9

Анонимен

преди 2 години

*** да не остане по назад, пак не е схванал какво му говорят. Че написаното е отправено към евробюрократите и янките, които ни натискат, а не толкова към макетата. Като ни натискат с доводи за ценности и подобни бълвочии, нека и за тях към България да важат тези ценности.

8

Анонимен

преди 2 години

Само не знам кои са клоуните. Слави уж като гражданин говорел. А бе бай Х. ти си председател на партия в управляваща коалиция, товето мнение не може да е мнение на гражданин. Просто популизъм, "е аз лично и като гражданин съм за, но като водеща фигура в държавата ще съм против". Това се вика двуличие, поставил ли си го този въпрос като правихте коалиционно споразумение или не?

7

Аа, добро утро

преди 2 години

Вигенин, който се коалира с кооуни трябва да е готов да играе в шоу-програми. Това ще научат и кирчо и кокорчо скоро. Вие какво очаквахте от шоумените? Висш пилотаж в дипломацията ли?

6

Анонимен

преди 2 години

Стига популизъм.ГЕРБ и ВМРО смятаха ,че ще спечелят избори с ветото към Македония.Македония не е заплаха нито за историята ни ,нито за държавата ни.Македония има 1,8милиона жители.От тях 500 хиляди пенсионери и 500 хиляди деца до 18 години.Не съсипвайте живота на тези деца,само и само да печелите определени симпатии на хора ,които така или иначе не са полезни на държавата.

5

До 1

преди 2 години

Правилно - какво са тия безпринципни коалиции. Единствената принципна коалиция е ГЕРБ-ДПС.

4

Анонимен

преди 2 години

От ГЕРБ да кажат, защо топлофикациите са купували през тяхното управление 3-4 пъти по-скъп газ от пазарната цена, вместо намаление за корпоративни клиенти, са натрупали стотиците милиони загуби.

3

Бананова република

преди 2 години

Точно този , който като министър служеше само и единствено на САЩ и Израел......дава акъл!

2

Танев

преди 2 години

Основното изискване е съхраняване цялоста и историческото значение на България. С партньори, които непрекъснато променят възгледите си за историята и нейното значение за другия е сигнал за тревога за бъдещи лоши взаимоотношения. Не може да им се вярва ни йота.

1

Започна се

преди 2 години

Началото на края на една безпринципна коалиция!