24

Коментар

преди 2 години

Гледах предаването. Не разбирам защо в тази статия не се акцентира върху най-важното? Двамата господа изразиха безспокойството си от резултатите от последното преброяване и недоумението си, поради каква причина не се огласяват публично. Много вероятно е тревожен факта, че населението на Република България е под 6 млн. души. Приблизително 5,8 млн. живи. Колко ли от тях са българите? Друг е въпроса, заслужава ли си голямото услимие за една шепа хора? Колкото един малко по-голям град някъде си там

23

ДА , БЕ....

преди 2 години

ТИЯ СИНКОВЦИ ПОХАРЧИХА 7-МЛРД.ЛЕВА ЗА 2-МЕСЕЦА .....И ЗА ТИЯ 100-ДНИ , КОЕ ПО -НАПРЕД ШЕ ОПРАВЯТ И КАК---С ДУПЕ ЛИ...??!

22

Анонимен

преди 2 години

13 години кадруване и кражби, не се оправят за 100 дена. Ама ако не успеят, ще се изнесеме работещите от тука и да се оправят.

21

Анонимен

преди 2 години

Колко пък да са високи тия изисквания, просто по ниска корупция и няколко реформи, ако не може да се направят, направо я закривай тая държава и това е.

20

Алооо

преди 2 години

Ами нормално 32 години мизерия, мисля че са достатъчни. Айде малко и ние да дръпнем нагоре. Една шепа хора сме да не сме 50 млн. души да се чудиш какво да правиш. Всеки гледа само да крадне и да оправи себе си, аз за другите 5 пари не дава. Това е най-големия проблем в България.

19

Майора

преди 2 години

На правотелство създадено нс безпринципна основа , толеранс не се дава! Още повече че премиера многократно нарушава аКонституцията, министите са некомпентни, избрани по пътя на омразата срещу ББ, участват чалгари и *** и партия фалирала три пъти странатаи председател , уволнен за корупция! Да не говорим къде са парите от Хемус и завода за елавтомобили!

18

Анонимен

преди 2 години

Е тия са аматьори и не бива да се припира. Ако се натаковат, ще им за първи път простено...

17

Анонимен

преди 2 години

БКП-то винаги се е справяло с 80те процента "надарени" български граждани, какво му пречи да се справи и сега!

16

xaxsasбв

преди 2 години

"неспособността на хората, които са на политическата сцена, да изтъкнат първо най-важните проблеми за обществото и да намерят общ език." Проблем ли е че над 300,000 българи пушещи коноп са класифицирани като организирана престъпна група чрез закон прокаран от двама бивши затворници Кошлуков и Борисов? Важен проблем ли е, че четвърт милион млади и работещи българи са престъпници и постоянен обект на рекет от униформени докато в Германия преди седмица приеха декриминаризация и легализация?

15

първолак

преди 2 години

къв толеранс бе , кви грешки , кви 100 дни , нали са специалисти , що не могат да се справят ??? трябвало да ги чакаме да се научели да ръководят държава (смях) ! тия двамата чуват ли се кво говорят ?

14

Кунчо

преди 2 години

1,5 млрд лева държавна пара за подкуп към пенсионерите да се ваксинират.

13

Аз

преди 2 години

Разбира се, че обществото има много по-големи изисквания. Кога ще видим стъпка по стъпка икономическите сектори които ще развиваме и в които сме конкурентни. Искаме план, които да следим и да участвам в управлението и изпълнението му, защото нямаме време да се доверяваме безукорно. Наивноста ни свърши. Политици да действат защото няма време.

12

Абе..

преди 2 години

Абе какъв толеранс бе? Няма време за толеранс! Тия не са гласували бюджета защото явно ще крадат от от него, инфлацията расте, токът и газта скачат, готвят ни локдаун, готвят се да предадат националните ни интереси свързани с.РСМ. На всичко отгоре тоя бездарен Киряк Стефчов ни говори за ваксини и сертификати... НАРОДЕ??? Вие където гласувахте за "промяната" имате ли малко акъл в главата, не виждате ли какво се случва? Направо се срамувам от вас, че сте "българи"!

11

Киро

преди 2 години

Е чисто изтрещел, за бустер е.

10

Анонимен

преди 2 години

Дам, народа става все по-прoст. По-лесно се манипулира, пък каквото си ще да иска.

9

Фалшив вот

преди 2 години

Повече от 60% не излязоха да гласуват, защото знаеха, че вотът е нагласен с машините на Радев !

8

Анонимен

преди 2 години

Първо арестувайте Тиквата!

7

Володия Стоянов

преди 2 години

Дърти комунисти, малеей!

6

бай Тъпчо

преди 2 години

Ами тя Корнела кога е свършила нещо свястно бе? Чувал със сливи да й дадеш, тя ще бръкне и дренка ще извади.Толкоз улав човек няма са роди на тоя свят в близките двайсе петилетки.За толкоз години *** бесепето отвсекъде и накрая са измъкна та министер стана.Ами то нея на каквото място да я туриш, все едно на поп мотика да дадеш и да чакаш работа да ти свърши.

5

Иван тираджията

преди 2 години

Нормално е дъртите комунисти да защитават младите комунисти, независимо от тежкото положение, в което ни докараха.