95

Анонимен

преди 2 години

Ако микромакаронът разбираше какво е животът, не би казал такава глупост. Точно ваксините ще направят живота труден на ваксинираните. Това, което е изброил, са забавления, а не - живот.

94

пена

преди 2 години

Браво! Ск*п*ните антиваксъри са причината ковид да съществува все още. Ако ги нямаше вече нямаше да има и вирус!

93

Анонимен

преди 2 години

Мри, бе! *** извратен и некадърен.

92

Я, па Я

преди 2 години

До АнонименАз работя за себе си. Това ме прави до голяма степен независим. Нямам кредити, нито имам нужда от такива. Но това не ми е достатъчно, искам да живея в нормален свят с нормални хора, ако ме разбираш. Иначе няма да се различавам от прасе в ***. Папкаш и слушкаш, до Коледа.

91

Анонимен

преди 2 години

Ако иска втори мандат, трябва да си купи машини, също като фигуранта.

90

fact

преди 2 години

АХА!Или колаборацион със ваксенпетен или у съпротивата.

89

Я, па Я

преди 2 години

Но в цялата работа има и нещо добро. центъра на европейската свобода и демокрация се изнася към България, докато запада се превръща в диктаорска територия. Я си представете Радев или Кирчо да посмеят да излязат пред медиите с такива думи. Не мисля, че ще оцелеят повече от седмица на власт. България трябва да продължава да подържа мек режим на изолация и да не тормози бизнеса и хората. Това ще вдигне инвестициите в дългосрочен план.

88

Анонимен

преди 2 години

До Я, па Я - Всеки е дотолкова зависим от глобалистите, доколкото е позволил през годините. Щом някой има кредит и ипотека, значи се е поставил в ситуация, в която е силно зависим от тях (всички малко или много сме, но някои са по-зависими). Ако работодателят ти те притиска за ваксина, си намери друга работа. Ако не искаш или те мързи - твой проблем. Не твърдя, че е лесно, но ако искаш да се бориш за свободата си няма как да е лесно и никога не е било лесно.Всеки сам решава, кое му е по-важно.

87

славянин

преди 2 години

Значи е ред на нормалните французи да направят живота на геронтофила невъзможен!

86

Я, па Я

преди 2 години

До АнонименГлобалистите те задължават и принуждават да правиш каквото искат, чрез собствената ти държава и политическа система. Като ти кажат игла или няма работа, а имаш ипотека или кредит. Как ти се вижда тая работа като имаш да храниш семейство. А ако работата ти е свързана с пътуване тогава какво. Докарали са света до там, че ако не слушкаш и не папкаш изпадаш в гражданска смърт. Но по форумите е лесно да се драска. Аз съм сравнително независим човек но не всички са така. Ще има размирици.

85

Анонимен

преди 2 години

Това става с евреи във властта.

84

Анонимен

преди 2 години

До до 82 - Мдаа, личи, че не си чел никакви официални доклади от държави от Западна Европа например. Там колкото е процента на ваксинирани горе-долу такъв е процента на ваксинирани спрямо неваксинирани в болниците и такъв е процента на починалите. Тук е същото. Просто малка част са ваксинирани, затова и по-малко ваксинирани са в болниците.От всичко дотук може да се направи извода, че ваксините със сигурност не помагат срещу Ковид.За какво "помагат" ще разберем до края на клиничните проучвания.

83

Ха-ха

преди 2 години

Франсетата хич ги няма вече... А едно време пращаха на гилотината досадници като Макарон.

82

Я, па Я

преди 2 години

На мен ми обещаваха, както и на всички, че ваксината решава проблема и след трета доза ще мога да ходя свободно в ЕС. Оказа се обаче, че това е лъжа, нито ваксините и след трета доза работят както се очакваше, нито има свобода на придвижване. Никакви дози, игли и тем подобни глупости повече. Ще си пътувам с това което имам докато мога. Даже и пари за тестове няма да давам повече. болните в болница, здравите да си живеят живота. Стига толкова, направихте света концлагер.

81

Анонимен

преди 2 години

До интересно - Прочети пак статията. Явно не си разбрал. Ще премахват възможността с тест да посещаваш съответните места. В Бг ако си направиш тест можеш да посещаваш каквото си поискаш. Тук мерките са възможно най-меките в цяла Европа (изключвам Швеция и Беларус). Иначе аз лично съм против ваксините, но ако някой толкова много държи да се хваща на хорото на глобалистите, да се боцка. Негова работа. Някой ден ще му дойде акъла, само дано не е твърде късно.

80

Анонимен

преди 2 години

Дали пък случката с хляба и пастите няма да се повтори ? - както знаем историята има навика да се повтаря.

79

Сава Томов

преди 2 години

Ти ли ще даваш акъб, бабоебач? Нямаше ли девойки та се занимаваш с бабки?***!

78

интересно

преди 2 години

Това означава ли, че досега не са били ограничавани неваксинираните там, та сега ще въвеждат? А при нас това ограничение е отдавна - значи ние сме ги изпреварили благодарение на нашите послушковци. У нас от месеци нямаме достъп до много места, ако не сме ваксинирани. А защо във Франция /а и не само там/ е едва сега това ограничение? Смешна работа - защото то няма медицински, а политически смисъл на издевателство.

77

Анонимен

преди 2 години

Добре де, аз не мога да си обясня едно нещо - всички видяхме, че ваксините не предпазват на 100 %, напротив - сега искат трета и найста бустерна доза. След като се вижда неефективността на ваксината, не е ли редно тези политически лидери вместо да стават все по-злобни и настоятелни, да поемат отговорност за изхарчените милиарди евро и долари, и да потърсят съдебна такава от производителите? Вижда се, особено във Франция, Германия, Англия и тн високо вакиснирани страни, че нещата не са ок.

76

Проучване!

преди 2 години

За или Против ваксинирането!Ползвайте бутините вдясно. .... СТАРТ!....