23

?

преди 2 години

10-15% по евтин??? Тя цената скочи с окло 400% досега.

22

Анонимен

преди 2 години

Поне сме еко

21

ЩЕ МРЪЗНЕТЕ ....

преди 2 години

...ТАКА ВИ СЕ ПАДА НА БОБА.....ХА,ХА,ХААААААА....И МНОООООООООГО ЩЕ ПЛАЩАТЕ ЗА АКЪЛ!!!!!

20

Анонимен

преди 2 години

До азерски димки: ....... Въпрос да договорят добър договор при съществуващите възможности. А и русия яко ги зарибява от години. Те се диверсифицирана малко повече от нас, но трябва още време за всичко. Не става за 1-2 години. Е, освен руско-турската тръба. Ние бързо им я построихме/платихме на руснаците. Дадохме 3 000 000 000 (три милиарда) за този дар български!

19

Естествено,

преди 2 години

...че ако има алтернатива, цената ще е по-ниска! Но не пречи да преброим руските таракани във форума!

18

Анонимен

преди 2 години

нашите приятели от САЩ да ни доставят евтин американски газ _________________ Разтоварват първите кораби в Европа! Четете първо!

17

Анонимен

преди 2 години

А защо Азербайджан трябва да ни продава евтино? И колко евтино - с 2%, или 3%? Като похарчим тонова пари за конектор. И до кога ще бъде евтин азерския газ?________________ Цената му се формира по друг метод, не като на газпромския газ. Към 50% по-евтин е. Вече платихме 3 милиарда наши пари за подарък за Газпром, при това да доставят на Сърбия! Руснаците не позволиха да има връзка и в България! Тоест, подарихме без доставки. А конекторът с Гърция се плаща с пари от ЕС. За газ за нас, българите!

16

Анонимен

преди 2 години

Къде са сега нашите приятели от САЩ да ни доставят евтин американски газ и завинаги да се отървем от руската енергийна зависимост?

15

Анонимен

преди 2 години

"...ако мислите че азерския газ не е под контрола на другаря Путин сон ви лаже__________________ Ами не е. Азерите наскоро победиха руското протеже Армения в сраженията за НК. И в договора на Булгаргаз можеше да се включи резервна точка на доставки по този договор. Булгаргаз някак са подминали един такъв момент...не са се усетили, явно...

14

Анонимен

преди 2 години

А защо Азербайджан трябва да ни продава евтино? И колко евтино - с 2%, или 3%? Като похарчим тонова пари за конектор. И до кога ще бъде евтин азерския газ?

13

Анонимен

преди 2 години

Азерския газ трябваше да влезе още преди 10години.Но Борисов забрави да го пусне.

12

Ако ако ако...

преди 2 години

Ако ако ако... Под-ло-ги, само това слушаме от вас. Можехте да договорите евтиния руски газ на фиксина цена за години напред, но се като ви скръцнат американците и не смеете да мръднете. Обрекохте народа на студ и глад!

11

Анонимен

преди 2 години

Уж на половина евтин, па що 10-15% ?

10

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да внасяме газ контролиране от мистър Байдън!

9

азерски димки

преди 2 години

Песков към Гърция "Искате да ви преодаваме газта без пари". Русия отказа да намали цената на газта за Гърция, след молба на гръцкото правителство. Защо Гърция моли Русия за намаляване на цената на газта, след като има евтин азерски газ.

8

селянин

преди 2 години

ако мислите че азерския газ не е под контрола на другаря Путин сон ви лаже

7

това са терористи

преди 2 години

400% вдигнаха цената за една година!!!Цени на природния газ, по които "Булгаргаз" ЕАД продава на клиенти 01 януари - 31 януари 2021 г. 26,93лв./MWh (без акциз и ДДС)01 януари - 31 януари 2022 г. 133.81лв./MWh (без акциз и ДДС)

6

Анонимен

преди 2 години

"Булгаргаз" виждат ясно големото дърво за тях, наречено 'Азерски газ', как ще им изкага джи-гера и рипат яко срещу това! Т.е. срещу намаляване цената на газа в БГ

5

бг

преди 2 години

Сакън -никакъв азерски газ .нали ще намалее печалбата на руските другари ! И ще полчим мъмрене от другаря путин

4

Анонимен

преди 2 години

Булгаргаз трябва да се извади от верига на нашите доставки на газ! Те не могат! Ето и сега го доказват: "Някой да договори, пък ние...."!!! Ако се разкарат - цената на газта ще падне с поне 20% от такси за посредничество и може да се вдигне с около 10%, тъй като ще си пазаруваме от евро-борсата. Нетно: ще падне цената с поне 10%! Айде посредниците - къш!