68

Анонимен

преди 2 години

Кацаров да отговаря за действията си, а не да се занимава с политиканстване. Ако има данни за престъпление Фигуранта няма да си сложи ръката в огъня заради него. КАцаров е предвиден за бушон, тъй че да свиква.

67

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

Хич да не се притесняват КПКОНПИ ,че са му уронили авторитета ,той просто няма такъв .

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75 Той вече е събрал достатъчно негативи :) с действията си. По-зле не може да бъде. Поставете им този въпрос в НС, трроле :) Има парламентарен контрол :) Ще обяснят на всички :) Ама не е това целта, нали :) Хайде, чао, омръзнахте ми. Тежко дежурство Ви желая! И на братовчеда също :):):) Когато плашите някого, бъдете сигурен, че се страхува от Вас, защото иначе ефектът е обратен :)

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 74 "Че то нямаше трролове преди 89-та" Но имаше достатъчно червени драскачи като теб. :)))

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 "Това, че има познания, не му пречи да обвинява необосновано от яд" Поредните невежи твърдения на абсолютен никой в каквато и да било професия. За разлика от теб Василев говори от експертна позиция, нещо, което може да му донесе негативи, ако бъде опроверган, но съм сигурен, че обявилите "прозрачност" в упревлението нямат никакво намерение да обявят как са похарчени тези пари. Като всички лъжливи комунисти, които правят обратното на това, което твърдят,че ще правят като управление

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 74 Че то нямаше трролове преди 89-та :)

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 Да, сигурно е за тррол, ама аз не съм :) Пък и той как изчезна :) А уж не го беше страх :)

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71 "Откъде тези познания" От дългия ми опит както в живота преди 89та така и в последващите десетилетия на червени драскачи работещи за различни клонове на червения октопод.

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 70 Ха-ха-ха, кой знае колко плюнки сте написали по негов адрес тогава :) Това, че има познания, не му пречи да обвинява необосновано от яд.

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 "Вие сте този Стоян ли беше" Не позна. И съм сигурен, че *** може да го види от ИПто. Внушенията ти вече придобиват очевидно увреждащ характер, както се и очаква от завършен драскач.

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 70 Голям специалист се правите по "червени драскачи" :) Откъде тези познания :) Да не би да сте гербав тррол :):):)

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 69 "Е, какво да каже Василев, като почти се виждаше премиер, а не е" Елементарно изказване на невеж. Василев е професионалист с познания в материята (и вероятно достатъчно информация).

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66 "Не го пиша за вас" Разбира се, червените драскачи всъщност никога нямате за цел дискусията, а публичното омазване и ако е възможно, дискредитирането на участващите. По това се и познавате, независимо от "уверенията" си. Така е, всеки вижда кой колко струва. :)

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67 Е, какво да каже Василев, като почти се виждаше премиер, а не е :) Маааалко го е яд, ама само малко, вас - повече :)

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 65 Под тази статия вече сме си двамата :) Вие сте този Стоян ли беше :) братовчед му ли :):):)

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64 "Известно ви е само на вас - трроловете :" Това е от интервюто на Николай Василев. Явно за червените драскачи и той е "***". Интервюто е публично и всеки може да го прочете.

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63 Не го пиша за вас :) Вие го знаете :) Влизат и други хора, четат, виждат ви колко струвате :)

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64 В какво се въвличаш с други участници в разговора си е твой проблем, не виждам защо се обръщаш към номера на моя пост. Или и това е част от тактиката да омажеш всичко?

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62 Известно ви е само на вас - трроловете :) Обаче е забавно как люто заплашващият ме със смърт тррол, ми писал, че не се страхува :):):)

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 "Аз не съм тррол." НЕ разбра ли, че никой не се интересува от "уверенията" ти. Уверенията на червен драскач не струват НИЩО. Факта, че не пишеш по темата, а си пробутваш редовния тролаж, е ПОКАЗАТЕЛЕН за това какъв си. Тактиката ти е видима ВСЕКИ ПЪТ когато съм тук. Едно и също: флейм по останалите участници в дискусията и изцяло изоставяне на темат. То това е и целта: да не се говори за безобразията на "новите"