7

Летеца Кемиал Трейс

преди 2 години

МодерФайзера е страшен, другото е за аматьори :)

6

Анонимен

преди 2 години

Ахахахахахахаха аахахахахахахахажаж

5

Зелен Демократ

преди 2 години

За нас от Новото Нормално върха е да си Би, то Корона и Грип, то да си мъж и жена според това с коя част си станал нагоре сутрин, кеф! Държим на свободната воля, квото ти се иска, днес си бял , утре черен, днес си болшевик, утре нацист, в Мета вселената всеки и квото си иска, а в реални живот, е , той не е за всеки ;)

4

аман та аман

преди 2 години

Или както се казвеа още.."бактън". Това момчета и момичета от форума е ..БИЗНЕС.За милиарди. Не смесени щамове,,ами..смесица между вирус,бактерия и инфузория ще "открият"..само и само да смучат мангизи. И не само това!!! Парите са СРЕДСТВО. Целта е друга. А тя е да ни държат в страх,,постоянен,животински,ирационален. Така най-лесно се управлява стадото. Подчинение чрез страх. Пише го в Талмуда!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Мутациите стават, когато се комбинират вируси в едно човешко тяло. За това е старото правило че в пандемия не бодеш с 3 игли. Не знам защо Израел се хванаха на това хоро. Явно са имали голямо доверие на американците. Нямам друго обяснение. Защото това което се прави със сертификатите и ваксините е чист нацизъм, а те са го преживяли. Не искат да помнят, за да не се сринат психически или вече са със Стокхолмски синдром? Не знам. Само дано да са опазили децата. Има много свестни евреи.

2

Вируса иде

преди 2 години

Флурона и Делтикрон не са притеснителни, но следващия месец идва ракспинорона и става страшно вече

1

Дедо

преди 2 години

Тия са тотално " изкривени " като хора ! Трябва да им се забрани достъпа до микроскопи .