116

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да кажем - герб добре си покрадоха прес годинитеСега с пари кеш шапка на тояга

115

Радев мрази БГ

преди 2 години

Открадоха 9 ООО ООО ООО ЛВ... с които щеше да се завърши магистрала "ХЕМУС"...

114

Burgas- vaj vaj

преди 2 години

Червенушките още злобно плюят по предишните, ама скоро като почнете да плащате тока и сметките ,няма да ви останат стинки ни за лебец , ни за нет ! Набърззо ще ви чипират погребат новите... ама вие си ги хвалите..

113

Ха-ха

преди 2 години

По данни на Кирчо и Кокорчо, за декември са похарчени 9 милиарда ! А според щатните плювачи, причината била в ...в "шкафчетата "? Продължавайте в същият дух да правите хората на дАбили, пък ще видим кой ще ви се върже накрая! Спрямо далаверите на Киро Кривата уста, Бойко ще започне да изглежда като светец...

112

Орлов

преди 2 години

До това ли е промянатаПитай човека с най-дълбокото шкафче!

111

Надблюдател

преди 2 години

Така и не се разбра, тези некадърници ,назначени от Радев/ с машинките на Мадуро/, защо спряха Хемус? Според Пияндето Рашков , ГЕРБ крали 40% от строителството на магистрали? Значи реалната цена е 60% от тази на ГЕРБ! Баба Мика казва, че имало 7 милиарда бюджетен излишък!!!Е толкова ли не могат да извадят средства за най-важният строеж в България ? Или по добре да баламосваме баламурниците, които се вързаха да гласуват за нас!

110

това ли е промяната

преди 2 години

9 МИЛИАРДА похарчени за Декември 2021г.!!!!! ........КЪДЕ СА ПАРИТЕ?????

109

Анонимен

преди 2 години

КРЕМЪЛ РЕШАВА ПРОБЛЕМИ С УКРАЙНА И КИРО ЯЗОВИРО СЕ ЗАБАТАЧИ В БЛАТОТО, ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ В ЕВРОПА, ПЪРВИ ПО ИНФЛАЦИЯ, ПОСЛЕДНИ ПО ДОХОДИ- БГ Е ВЕЧЕ ПО СКОРО В ЕВРАЗИЯ ОТ КОЛКОТО В ЕВРОПА, А ВОЕННИЯТ МИНИСТЪР НАПРАВО СИ КАЗА- БЕЗ НАТО- ТЕ ТИ БУЛКА ОРЕЛ, РАК И ЩУКА- ВЕНСЕРЕМУС- БЛАГОДАРСКО ЧЕ ПРЕВЪРНА РОДИНАТА МИ В БЛАТО.

108

порив

преди 2 години

порив на страх долавям в боковата чета от банкя около липсващите 53 млн. кеш пари.толко се е крало, че самите те не знаят вече колко, кога и къде са го правили. Къде и да ръгнеш - все мошеничества излизат - казват хората. Един прокурор им остана, но не за дълго...

107

Анонимен

преди 2 години

9 млрд лв е профукало правителството на Радев и Петков само за декември месец. Отделно заемите през ноември, които няха 3,8 млрд лв.

106

Анонимен

преди 2 години

Окрадоха държавата и още искат. Какво ицчегъртване? Навсякъде е пълно с гербави! Навсякъде! Трябва да се сменят всички директори на училища, ректори на вузове, всички държавни служители от най-ниските етажи до най-високите, кметове и т.н. За 12 години гербаците се внедриха навсякъде. Държат всичко.... В интерес на истината са много хитри и изобритателни и добре се справят, но не за дълго. В,, сърцераздирателната,, им загриженост за хората се откриват много пропуски. С една дума- отвратителни!!!

105

Чичо Васко

преди 2 години

Президент-фигурант, премиер-фигурант, министри-фигуранти... Само главния на прокурорите се опъва, ама и него ще сготвиме. Търпение и некой лев и ще стане работата.

104

Анонимен

преди 2 години

мутрата, която организира с помощта на чичо васко, наматнитиризирания да бъде съден и ...в затвора за следващите 20 години

103

Анонимен

преди 2 години

това е част от пъкления план на тези дето си мислят, че управляват света и искат за сринат икономиката на Европа. Конспирация ама верна.

102

Анонимен

преди 2 години

Нищо не работят в парламента от много време.Само изслушване и маловажни за народа неща.Срам!

101

Анонимен

преди 2 години

Авантюризма обикновено го свързват с някакви действия, а не с бездействие.

100

Македония

преди 2 години

Кирил Петков отива на крака в Македония да им клекне. Явно САЩ и Брюксел вече са го натиснали здраво.

99

ООООО

преди 2 години

това не са олимпийските кръгове, а са олимпийските предложения на ФейкНюз...не само директори на училища, но и на детски градини, трябва да бъдат изчегъртани, но собено еважно да бъдат сменени и всички лелки, които чистят тоалетни, защото протестърите, това могат... да чегъртат вецета, искат работните им места

98

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Получихте ли си сметките за газ? Двойни на миналогодишните." - момчетата имат за задача да вкарат Македония в ЕС, да подпишат истанбулската конвенция и да спрът АЕЦ и ТЕЦовета заради Зелената сделка на ЕС. И после си заминават, като си получат наградата някоя високо платена лека служба в ООН или някоя фондация като Соломон Паси и Николай Младенов. Нямат никакво намерение да се занимават със сметки за ток и парно.

97

Анонимен

преди 2 години

Не ни интересува герб. Не ни занимавайте с тях!