60

Анонимен

преди 2 години

То ,,Възбуждане,, е сбирщина от нено.рмалници.

59

Анонимен

преди 2 години

***, какви са тия ножове с остриета повече от 6 сантиметра, бе? Това нещо го няма от соца. В момента можеш да се разхождаш с двуметров меч ако искаш, това изобщо не е незаконно. Сега ако го размахваш по площадите вече е друго и ще те заключат за хулиганство, но хладните оръжия са напълно и изцяло законни без ограничения.

58

ikar

преди 2 години

До ДанъкоплатецА как от разстояние и в тъмното ще се разбере дали една граната е учебна или не - докато не гръмне, а след това .. я камилата, я камиларя. А обвинението за хулиганство на този човек е твърде меко, има достатъчно членове в НК, за да му се пришие нещо, а не да се прави на телевизионна звезда и да се хвали с постъпката си.

57

Анонимен

преди 2 години

Така се прави, браво!

56

Данъкоплатец

преди 2 години

И какво му е хулиганското, като е носил учебни гранати, и като е викал:"Не се ваксинирайте" !?Това навежда на мисълта,че много трябва да се рине в прокуратурата.Освен високоплатени слуги на Мафията, там има некадърни,некомпетентни и правно неграмотни хора.От такива какво може да се очаква,освен безропотно послушание и слугинаж, защото *** човек лесно се командва. Не бих се изненадал,ако му повдигнат 18 други обвинения, като на Васил Божков.

55

Анонимен

преди 2 години

ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ СЕ ИЗВЪРШИ НЕБИВАЛ ПОГРОМ ВЪРХУ ИНСТИТУЦИИ И АВТОРИТЕТИТЕ ИМ- ЕДИН ЮМРУК ИЗЛИЗА И КАЗВА- ТАМ СА МАСКАРИТЕ, ЧЕРЕПИТЕ НАЛИВАТ МИЛИОНИ ПЛАЩАТ И ЮРКАТ ТЪЛПИТЕ ИЗБИРАТ КООРДИНАТОРИ ПРЕД ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ СЕ СЛУЧВАТ СТРАННИ И НЕВИЖДАНИ НЕЩА- ЕДНИ ЧЕРЕПИ КАЗВАТ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР Е ЛОШИЯТ И ТРЯБВА ДА ГО МАХНЕМ ПОСЛЕ ЕДИН ЧИЧКО С ИМОТИ ЗА МИЛИОНИ КАЗВА ЦЯЛАТА ПРОКУРАТУРА Е НА ГЕРБ ВСИЧКИ СТРУКТУРИ НА ГЕРБ ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНЯТ ТОВА НЕ Е ЛИ ТВЪРДА ЗАЯВКА ЗА ДИКТАТУРА ТИЯ СБЪРКАХА НАРОДА

54

пияница мистик

преди 2 години

Чичак на 53 години, комунист по убеждения и страдащ по соца, върл фен на Костя Копейкин и проруската му партия, антиваксър. Ако го бяха питали щеше да каже, че за всичко са виновни САШ и ЕС :))) 95% от тук коментиращите са с абсолютно същия профил като този ненормалник :)))

53

Анонимен

преди 2 години

Партия Възраждане е терористична организация. Да се арестуват главатарите и подбудителите на антиваксърите. Главатарите ще печелят милиони от пропаганда и от държавната трапеза, а такива заблудени техни привърженици ще правят циркове. Арест за главатарите.

52

АК-47

преди 2 години

Ами да се беше взривил, какво само е заплашвал. Таман един по-малко страхлив хвалипръцко от обкръжението на "революционерите" от "Възраждане". Да се бяха обединили и с Расате, и пародията щеше да е пълна.

51

SS

преди 2 години

Това е показателно колко ги е страх ченгетата ! Няма да се учудя след тоя случай да въведат закон и за хладното оръжие ! Такъв има в Гърция,Великобритания,Русия ! И повярвайте ми ще го напише такъв който нищо не разбира ,а другите 240хрантутници ще го приемат !

50

Анонимен

преди 2 години

Незабавно да се свика извънредно заседании на парламента и да се създаде анкенна комисия за полицейското насилие

49

Бay

преди 2 години

"Привърженик е на Възраждане". Задържаната с него жена е член на тази партия." новите атакисти.

48

Ацо

преди 2 години

Добре дошли в сценария на Копейкин! Тоя заслужава да му отпорят ушанката от Кю..ек!

47

пипи

преди 2 години

А на 12.01 ще има ли танци пред Парламента , или бал с маски ? Да се подготвим .

46

Анонимен

преди 2 години

А тия, дето викат по хората да носят маски и да се ваксинират? За тях нищо, нали?

45

Хулиган с граната

преди 2 години

И аз искам да ме обвинят във хулиганство вместо тероризъм.

44

Анонимен

преди 2 години

На кой му пука за конституция и Наказателен кодекс? Конституцията ще я променят, че им затруднява корупцията с 240 депутати. А Наказателния кодекс не им пречи въобще. Не е за тях.

43

АнонимеН

преди 2 години

ГРЕШКАТА МУ Е, ЧЕ НЕ Е ОТИШЪЛ ПРИ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ДА Я МЕТНЕ ГРАНАТАТА ПО ПРЕСТЪПНИЯ ТЕРОРИСТ РУМЕН РАДЕВ! ИЛИ НАЙ-МАЛКОТО ДА Я МЕТНЕ ПО СЛУГАТА МУ КИРИЛ ПЕТКОВ!

42

Анонимен

преди 2 години

Ама какъв е тероризъма? От цялата история не съм сигурен и къде е хулиганството, ако просто е викал по хората да не носят маски и да не се ваксинират, това най-много за "досадност" да се класира?

41

АнонимеН

преди 2 години

ЧОВЕКА Е НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ ЕВАЛА МУ!!