69

СЗО

преди 2 години

Вече разглеждат поставянето на 3, 4 до 376 игла като болестно състояние и подобно на наркотична зависимост.

68

Стига реклама!

преди 2 години

Академикът дали може все още да чете? Понеже и от Световната здравна организация обявиха отдавна, че тези ваксини не са факто за преодоляване на пандемията. Дори и когато действаха що годе срещу старите мутации. Стига анахронизми, бе академици и измислени професрори! Стига хонорари за реклама! Имайте жал към доверчивите и податливите ни съграждани. Те миличките също не могат да четат научни публикации и резултатиот клинични изследвания. Как да прочетат, че тези субстанции са почти неизследвани?

67

Batman

преди 2 години

Тоя професор да се приготви за пандела с страшни мъки ще носи всички маски на градчето от където е.. в момента наи добрите адвокати се приготвят да осъдят сзо за измамите с известното име covid 19 20 22 do momenta

66

Поручик Ржевски

преди 2 години

Всичко ще приключи, когато ти и г-жа Ива Христова, бай Шиле и Кунчев ви пратим в панделата за масова манипулация.

65

Анонимен

преди 2 години

Академикът пак се изказа неподготвен, изобщо не е добре на хора без практически опит, книжни, дървени философи и произведени в чин академик соц. учЕни да се им се дава трибуна. Точно заради мерките пандемията се влачи вече с 5та, 6та и 66та вълна. Люк Монтание още в началото на пандемията каза, че нищо не се прави както трябва, но така е когато пандемията се ползва за политически цели и се управлява от политици. Целта е да се влачи до безкрай, няма да има връщане към нормалност забравете.

64

Анонимен

преди 2 години

"акад. Богдан Петрунов, имунолог и алерголог." -- САМО АЛЕРГОЛОГ ,не му преписвайте титли които няма .--- "Не става дума за нарушаване правата на хората. Всеки трябва да се грижи за собственото си здраве, но има и обществено здраве. Това трябва да бъде разбрано и съвместено. В момента в много страни се въвежда локдаун за неваксинираните.Трябва да има по-строги задължителни мерки", добави той." -- Началото и края на това изказване си противоречат драги академик-о !!!

63

анонимен

преди 2 години

Я стига с глупостите, додо! Милионите дето са измрели при испанския грип, , не са и подушили ваксина! То бива проооостотия и злонамереност, но толкова! И най-вече, никой не те и кара да се ваксинираш. По форумите злоба и каруцарски речник единствено при антиваксърите. единствено! То господ си знаел работатата........

62

Мислещ

преди 2 години

"Трябва да се научим, че ще живеем в известни [ораничения], това ще продължи поне още година и повече." Ето това е ключовата дума ограничения това е целта на заниятиетоако трябва да се ограничат хората да консумират и разхищават ресурси донякъде е правилно Но Не си Играйте със ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА

61

Додо

преди 2 години

До По просто казаноИспанският грип е следствие на една друга експериментална ваксина, частично биологично оръжие, с която са намушили части от американската армия в Мисури, САЩ. Испанският грип тръгва от Мисури, а не от Испания! И тогава, както и сега, основно са боледували "ваксинираните"! Това е факт!

60

Додо

преди 2 години

"Не става дума за нарушаване правата на хората. Всеки трябва да се грижи за собственото си здраве, но има и обществено здраве. Това трябва да бъде разбрано и съвместено. В момента в много страни се въвежда локдаун за неваксинираните.Трябва да има по-строги задължителни мерки", добави той.================ Майкка ти да еббa, мрръсен, доллен козел изперккал, ТОЧНО за права става въпрос, не можеш да насила да инжектираш екпериментални отрови в тялото на хората и това да остане безнаказано!

59

????

преди 2 години

Още чакаме ваксините от БАН!!!!Турците направиха ваксина..............а БГ-академици от БАН само говорят по медиите...............ало................айде малко научен продукт.............от биолози и доктори от БАН!!!

58

По просто казано

преди 2 години

Когато преболедувалите минат 70 % , независимо от това дали са ваксинирани или не, населението ще придобие стаден имунитет ! Това ви го каза доцент. Мангъров още в началото на пандемията. Ваксините само забавят процеса, но не го спират ! Така или иначе вълната от Ковид ще премине през всички ! Испанският грип (стотици пъти по смъртоносен от Ковид) е преминал за две години и половина без никакви ваксини и лечения !

57

Анонимен

преди 2 години

ами другия месец като раздадат и последните ковид пари от ес, интересно ми е дедовците и бабките като тоя, дали ще дават по 24ч акъл за ваксинация, в момента им се иска да отчетат за пред ес колко много работят, трябва да се оправдае заплатата.....

56

До 60

преди 2 години

От мерак да злорадстваш изяде хляба на днес.бг. Сега новината няма да е нова. Глупоста няма край сред ваксите.

55

Анонимен

преди 2 години

Не си правете тестове, не се ваксинирайте, избягвайте болниците. Приемайте витамини от естествени източници и полезните минерали, добър сън, спокойствие и почивка. Ако на един човек му е слаб имунитета и 20 ваксини да си сложи файда няма да има, ако пък му е силен имунитета няма нужда от ваксина. Грип и настинка не се борят с ваксини.

54

Анонимен

преди 2 години

Е, честито. 6252 нови случая и 157 починали, от които 142 да неваксинирани.

53

Анонимен

преди 2 години

Като дойде омикрона в България, друга песен ще запеят антиваксърите. Ще вият, че няма места в болниците.

52

Анонимен

преди 2 години

Не се ваксинирайте!Не тровете телата си с тези отрови,ще предизвикат лавина от болести и същите тези професори ще отричат от какво са.Вече всеки познава човек с инсулт и сърдечни проблеми след ковид ваксина.Случайност ли е?

51

Щирлиц

преди 2 години

А,не така!Премиите за заразена човешка биоединица кой ще взема?

50

Анонимен

преди 2 години

Всичко ще приключи, когато такива като тоя последват съдбата на дучето!