48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 60 "Щом още не е разследвано, защо пишете тогава" Пишем за това, което е известно: мастити икономисти нямат представа къде са изчезнали 4 милиарда лева само за месец декември. Много ви се иска на "променящите" (всъщност червени ДСари) да "не се говори", но няма да стане.

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59 Доста време се занимавате с мен за някой, на когото му било под достойнството, и достойнство имали :):):) Аз не съм тррол. Не трроля. Следователно нямам тактика. Не прехвърляйте върху мен характерното за вас :)

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56 Така ли, господин другарю :) Аз не съм нито от изцяло другарите, нито от вас - пребоядисаните другари. Щом още не е разследвано, защо пишете тогава :) Или кал да хвърляме, пък който се хване :)

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54 "Честният човек, като го обвиниш в нещо, веднага отрича - рефлекс." Да ти го обясня като почтен човек на червен драскач: когато почтения човек си има работа с такъв като теб, му е под достойнството да се хаби да се обяснява. Това просто не играе роля за него. От друга страна на теб това ти е стратегията за тролене, затова когато и да вляза тук, виждам тази тактика. Ти друга нямаш. :))))

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52 Първо се разследва, другарю, познай от кого? Но иначе като започнат да ги привикват в Прокуратурата си пръв на барикадата. Червена трагедия. Между другото, ти си само едно модерно ОФ. Кацаров също, и скоро ще го разбере по ТРУДНИЯ начин.

43

Анонимен

преди 2 години

И мен са ме разследвали. Ще даде пара където трябва и ще го пуснат, спокойно!

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 Трролски лакърдии :) Чували сте вие за почтеност :) Честният човек, като го обвиниш в нещо, веднага отрича - рефлекс. А вие по 100 коментара увъртания изписвате :)

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 Ами какво чака каскетът ви, трроле :) Да ги изпоарестува бързо! :) Ама и той нещо не е вече куражлия :), като вас :)

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 "Можеше просто да отрече, че е такъв, ама не му хрумна" Още не си разбрал, че за почтения човек да е почтен е напълно естествено и е странно да казва, че е такъв (или че не е непочтен), но червените драскачи имате къде къде по-сериозни проблеми от евтиното си тролене.

39

До Трола

преди 2 години

Така че, нека те видя! Аз съм с братовчед си на адреса, не се страхувам от Вас, г-н ***! БСП комунистически нашадки, на мене не ми минават! Едно време дядо ми работеше за първият Гешев и имам в родата традиции, да се справяме с Вашият вид. Отново - Стоян Петро Прокопиев, Васил Левски 41, Пазарджик пк.код 4400. Елата, ама ще си тръгнете разреван! Може и леко наебан!

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47 Нали ми писахте от името на мо.де,ратора, че ми е дал ИП адреса :) Забравяте какво лъжете, после друг ви виновен :) Колко тррола сте под статията :)

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36 "Много добре знам за какво става дума" Така е, става дума за едни червени драскачи, които си затварят очите за черния пиар на Рашков и БРУТАЛНАТА корупция на "променящите". Даже и наблюдаващи отблизко действията на правителството икономисти не могат да кажат къде са отишли 4 МИЛИАРДА лева за ЕДИН месец. РАзбора се, щом са от червените, там няма корупция, защото казаха, че ще имат нулева толерантност към корупцията. За червените приказките винаги заместват реалността.

36

До Трола

преди 2 години

Казвам се Стоян Петров Прокопиев! Живея в Пазарджик на ул. Васил Левски 41. Ще ви оставя, да ми видите името и да ме намерите. Чакам ви!!!

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45 - Чакаш, но не си дал имената си. Откъде да те нямерят?

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42 Можеше просто да отрече, че е такъв, ама не му хрумна :) Понеже е такъв. Не се правя. Чакам ви.

33

Анонимен

преди 2 години

Време е ГЕРБ да прибегне към твърди действия! Време е, с комунистите да се случи това, дето се слчуваше 20-те/30-те, дето им рязоха картунките.

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 Чакам го тогава :)

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40 - Как да ти обеори коментара? Ти му каза, че е *** и започна с нападките. Ти си тоя, дето развива теории и се прави на смел.

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 Това го копирахте от преден коментар. Изчерпахте ли се :) Между другото му отговорих и не знаете как да оборите отговора. Освен със заплахи :)

29

Анонимен

преди 2 години

До 36 - Що не си дадеш триете имена и адреса уеее!