35

Мдааа

преди 2 години

Великата френска революция може ли да се повтори. Не съм антиваксър и съм ваксиниран, но това да бъдат принуждавани хората вече не е нормално. Има хора, за които ваксината е противопоказна, лично познавам такива. Затова съм против принудата за ваксиниране. С тях какво се прави и защо никой никъде не определи това?

34

Анонимен

преди 2 години

До Чичо- абе наркоманчо,виждам че нямаш търпение за следващата доза. Сигурно ти треперят ръчичките. Вече се е появила треската. Зависимостта ти се проявява. Тичкай да те боцнат и с моите неизползвани дози,че ми става жал да ти гледам наркотичния глад

33

Френска пословица

преди 2 години

Петлето кукурига докато не влезе във фурната с кисело зеле.

32

Галин Костов

преди 2 години

Задължителна ваксинация и задължителен бустер се нарича финалната гара на експреса наречен зелен сертификат. Бойкот или абониран ваксоидиот до гроб.

31

КОВИДЛОГИКА

преди 2 години

Заради неваксинираните с три дози страдат всички. Ваксинираните с две дози са заплаха за ваксинираните с три дози, понеже могат да се заразят с това срещу което са ваксинирани само с две дози и да заразят с него ваксинираните с три дози.

30

Доктор Хаус

преди 2 години

Много правилно е решил ! И тук трябва да стане така !!!

29

Анонимен

преди 2 години

МАКАРОНЕ НА МЕН МИ МИРИШЕ НА РЕВОЛЮСИОН И ГИЛОТИНА .

28

Чичо

преди 2 години

Неваксинираните по принцип са си второ качество хора, така че всичко е точно. А иначе намеренията му са изключително правилни - трябва постепенно и напълно да бъдат изключени от социалния живот. При това - навсякъде, не само във Франция!

27

Анонимен

преди 2 години

"Франция е сред страните с най-голям дял имунизирани срещу COVID-19 - близо 90 на сто от населението е със завършен ваксинационен цикъл." ->" на фона на бързото разпространението на вариантите Омикрон и Делта." Това казва много неща ,ама кой да чете м/у редовете .

26

Ххйййййй

преди 2 години

Макрон е полудял

25

Пауталийския оракул

преди 2 години

На Земята след ваксинация ще останат живи 500 000 000 - тези, които НЕ СА СЕ ВАКСИНИРАЛИ !!!

24

Майстора

преди 2 години

Борбата е да се докара "паспорта", който да се проверява навсякъде и да позволи невиждан контрол над хората. Успеят ли да набутат ковидпаспортите по начина който замислят, след много кратко време населението само ще може да мечтае за свободите и луксовете, които са имали някога робите. Ваксани, неваксани, не е лошо да се поинтересувате малко докато не е късно. Нищо че ви плашат колко лошо и страшно е да четеш "конспирации". Не е случайно че цензурират някои конспиративни теории, а не всички.

23

В.

преди 2 години

Е., С Омикрона ще си отиде и Макарон.

22

Минко 50г. женен

преди 2 години

Бабата явно не му е пуснала и оМакрончо се е вкиснал. Срамота, дърта госпожо, ама моля ви се, грижете се по френски с беззъбата уста за мъжките потребности на мосю президонт-а.

21

Одобрител

преди 2 години

Браво, Макри, мачкай *** с тоягата - те от друго не разбират!

20

архангел Мекаил

преди 2 години

А защо забравя че Бог може да направи неговият живот много труден или пък може да му осигури място в хотел ада, О човече не ходиш ли по земята да видиш как бяха погубенипредишните народи, заради онова което вършеха. И си спомни за Фараона как се възгордя на земята и се помисли за велик и огнетяваше хората но го сграбчи болезнено наказание.Поучават се само Разумните

19

Анонимен

преди 2 години

ЖИВОТЪТ Е ТАКЪВ, КАКЪВТО СИ ГО НАПРАВИМ!

18

Анонимен

преди 2 години

Нямам търпение да ги претопят черните и ***.

17

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Някой трябва да напомни на плоскоглавите слабоумни ковиваксъри, че скоро на всеки три месеца ще се водят "неваксинирани". Че нали не могат да съберат две и две горките, и се радват че щели да изнасилят останалите да се инжектират. То изнасилването сега почва, скъпи мои. Това че доброволно сте се навели за първия път, не значи че сте приключили.

16

Анонимен

преди 2 години

Каква е разликата между конспирация и реалност? 6, 7 месеца.