и когато Путин бъде нападнат от чуждестранни терористи Армения няма да се притече на помощ на Русия.

67

Анонимен

преди 2 години

Русия и съюзниците и (Беларус и Армения) нападнаха съюзника си Казахстан за да го спасят от САЩ и ЕС. Тъй-като по договор такова нападение е оправдано само ако Казахстан е нападнат от трета страна се наложи президента на Казахстан Токаев да лъже че е нападнат от неизвестни чуждестранни терористи. Много е важно че терористите са чуждестранни защото в противен случай Русия отново става агресор.

66

Хайде, хайде

преди 2 години

Нали никой не си въобразява, че ей-така, от нищото са се появили 100-на пастири на казахстански стада, обучени за водене на война в градски условия и добре въоръжени?! В момента в който има убит дори един служител на реда, вече говорим за началото на гражданска война.

65

Анонимен

преди 2 години

Китай се готви да вземе островните офшорки на сащисаните, цру не може да измисли стратегия за малки островни войни, всичките им варианти там са губещи. От там и още едно отдръпване на янките. И накрая понеже нф юогат да го понесат да са губещи ще пратят самолетоносачи. А китайците направиха специалби ракети да им потапят железата. От там и на пълен крах на америката, 40 трилиона дългове не могат да ги платят и никой не им вярва.

64

Анонимен

преди 2 години

Няколко надрусани лапешника натиснали капслока и си истерясват хормоните. Алоу, до утре всичко ще е свършило. Смешнириканците ще бъдат изгонени отвсякъде.

63

Лелееее..

преди 2 години

СЕГА АКО И КИТАЙЦИТЕ ЗАХАПЯТ РУСИЯ.... ОТИДЕ ЦЕЛИЯ СИБИР И МОНГОЛИЯ...!

62

Ами, да...

преди 2 години

ПУТИН С ОСНОВАНИЕ, СЕ СТРАХУВА ШЕ ОТ АРАБСКИЯ И МЮСУЛМАНСКИ СВЯТ...... ЗАТОВА И ВЛЕЗЕ В СИРИЯ----СЕГА ШЕ МУ СЕ ВЪРНЕ ТЪПКАНО..... ХАХАХААА.

61

българин

преди 2 години

Преди години братушките пратиха и в Афганистан ,,миротворци" по ,,молба на правителството " , та още им държи влага !!