29

Анонимен

преди 2 години

Не сме гласували за тия! ОСТАВКА!

28

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ЩО ,БЕ....Нинова , измежду чалгари и канадски въшкари е Парламента , изглежда като дойна крушовска *** , в стадо от дребни овци и кози на Държавната мера на паша....!..СЕЛСКАТА РОМАНТИКА Е ПЪЛНА....

27

Диана

преди 2 години

Вигенин трябва да разбере, че докато БСП не се саморазпусне, България не може да има нормална политика и нормални политици - изкривените мозъци и навици на тези използвачи не могат да допуснат у нас да се случи нещо положително, не могат да намажат от такива положителности..Време е някои хора да погледнат истината в очите и колкото и да им е трудно да сложат край на тази агония, наречена БСП...

26

до 20

преди 2 години

те за това румънците си направиха АЕЦ щото е гробница , турците го завършват и те. Слушай меките китки в Германия и догодина ще има от АЕЦ на парафин с конец, ако си оцелял до тогава. На 4 лв кг хляб.

25

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

На Чалгаро викам да почнат да му инжектират ГИНКОБИЛОБА --та дано акъла му се съвземе и прорастне от вит"С"....на РАЗТВОРИМА ТАБЛЕТКА АСПИРИН с вит."С"...!

24

За 10 минути до САЩ

преди 2 години

С оглед бурното развитие на космическия туризъм, Слафчо иска да затвори цикъла: Излиташ от Божурише в Космоса, след 10 минути кацаш на Кейп Канаверал, бръмчиш или Щатите, къде бръмчиш - после за 10 минути обратно! И понеже слафчо е беден и не може да си плати визата - иска янките да я махнат като пречка за горния туристически пакет )))

23

ЗА 20...

преди 2 години

ГРОБНИЦАТА---АЕЦ-БЕЛЕНЕ ---НИКОГА , НЯМА ДА ВИДИ БЯЛ СВЯТ ....ЦЕЛА ЕВРОПА ГО ЗНАЕ И Е ПРОТИВ НЕГО, ЗАЩОТО Е РИСКОВ ОБЕКТ!..НИКОЙ НЕ ИСКА ВТОРА ФУКУШИМА В ЕВРОПА!

22

Хехе

преди 2 години

Македонците са притиснали Славча за космонавтите! Чакат изпълнение на обещанието.

21

САМО ГЕРБ , БРАТъЧЕ.

преди 2 години

АЗЕРСКАТА ГАЗ , МОЖЕ ДА МИНАВА И ПО ТУРСКИЯ ГАЗОПРОВОД.....ТАКАВА БЕШЕ УГОВОРКАТА С ЕРДОГАН!....Ама вие понеже си осрахте връзките с Турция И ДПС ....сега ше плащате СКЪПАТА РУСКА ГАЗ!....ОТ МНОГО АКЪЛ , МОЙ ЧОВЕК.....ХА,ХА,ХАААААААА

20

СМЕХ...

преди 2 години

Попитали , радио Ереван --"Каква е разликата в политиките на ПП и Кире Канадецо и Корнелия Нинова от БСП"....РАДИО ЕРЕВАН ОТГОВАРЯ---"Никаква!..И двамата работят на принципа на "СУТИЕНА С ЕДНО КОПЧЕ"....опитват се да носят по 2- ТОПКИ НАВЕДНАЖ---Кире , проблемите с газа и тока ...а , Нинова-като министър и шеф на БСП!---РИСКА КОПЧЕТО ДА СЕ СКЪСА Е МНОГО ВЕРОЯТЕН...!"

19

до Ами, да...

преди 2 години

ами да, 12 години имаха време Гроб да ги оправят нещата, що не ги оправиха. Пи 20 км на година да бяха правили от Хемус вече да е готова. Газовия хъб за азерски газ да бяха направили. АЕЦ Белене сега ако работеше нямаше да се чудим колко ток и как да плаща бизнеса. Айде мерси от лапачиии

18

Анонимен

преди 2 години

Герб са за затвор!

17

Ами, да...

преди 2 години

Проблемите могат да се решат, само. от ГЕРБ..... ТИЯ САМО ШЕ СЕПЛАЦИКАТ С ПРОБЛЕМИТЕ.... И ШЕ ТЕГЛЯТ ЗАЕМИ, НА НАШ ГРЪБ....ХАХАХААА..... БЪДЕТЕ СИГУРНИ!!

16

Глупости

преди 2 години

НИТО ЧАЛГАРО ШЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА С Р. С. МАКЕДОНИЯ, НИТО И. ИВАНОВ ОТ КЕВР /ЧЛЕН на ДБ/... ЩЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА С ЦЕНАТА НА ГАЗА И ПАРНОТО.... ХАХАХААА...

15

Анонимен

преди 2 години

Промяната с ноторно познати лица продължава.

14

Македонците в нас

преди 2 години

Не умират. По повод днешнияТ пост... според зам-председателяТ...

13

бай Ламби

преди 2 години

Кристианчоооо...абе то и за комунисти нема място в управлението мойто момче ама ей го на, па се намърдахте, че и голям кокал ви дадоха.Вашта другарка Нинова па се уреди на държавната нянка и сега цица яко.А ти като едно вярно пале се въртиш около нея белким и ти цицнеш малко ама тя лидерката ти не е учена да пуска нянката захапе лия един път.

12

Доктор

преди 2 години

" Белото" не прощава ! Чалгарят мисли, че е Далай Лама на България ! Суверенът ще му яде отровата още дълго ! Но пък суверенът е свикнал да го ....т !

11

Съвет

преди 2 години

Просто Киро , Кокорчо и останалата шайка в Правителството на България спешно да си купят билети за полет в Космоса ! Също и Чалгаря , Зеления чорап , сестра Галева, Копейкин..... ! Да побързат , защото ние ще ги натоварим в товарна ракета за Марс !!!

10

Анонимен

преди 2 години

я първо като плюете Дългия, прочетете какво е написал и кое не е вярно. Колко години сте секънд хенд , визи, шенгени....уж всички сме част от ЕС ама някой са повече. Така ще ни натиснат че нашите ще клекнат и тогава хем макетата в ЕС хем ние вече трета ръка. На дългия му дреме дали е във властта ама *** мн бързо ще излети като новогодишна тапа.Да си озапти Bаггиннатта какви ги плещи срещу Славун.